Танц со ѕвездите (МРТ)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Snow-Queen, 17 јануари 2013.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Скајфол не им требаше, ме изненади Влатко со 4рката, може ги поткарале малку. Румба би требало да биде динамичен танц, слоу фоксот беше на Лоба подинамичен.

2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А оди во живо ова, или снимани се емисиите претходно?

3. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Предобри беа Марјана и Илија. Срцки прејак настап! И многу си одговараат заедно! :inlove:

4. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Оваа Симона ама ми е одвратна, сега сте меѓу првите три, а три двојки танцуваа. |( Лукс, снимени се емисиите, не одат во живо.
    Маријана е антипатична, некако е премногу висока, мене ич не ми е складна. Битно ја испофаќа Иле. :D

На Rubiii и Lux им се допаѓа ова.
  5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.120
    Допаѓања:
    257.770
    Маријана ми личи на Карлеуша у фаца :D .
    Прв пат ги гледам, ама овие двајца, мислам на Илија и Маријана, ми се неподносливи.
    Пресамобендисани, самоуверени и препотентни. Лигави бре.
    Илија среќа што не скрши среде емисија, што дрпање и удри :D .
    Се случува, знаете :emo: .

Лоба ми е просек, уствари под просек, не ја варам никако, а камо ли како танчерка.

Атанас и Јована ли е, Јелена ли е :^) , досега се најдобри. Велам досега.

Земете во предвид дека воопшто не се разбирам од танцување, коментирам она што ми влегло во око.
    Ни румба, ни самба разликувам :D .

6. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    ^Претходно се снимани емисиите.

Инаку, првава двојка кајакарот и неговата партнерка ме зачудија со изборот на песна, решиле да играат румба, танц кој бара мрдање колкови, на песната Скајфол. :?: Кај Атанас сеуште се забележува слаб баланс, и крути движења, сепак сеуште е почеток, се надевам дека ќе се подобри.
    Кај Лоба се гледа големо подобрување, како што кажаа и судиите, за разлика од претходните емисии.
    Маријана и нејзиниов партнер не ми се нешто посебно, иако убаво танцуваа, сепак целото време акцентот беше ставен врз неа, а партнеров речиси не се забележуваше. |(

ПС. Миланка освен „добар избор на песна“ не слушнав друга критика да даде, другиве двајца членови на жирито се многу поконструктивни, иако едниот на моменти знае да биде престрог.

7. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    16 за Аделина? |( Поужасни од нив нема..
    До сеа Јелена и Христијан ми се најдобри :)

8. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Миланка Хиперболичната. Волшепство на сцената, не вовлековте во вашата прекрасната приказна, ау, ау... Што е нешто конструктивно да каже. Аделина и партнерот колку беа без баланс, цели расклатени при кревањата, се измучи сиромашкиот, може кила ќе добие. А толку високи оцени.
    Последниве ми беа подобри минатата емисија, некако поускладени, ама сега имаа интересна приказна. Мило ми е што имаат највисоки оценки.

На Wild-GirL му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Колку глупаво што се бакнуваат ко прв пат да се гледаат тогаш(а претходно заедно биле), од се досега што се случуваше, од сите танци, се си беше во ред, ама бакнувањето пред камери :Down: ич не ми се бендиса во такаречената зелена соба.

10. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    1.099
    Што и е на Симона со коментариве? Сака да се направи интересна, но не и оди..

Инаку, од вечерашниве двојки, не се ни сомневав дека Јелена и Христијан ќе бидат најдобри, штета Зафирчев што не беше вечерва. И мое мислење е дека Аделина не заслужија толку високи оцени.

Патем, не требаше во една вечер да има различни стилови на танц, а не да се повторуваат? :^)

11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.120
    Допаѓања:
    257.770
    А што бара Миланка во жири? :^)
    Освен што е „експерт“ за филмови, па и овде се бутнала |( .

На Mishela и Doozy им се допаѓа ова.
  12. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    1.099
    Инструктор во Prima Danza

Своевремено реномирана танчерка, Миланка денеска помога на најмалите со нивните први чекори во танчерските води

http://primadanza.mk/%D0%B7%D0%B0-%D0%B ... %80%D0%B8/

13. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Ова Rossonerka го има напишано поназад. Ама тука се однесува ко прв пат да гледа некој да танцува, целата воодушевена.
    Овој пат ги замешале малку двојките, минатата недела сите интересни беа во една емисија ставени.

На JuLleE и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  14. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Вечерва на прво место ми се Јелена и Христијан, ептен ми се допаѓаа, уште кога видов како се облечени знаев на која песна ќе играат :)

Другите ми беа мееех онака...

И некако и Тони и Симона ме нервираат многу се извештачени, многу се силат да бидат интересни а мене барем воопшто НЕ МИ СЕ. :)

На Edie.S му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Бацувањето во зеленана соба ми е ко моми на чешма кога ќе се видат. |(

Дај бре доста со вештачки потези.

На marina22mk, x-MajaEsposito-x и Lux им се допаѓа ова.
  16. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.120
    Допаѓања:
    257.770
    Не сум знаела дека Миланка има врска со танцувањето, мислев дека си е само по Оскарите :D .
    Делува како некој лаик, како воопшто да нема познавања од танц.

Инаку ги изгледав видеата со Зафирчев и Наде и на Христијан и Јелена.
    Засега ми се фаворити, особено Зафирчев и Наде. Одлични се.

17. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Зашто толку негативни мислења за Маријана и нејзиниот партнер?! Мене еве навистина таа не ми се допаѓа воопшто, дури и ми е антипатична и смотана, ама пак најубаво ми танцува. И највеќе ми се допаѓаат како танцуваат со партнерот, имаат неверојатна харизматичност и сексипилност. Не ми делуваат нималку нападни и извештачени. Многу ми се слободни во играњето, а не здрвени како останатите.
    Мене па Јелена, за која сите навивате, ми е малку повеќе од вештачка. Ама ете го контрашкото во мене. Изгледа моите очи не гледаат како мнозинството.
    А дефинитивно навивам за Зафирчев. Човекот е енергија во движење. Там- там со газето како мрда, како за машко тоа е неверојатно добро мрдање на колкови.

18. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Исто и мене, Маријана многу убаво ми игра. Како лик ни јас не ја сакам нешто многу многу, ама тука моран да признаам меѓу подобрите ми е..
    И Јелена исто, браво значи за девојката и за партнерот.
    Лоба во првите две некако крута ми беше, ама денеска мноогу подобро изигра :)

19. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Како што гледам има многу негативни коментари за Маријана. Да можеби како личност е премногу лигава и сл. ама дефинитивно ја бидува за танц, иако овој од сношти не ми беше толку добар како последните два. И гледам повеќето викате дека била мн висока и тоа не и личело, па манекенка е бе луѓе, колкава да биди метро и жилет за растење?? Инаку Јелена дефинитивно ми е ФАВОРИТ, најдобри се со партнерот нејзин. Го делам мислењето за Аделина, овој пат не ми беа нешто посебни како што казаа над мене како расклатени и разглобени ми беа целите и не ги заслужија оценките-според мене. Лоба беше за нијанса подобра од минатите емисии, а овој кајакаров и неговата партнерка дефинитивно ја утнале песната.

20. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    3.684
    Се согласувам со сите над мене ^^
    Антипатетична е ама знае да игра..