Дечки, да ми препорачате каде можам да најдам солиден квалитет за ниска цена на 3д панели како бели цигли ?
Каде да најдам убави и квалитетни тапети и предложете боја/слика. Ѕидовите ќе бидат светло сиви, а мебелот ми е цел бел освен што имам циклама масичка. Сакав нешто со црно да биде. Али не знам дали на ѕидот кај прозорите или спроти креветотна ѕидот кај телевизорот. Пратете некое сличе или кажете кај да барам идеа
Имам потреба од некоја како самолеплива фолија,или нешто слично што се лепи на ѕид и може да се пребришува со крпа(ми треба за ѕидот кај што ми стои шпоретот,лом ми се прави) ,некој нешто нека предложи и каде може да се најде и по која цена.
Пред некое време на ФБ ми излезе една страна со тапети,мислам дека беа 10тина за 100 ден но ја изгубив страната.Инаку во скопје се наоѓаа па дали може некој да ми препорача некоја продавничка од Скопје за тапети каде што се евтини и праќаат по карго.
Од каде купувате интересни детски тапети во Скопје? Јас освен Бриколаж и таа продавницата кај стадион, други не знам.
Здраво,сакам да купам самолепливи тапети па да ве прашам нешто.Ѕидот е белен со поликолор,дали тапетите ќе залепат убаво на поликолорот или после некое време ќе паднат?И плус,понудете ми некоја онлајн страна каде што има тапети и сте нарачувале и сте задоволни.Ви благодарам однапред
Каде има интересни дезени на тапети? Размислувам за во дневна за еден ѕид, ама ме интересира нивното одржување. Кај мајка ми пред многу години имаше, дезенот беше многу убав и нежен, ама многу бргу пожолтеа, и никако не можеа да се одржуваат. Освен тоа кога ми текне татко ми колку тешко ги одлепи се одвраќам од помислата. Има ли некој искуство, со овие поновите? Какви се на квалитет, како се одржуваат?
Еве јас имав во зид,многу лесно ги одлепив ,ниедна флека не остана,сега професионално ги лепат затоа слободно земи и стави си
Се одлучивме за во детска треба да нарачам, ме интересира дали можеме ние сами да ги залепиме, се мислев да не е тешко па и ѕидот да оштетиме а таман е сега средено.
The wall decal studio ми препорачаа да земам налепници за да ги лепиме сами, бидејќи тапетите е подобро мајстор да ги лепи. На крај ништо не зедовме.