Каде можам да купам тарот карти ???? Значи ме има фатено кеф преголем да си купам еден шпил и да видам баш со ме чека Не дека сакам да отворам бизнис или нешто силчно туку онака за домашна потреба Ако некој има појма од ова нека се изјасни Фала од напред
Каде можам да купам тарот карти ???? Имаше една феминка напишано ама не можам да и го најдам постот дека во Икона книжарницата во центар имало. Не сум проверил провери си .
Ти отвори бизнис ако те бива ама многу тешко се погодува и за домашна и за недомашна употреба . И плус треба да имаш многу развиена интуиција, голем талент за езотерија и нормално пракса .
Хман тетка ми знае да глеа,е се незнам дали се баш тарот или не. Други што прашувам за неа велат дека погаѓа. И мене ми има глеано и ми има погодено, зборам значи за иднина (посебно за летово шо ми кажа)
Твојот тарот Девојки дали верувате во ова,и дали некој го пробал ова...сакав да пуштам порака ама се премислувам,што ќе кажите вие? http://tvojottarot.mk/?kw=tarota
Твојот тарот кај го најде ова барем малку време ми отепа од досадава на работа ха,ха,ха! ако го сваќаш како забава пробај само немој опсесија да ти станит !
Твојот тарот Случајно налетав на линков,е па и јас се плашам да не ми стани опсесија па да ставам кредит секој ден
Твојот тарот Во овие работи не верувам, од причина што е лага, мислам и не е некоја филозофија човек да протолкува еден цртеж, секако со помош на фантазијата.Колку што имам слушнато дека за вакви работи имало посебни книги, па со помош на нив се знаело значењето на секоја фигура во картите, значи така имам слушнато, а дали е вистина или не незнам.Се водам според првата причина што ја споменав, затоа и не верувам.Денес и сликарски дела се анализираат, а поради анализа може и до секаков заклучок да се дојде, така што подобро размислено во ова нема никаква вистина, сега разликата е што сепак ако човек верува дека има нешто, ќе има, ако не, нема да има.Едноставно е
Твојот тарот Прочитав прво твојот таратур и си викам, молам, не е можно... Како ви се верува во ова не знам. Сега влечев карти и трипати го извлеков Д Девил и бабата ми личи на Џеврие и алал нека ви е ако сте дале 59 денари плус ДДВ.
Твојот тарот Не се будалете пораки да праќате, што не е вистина не е, ама има и вакви американски вакви страни бесплатни
Еве линк,бесплатно е,и може без да се регистрираш http://www.free-tarot-reading.net/readi ... Re-Shuffle само на англиски е
До сега не сум била да ми гледаат на тарот карти, но имав дома. Мислам дека ги купив околу 3000ден ако не се лажам, и имаше прирачник како да си гледаш, ама мислам дека не е тоа тоа доколку незнаеш