Сум погледнала секако, како не. Цели епизоди немам гледано, а и не знам каде да го гледам. Вие каде гледате? Па и тие не се некои ѕвезди, ајде да речеш Влатко Илиевски, мистерот на Македонија, каратистката, ама оваа презетерка, Димитар водител итн. Не се ѕвезди, ама добро и толку што најдоа, овде во Македонија и немаме некои ѕвезди. Ама нели така е зборот, ајде.
Баш ме интересира како ќе си денцаат луѓево... Оти чочек не играат? пардон..тешко мене,каков чочек.... македонска народна песна да се игра на румба,самба..хм интересна работа ќе е тоа
Веќе почнаа првите слики и видеа. Не можам да дочекам. Инаку на Диме ќе му биде партнерка Јована, а на Франц - Наде. Само овој Диме можеле да го избричат, ко наендерталец е во брадата. Еве интервју од нив двајца. Се надевам дека нема да се сите истите танчери. Би сакала пак да е Христијан... Нермин секако! Но има и други тачери како Ангела Игнатова i Александар Докулески. Еве го Александар: Спојлер
да ама емериканското е 17 сезона нашата е втора и јас се сложувам дека квалитетот не е баш ама се надевам дека ке се подобрат
Леле не ми се верува дека кобилата Марјана Станојковска ќе биде водителка. Секоја сезона катастрофална водителка имаат значи, лани онаа Симона од фаци исто беше тотална утка. Инаку вечер почнува во 21:30ч на МТВ 1.
Каде можам да најдам видеа од вчера? Некако многу им е глупаво вчера што беше првата емисија. Сите слават Нова година. Кој ќе седне да гледа?
Aбе Александра Накова е дел од втората сезона на ова шоу !!! WTF ???? Oд кај бре и она ѕвезда стана на сметка на што ја форсираат толку, па што ја викаат во емисии и шоуа?? Мене оваа сезона не ми е нешто спектакуларна како минатата, можеби ќе стане со тек на време, но синоќа не ми остави некој впечаток. А и Маријана некако не ми одговара за водителка, онаа другата што беше ми беше по ок.
Таа ја мрзи да диши,а не па нога да крене.. Кутрата,којзнае колку лигаменти ќе истегне..прво требало да ја научат да оди..
Златна мори таа...ѕвезда станала и ќе крши нозе...сонце.....оф леле тешко неа со неа во 21 и 30 му е терминот на ова шоу над шоуата?
Мене ми падна криво што Иле и е на неа тренер.. Кога видов со која ѕвезда ќе игра Уште минатата сезона навивав за него и Маријана, ама ете втори завршија Предосеќам дека оваа сезона прв ќе испадне Сега немам некој посебен фаворит, уствари пак Иле ми е фаворит, ама само тој, без неговата партнерка снова И да, во 21 и 30 му е терминот, и минатата сезона беше истиот
има на нивната страна на фејс ставено.... овој му терминот бре 11.01.2014 и 12.01.2014- 20:15h MRTV 1 на нивната страна кажаа