Мене комплет тарот и прирачник ми дадоја за роденден од кај the witch from eastern Europe. Нахнадно толку ми се допадна подарокот шо се вртаив да си купам и книгата за астрологија.
Да речиме дека фокус не ми е јака страна и уште само површно ја разгледав. Ова ако мислеше на книгата за астрологија. Прирачникот за тарот го отворам на утро, со отворање на дневната карта. И е доста детален иако личи малечок. После читам и онлајн тука, ама прво почнувам со прирачникот и супер е за да добиеш идеја за шо се работи. Книгата личи доста детална само еве се канам да седнам да ја читам.
Јас си влечам една карта дневно да видам што ќе каже. На полна и нова месечина посебно си читам, си поставувам прашања и си влечам па тоа се го запишувам.
Супер објаснето, само ако може да појасниш дали е на македонски јазик прирачникот? и ако може лп да ми пишеш, заклучено ти е
Zdravo sakam da prasam se raboti za moja bliska licnost bara nekoj da i gleda na tarot mnogu raboti i se slucija za brzo vreme i vo zabluda e dali ima nekoj sto gleda online
Има апликација faladdin се вика има тарот, гледање на кафе и некои други опции. Се наплаќа ама може и со гледање на реклама да поминеш. Не знам колку е веродостојна ама мене ми погоди многу пати со тарот картите