Танчерка на свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од elenaklasik, 29 август 2010.

1. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Знам дека беше у мода пред повеќе од 5 години. Певачот/певаљката ќе најави "A сега специјален подарок од тој и тој" и светлата се затемнуваат и излага една месаста тетка, се растресува по маси и столчиња. Не ја сфаќам поентата а и башка одвратно ми е!

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.621
    Допаѓања:
    40.110
    На мојата свадба треба да бидат all eyes on me и на маж ми секако :) а не да гледаат и да се собираат околу некоја, да ми ја украде вечерта, нема шанса

На cresa-jagoda и sweet-star им се допаѓа ова.
  3. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Која жена сака друга жена на нејзиниот ден да биде центар на внимание ??? :o

Мислам дека никоја...

Се случувало на свадби некои женски особи да се прават центар пажња, па невестава да замери, не па да дојди некоја трета, непозната, разголена да меша... :tmi:

Јас да сум би ја истерала, во буквална смисла !!! :devil:

4. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.214
    Мене лично не ми е нешто ваууу да има тачерка, едно што сите погледи ке бидат во неа вперени друго повеќето што сум ги видела биле некои здрвени неискусни, не ги бивало да играат а ќе си соберат добар бакшиш :D

5. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Танчер да, не за друго нема толку бакшиш да се фрла вечерта :D
    А танчерка, т.е ку*ва си има за на друго место.

На cresa-jagoda и Rama им се допаѓа ова.
  6. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    Читам низ темава и гледам дека танчеркиве се изнасобрале пари. Па, така кажете за мојата свадба ќе бидам ем невеста ем танчерка :D Барем трошокот за свадбата ќе си го покријам :D
    Шала на страна, ми делува невкусно. |(

7. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    можеби сум луда или ќе ме направите луда :rofl: но сакам на мојата свадба да има трубушни плесачици барем на пола час не повеќе :D
    http://www.youtube.com/watch?v=d5EwAulruOs
    ако знаете некој пишете ми која цена што и како или некое бројче па јас ке си прашам за цена :D

На mimidjon му/ѝ се допаѓа ова.
  8. insatiable-b

insatiable-b Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2014
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    13
    auuu zeni pa zs vaka be. Jas za mojata planiram jas da igram orientalen tanc zaedno so uste 2 devojki. Inaku si odam na tanci skoro cela godina za fino da si se spremam pa planiram da napravam eden spektakl. Mislite deka e glupo? Jas mislam deka bas bi bilo interesno. Ke si napravam bel kostim a drugite devojki ke bidat vo druga boja. Ajde mislenja vasi :) jas sekako ke go pravam toa ama sakam da slusnam sto mislite i vie

На mimidjon му/ѝ се допаѓа ова.
  9. LakeGirl

LakeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    44
    Да, и самата знаеш не е добра идеја. Секоја чест за вештините што ги имате и ти и девојките, но подобро би било да најдете друга публика, а не сватовите. Или да биде забава некој посебен ден само со помладите гости. Вака ќе бидете мета на оговарање од пола Скопје.

10. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.436
    Toa vo pravo si, ziveeme na Balkan, balkanski mentalitet, ke ja napravat luda....

11. Ицолгудбејбе

Ицолгудбејбе Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.145
    Мојот иден маж ако би ми предложил такво нешто, би се запрашала дали сум направила добар избор на животен сопатник.:О Без размислување би станала од маса и би му рекла ;bye барај си друга жртва .Со самиот предлог мажот покажува дека нема почит кон неговата "сакана"
    Така да гласам за НЕ.
    Не ми е потребен маж кој не размислува,кој е кичест,сељак и евтин.