#пораканаденот #таротчитање Ти се чини дека вложуваш премногу труд а не гледаш резултат на ниедно поле. Се чувствуваш како светот да се свртил против тебе и не ти дава да здивнеш. Се прашуваш што се случува длабоко во себе знаеш дека не грешиш никаде а сепак работите не сакаат да тргнат на подобро. Целиот проблем е во тоа што премногу време поминуваш во спомени, и обвинувајќи се себеси, грешките што биле направени во минатото не те дефинираат и нема да влијаат на исходот во иднина. Биди нежна/ен со себеси и се ќе си дојде на свое место во моментот кога ќе почнеш да се грижиш за себеси како што се грижиш за другите. https://www.instagram.com/p/C0U1sQgsPMv/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Jumping in here , јас имам со исти вакви илустрации, подарок ми се и не сум сигурна дали се нарачани од Ebay/Aliexpress, ама една од тие две страни сигурно. Прочепкај на Aliexpress, ем се преефтини ем многу се интересни. Има и во Академска книга, не тарот, не oracle cards, што ќе ти текне, шарени, светкави, holographic ама и цените им се шарени.
Да разгледвав и на али ама се нешто друго ми е итно ни еден шпил не сум зела од таму, само 1 имам шо ми е поклон. Ама овие ми личат доста слатко и природно - сакам. Туку случајно најдов ова: И седнав да прам читање за Декември. Па како сум погодила се да ми се поклопва со то шо сега ми се случва и предизвици шо ги очекувам и веќе почнуваат... Им викам на другарките, знам дека звучам шизофрено ама ѕвездите многу јасно ми зборат.
Од каде ги земаш објаснувањата за картите и како ги спојуваш во целина? Јас немам отворено одаамна, ама кога отварав стриктно по Tree of life ми се чини се викаше spread-oт од Josephine McCarthy, 10 карти, првата беше current situation, последната outcome. И некако pretty straightforward беше објаснето секоја карта како се чита, ама со месеци немам гледано, некако изгубив интерес и веќе не се ни сеќавам дали нешто си имам погодено на себе или не. Сеа си најдов една жена натална што ми чита, еднаш годишно идам и до сега ептен крупни промени ми "претскажа" и ги забаталив картиве.
Фала картиве ми се купени пред 4-5 години од кај нас најдов страна на фб КупиТароткарти така некако беше. Иначе ги има и на али експрес
Јас не ме праша ама ак да се замешам Селтик крос пробај интересен увид дава исто. Иначе јас кога отварам не користам некој поаебен начин на отварање тоа што ми се гледа најприкладно да не речам. Love/ romamce spread иначе така според апликација влечев со 7 карти, може со 5. После ќе сликам како отприлика сигурно го знаеш
#messageforyou Време е да се соочиш со своите стравови. Денес е ден на промени и на позитивни вести. Сонувај, но започни со остварување на соништата. Прифати го универзумот како краен учител и извор на љубов па секогаш ќе го наоѓаш патот кон светлината. https://www.instagram.com/p/C0fIGzdsfix/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Здраво, може контакт за наталната карта и дали навистина сте задоволни? Имам повеќе натални и соларни правено до сеа па скоро никој не се покажал. Поздрав
@Smiley92 @LaRuz Здраво, жената се вика Славица и се наоѓа во Мичурин. До сега неколку работи ми има погодено, само што не ми се оствариле одма, пример едната се случи скоро после 2 години, работа што искрено мислев дека нема шанси да се случи. Крупни домашни промени и продолжување на образование ми напоменуваше два-три пати, исто така се оствари. Е сега ова не е гатање, туку ти кажува какви аспекти имаш и во кој домен те очекуваат промени, до кога ти е поволен период за одредени работи итн итн. Бројот и е: 070 206 277.
Уффф бев кај неа пред три години, сите функционираат на принцип овој аспект ти носи вака тој аспект така. Славица конкретно ништо не погоди, баш пред некое врме ги гледав белешките од сите нив и кај неа е добро што е далеку поефтина од сите.
Здраво, дали некој има слушнато за некоја жена во Скопје, гледала на тарот, живеела во пензионерски дом. Освен што се вика Борка, ништо друго не успеав да дознаам. Ми рекоа директно да сум отишла, да сум прашала, ја знаеле.