Танц со ѕвездите (МРТ)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Snow-Queen, 17 јануари 2013.

1. marta.99

marta.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    134
    Атанас дефинитивно е заслужен победник,човекот максимално се трудеше,учеше. Кај него имаше најголем напредок(секако на прво место ми е Јелена) и тоа од емисија во емисија беше се подобар и подобар.Не е замислата веќе природно талентирани луѓе да се покажуваат.Марјана уште од првата епизода беше добра не велам не никој не го оспорува фактот дека знае да танцува. Атанас како човек кој што не знае да игра стана одличен танчер. И секоја му чест.

И дефинитивно реално да гледаме беа многу подобри во финалето од Марјана и Иле. Грмеа на сцената.Поготово последната точка јас се наежив едноставно :o многу им беше моќно. И мило ми е што публиката го препозна неговиот талент и го избра за победник ( и јас гласав :D )

А Марјана мислам ќе се зачудев ако во последниов настап не излезеше по подвезици мислам немаше да биде тоа тоа нели |( Па се качила на маса кај судиите се фрцка праи шпаги, па уште бакнежи до влатко и оливер немој жити се ги препоти може и се навлажнија.Па што им беше со третиот настап ама воопшто не беше оригинален ги превземале сите чекори од М.Џексон и мислат готово :rofl: Супер беа ама не е тоа тоа. Згодна е стварно,јака е ама претеризам е ова ептен се занесува и беше сигурна дека ќе победи ама и се скисели фацичето кога тони кажа:Атанас е победник ! :rock: Мерак ми се напраи. Па Марјана (во врска со костимите) никој не ја тера да носи таков аутфит сигурно не и стаиле нож под грло и ја натерале,сигурно се договараат со нив во врска со костимите што како,а и ја знаат што мустра е она сигурно нема да одбие неа и годи тоа.

А Тониии :rofl: епа легенда е бе човеков што да кажам :) А на оваа Симона-водителкава кој и беше проблемот што му се пикаше на Тони цело време и со тие нејзини глупави коментари боже свашта :emo:

И што убаво Јелена си настапи ревијално значи најјаки се им нема конкуренција дефинитивно 8)

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.192
    ^ лајкнав само заради делот за Јелена, да нема после некои недоразбирања. :D

Тоа сигурно не. Кои се тие сами да си ги бираат? Има костимографи за тоа.

3. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Јас не ги гледав емисиите, на јутјуб тук таму гледав по некое видео од тие што беа пофалени.
    Финалето исто не го гледав, ама од таа вечер не можам да ги најдам настапите на интернет.
    Ги има некаде? :?:

4. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    ^ И јас тоа барав, не ги фатив на тв па да видам што биле финалните танци ама...аш :?: Ако има некое аматерско макар, клипче негде...пуштете :geek:

5. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    ^^ Денес има реприза од финалето во 15:25.

6. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    оваа е супер затоа што го испуштив финалето... :D :D

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Јас на две на три го премотав финалето, досадни ми станаа некако, ептен го затупеа. Колку малку гласови имаше, да бидам искрена се надевам нема да има втора сезона доколку биде на ова ниво. Сеедно ми беше кој ќе победи, не бев за никој посебно.

8. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
  9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    :clap: За победниците....поготово браво за точката
    http://www.youtube.com/watch?v=OCSnMjMM ... r_embedded

Навистина нешто прекрасно и оргинално :clap:

Да се надеваме дека во втората сезона ќе биде се многу подобро.

На Camellie му/ѝ се допаѓа ова.
  10. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    https://www.youtube.com/watch?v=jU1_OssfgR4

Танцот на победниците во американското издание. Останав без зборови, едноставно преубаво, не знам колку пати го изгледав. Онака, чисто за споредба. :)

11. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Реин јас па и да ти кажам не се ни трудам нашево да го споредувам со нивното, едноставно не ми држи место. Тука кај нас после трета/четврта емисија изгубив интерес и гледав со сила а најчесто го гледав на тв тека со премотување. Инаку Американсково редовно го следам и Дерек и сестра му дефинитивно се најдобри таму(само незнам оти сестра ја нема повеќе). Иако се надевав не очекував дека повторно ќе победи, но навистина беа најдобри во оваа сезона. За кај нас се надевам дека втората сезона ќе биде каде каде подобра од оваа, сепак на МРТ им беше ова прв пат и понатаму би требало да стане се подобро и подобро. Сега тоа ќе во видиме во Септември за кога е и најавена втората сезона. :)

12. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Да, имаш право, излишно е да се споредува. Ама ете, за креативноста не требаат пари.
    Што знам, ептен ја затупеа нашиве, ако им е пак ваков концептот нема да го гледам.

13. Amateuress

Amateuress Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    8
    Американците мислам дека се најдобри и на светско ниво, од многу причини што е непотребно да ги набројувам тука, почнувајќи од материјални до логистички, затоа што се јасни.

Сум ги гледала и хрватското и италијанското шоу и можам со сигурно да кажам дека ни малку не заостануваме, особено во однос на танцувањето, кореографиите и костимите. И финалето беше ептен добро во секој поглед, особено финалниот танц на Атанас и Јована, неверојатни беа :clap: :clap: :clap:

Освен тоа потребни се пари за креативност, како и за се друго - постои голема разлика меѓу тоа кога можеш од танц да си дозволиш комотен живот, и тоа кога мора да работиш уште 10 други работи за врзеш крај со крај.

Јас мислам дека шоуто беше прекрасно за наши услови, иако секако има простор за подобрување, особено кога станува збор за сценариото и работата на камерманите.

Во секој случај се надевам дека ќе има втора сезона од септември, и дека ќе биде уште подобра.

14. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Значи од кога се повреди Зафирчев шоуво оди обратнопропорционално.Тој ми беше најомислен а овој Атанас најнеомилен.Како се гледа дека МТВ намерно сакаа овој да победи а јас па сакав било кој само не тој.Поарно Марјана и Илија.Ми фали А1 ;)

15. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Атанас и Јована победија? |( Мене подобри ми беа Маријана и Илија.

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.192
    Лелеее, ми фалат. ;( Сакам пак! :( Се надевам на нова сезона што побрзо.

17. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.339
    Едвај чекам да почне втората сезона :)

18. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на: