Танчерка на свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од elenaklasik, 29 август 2010.

1. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    Ma jok.treba da se ima pocit prvo kon postarite licnosti koi se prisutni,potoa kon mladozencite i na kraj kraeva da sakale da napravat tancarska svadba ke napravele vo nekoj bar a ne vo restoran,hotel ili sto li veke.znaci ne bi sakala toa da go vidam ni na moja ni na bilo civa svadba.poz

2. Sharlott

Sharlott Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    14
    Ама ајде |( Па кога ќе ги видам сите испостанале и како некои дебили се собрале околу танчерката и не трепнуваат |( Ужас!

3. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    Плус, дежаву. Веќе видено.

4. ejasbe

ejasbe Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    jas ne bi povikal tancerka... toa ke bidi moja svadba i na mojata zena. ne sakam celoto vnimanie da go privlekuva tancerkata, koga veke toa treba da bide za nevestata :D tancerka ne moze da se sporedi so nevesta... :D

5. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    да бе зашто да не?јас бев танчерка на мојата свадба :D си купив такви алишта и се изнаиграв.искрено тоа ми беше желба и си ја остварив па што?и тоа помина ете :D а за друга да дојде да ми игра е бога ми неееее :D тоа си е моја свадба

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Имам видено плесачици на една свадба ама беа згодни ептен, и не беа ич вулгарни, јес да мешаа, ама не фаќаа, не се триеја од мужи, си танцуваа цурите и за поштовање беа. Да сите се собраа околу нив, се направи гужва, леле големо чудо ако невестата не е 15 минути во центарот на вниманието |(

Јас свадбата ја сакам коа има шоу, па да има и виолини и пијано и фолк и рок бенд, ако некој сака плесачици негово право, јес да мене ми се мноогу досадни и веќе видено.
    Ама ако е така Благица Павловска, Сузето, и ред други певаљки на свадби што пејат имаат миничи и деколтиња бетер од плесачиците. Тие се далеку повулгарни од едни 2-3 танчерки што 15 минути ќе мешаат. А што дедовците тоа не виделе па срамота. Не е стриптиз, танц е стомачен, тоа е уметност.
    Додуше мож има некои танчерки што се без осет и претеруваат, ама јас овие што ги гледав си беа супер. Кој сака да ги има на свадба супер, негово право, негова свадба, кој неќе да гледа нека искочи. А никој не искача ;)

На srcekrsacka и MacenceEna им се допаѓа ова.
  7. dan1

dan1 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    Јас на мојата свадба никако не би викнала танчарка.....ако мажот ми толку сака не е проблем секоја вечер ќе му играм... :!: НА СВАДБАТА НИКАКО :^) Свадбите кај нас и онака се весели и со 300 адети убави и неубави (според мене) па уште танчарка фали....не не и секако веќе е досадно :yawn:

8. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Многу смешно и интересно ми беше што бев на последната свадба. Музичарот најавува,, еве сега еден подарок од бабата за зетот,, и ние целите во ??? иииии што му купила бабата и излетуваат танчерки. Тие 30-45мин додека тие рипаа од маса на маса никој не ја забележи снашката која мирно си седеше на маса, додека зетот глумеше таму нешто во некој ќош.
    Смешно и глупаво, поубаво плех музика или зурли и тапани да му викнала и сите да се изиграа додека оваа глумажа не ми е интересна.

9. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    бравос за тебе :clap: секој друг наж на твое место ќе речеше да за танчерка :lol: се гледа дека си ја сакаш невестата :!:

10. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.277
    Допаѓања:
    6.772
    Свадба : двајца луди и 300 гладни
    Наворучение : кој ти гледа во танчерките гледај најади си се оти денес има , утре нема брате зимај и бегај !! :D
    да не свати некој погрешно се имам изјаснато на ова прашање :)

11. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Танчерка на свадба лелеее :puke: недај боже на некој да му текне вакво нешто на моја свадба за коса и надвор нека игра танчерката.Нешто најмногу што мразам по кич здравје,дошла таму да се тресе со салото и пари да и фрлаат фуј одвратно.Никако никогаш не би дозволила вакво нешто.

12. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Зар ова танчеркиве се уште едно клише за македонска свадба? :^)
    Не не, неможам да го замислам тоа. :shake:

13. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    69
    Нема шанси! Толку ми се тие работи кич и ефтини и толку глупави што не знам! Свадбите треба да бидат отмени,фини тој ден зетот и невестата вечно ќе го паметат и еве на пример невестата после некое време што ќе се сеќава? Целото внимание на танчерката,тоа ми е глупаво,а српска музика уфф на живци ми оди кога ќе им слушнам некоја песна од Гранд, уфф...

14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    многу ми е3 некако кич и клише танчарка на свадба, цицлеста, растресена тетка која нема ни т од трбушен плес :puke: и не само танчарка мене глупо ми делува и плех музика за време на свадба се избацуваат од нигде никаде, не несакам така. си плаќам музика која сме си ја одбрале и свадбата си тече по одреден терк. несакам никакви изненадувања ни танчарки ни плех :puke: :puke: :puke:

На srcekrsacka и Nine25 им се допаѓа ова.
  15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Подобро јас ќе го научам тој танц па да покажам нешто :D :D

На srcekrsacka, Trendafilka и marama им се допаѓа ова.
  16. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    :lol: Сите гледаат на танчерката како на потенцијална опасност,демек ќе ја засени невестата,ќе им игра на мажите но не мора да биде така! Бев на свадба каде младоженецот и приреди на својата невеста изненадување,и тоа танчерки :!: Демек да се подгрее атмосферата после вечерата! И започнува музиката па преку врата влегоа 4 танчерки ама невестата од далеку им даде знам со раката да застанат и започна таа да игра,да меши,да се крши,такво играње немав видено! Сите и плескаа за храброста и беа воодушевени од тоа како знае да игра! Дури потоа невестата ги викна танчерките да и се придружат и тие играа со неа цело време! Всушност тие ја подржуваа неа,кејф и правеа на невестата а не на мажите! Тоа ми се допадна ептен бидејќи беше пристојно и тој половина час кога беа танчерките присутни беше највеселиот дел од свадбата! :dance:
    Не порекнувам дека танчерката може да ја уништи атмосферата играјки полугола пред мажите (викнете ја Данче Електра и ќе си ја упропастите свадбата) но ако предвреме се постават услови да се прави ќејф на невестата и младоженецот мислам дека нема да има проблем! Всушност тоа како ќе влијае танчерката врз расположението многу зависи и од гостите,така да потешко може да се предвиди дали е интересно или не да се повика танчерка на свадба!
    Јас не би повикала,од причини што мислам дека тоа е веќе излитено изненадување, неинтересно ни за гостите ни за невестата и младоженецот!

17. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Нека има некој среќа да ми донесе танчерка на свадбата, сама ќе ја фатам за коса и надвор. Ако некој сака танчерка нека си ја викне дома! А мене на свадба не ми треба. Главни ѕвезди на свадбата се знае кој треба да бидат, а не некои танчерки кои ми дошле таму да ми се тресат и пијаниците по нив пари да фрлаат! По мизерно, покичесто и поефтино здравје, не мислам од мојата свадба ја да правам циркус.

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    mina
    se согласувам со тебе зато и јас пишав дека и сум за ама и не сум баш
    како што кажав на последната свадба каде што бев имаја викнато 2 танчерки жените напраја атмосвера невидена цела кафана беше на нозе жените станаа сите да играат со нив а мажите на маса со насмевките до 6ка како и да е човек немаше седнато 2 пати изиграа по 20тина минути ама јако беше...морам да признам

19. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    епа вака за такчакрка на свадба не сум бидејки е СВАДБА и не ми е нешто складно овде. ова можеби не е за тука но морам да прашам каква свадба планирате ВИЕ што не слушате турбо фолк? немора да ги сакаш и да слушаш секакви сељаци ама она ич да не се разбирас и сето тоа да ти е селско што планирате да ви свират на ВАШАТА свадба?

20. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Не не фала.Не сакам некоја да ми го преземи целото внимание на денот на МОЈАТА СВАДБА.Сепак тој е ден на зетот и невестата.За други прослави сум за танчерки али за свадба,а посебно мојата НЕ ;)