Има ли танцов клуб во Скпје што нуди програма за кореографии на познати хитови, без да треба да се определиш на некој правец како латино или хип-хоп?
Во аеродром некаде танци, латино или било какви за вежбање има ли? Значи не профи, туку часови по танци, не зумба, баш танци некакви како хоби?
Здраво ве молам за одговор Веќе одамна барам школа за ориенален танц во Прилеп и сум очајна дали ќе може да ми кажете некоја таква школа за танц во Прилеп дали има? И дали ќе може да ми кажете какви други видови на школи за танц има во Прилеп(телефон или линк за контакт)? Многу би сакала да се запишам на било каков танц но ништо не можам да најдам па затоа ве молам помогнете ми и ви благодарам однапред
Јас веке 2 години одам на салса и бачата и сум пријатно задоволен 2 пати во неделата за 1000 ден. месечно, школото за танц се вика дезире и се наоѓа карши зебра трговскиот..
Tango milonguero пиши им на инста. Јас одев пред 2 години мислам. Имаат бесплатни часови еден месец да видиш дали ќе се пронајдеш
Дали постои студио каде има конкретно contemporary jazz ballet/dance во скопје? И општо, каде има модерен танц што не е хипхоп за возрасни +20?