Бев кај една жена и ми гледаше на Тарот карти и ми погоди повеќе работи, а ми промаши една. Се зачудив од тоа што ми го кажа за минатото, а на никој ја немам кажано таа тајна.
Да кажува. И мене не ме интересира ама ете кажува и за него и ми ја погоди најголемата тајна која на никој ја немам кажано. Е сега дали случајно или навистина погодува не знам.
Купив еден вид на тарот карти затоа што содржеа слики кои ме инспирираа за некои изработки на накит. Почнав да им гледам на блиски онака од забава и се зачудив од нивните реакции, занемеа затоа што им кажав работи кои никому не ги кажале. На една другарка ѝ предвидов дека е бремена, ми се изнасмеа. По две недели примети дека ѝ доцни менструацијата, се провери и ми се јави... Еве ја пред пораѓај. Не знам дали имам јака интуиција, или навистина е до картите. Можеби и двете.
Јас имам тарот карти и сметам дека за тоа нетреба да се зема пари туку ако некој чувствува треба да ти остави колку што мисли. Пред се тарот картите не кажуваат определено на минато или иднина, можат да бидат одговор на прашање што вие ке го поставите. Талентот за гледање не е во гледачот бидејки тој или таа само ги пренесува пораките што се испратени од таа некоја повисока енергија. Исто тие не можат да се многу конкретни оти на дадено значење човекот си поврзва со луге и случки од реалноста.
Имаш заборавено една Мајор Аркана 0-The Fool Не сакам да се наметнувам како рекламирање. Но гледам на Тарот Карти. До сеа не сакав да знае никој каде што живеам, затоа што гледањата ги обавувам преку други социјални мрежи. Повеќето се и онлајн, без никакво инфо дадено, само прашање. Но сакам да почнам и лично да го правам тоа. Доста више се кријам да не бидам обележана као вештерка, затоа што живееме во земја каде суеверието е преголемо. И те обележуваат како којзнае што правиш ако гледаш на Тарот.
Јас на јутјуб си гледам видеа од Sheila Lenormand или Ana Secret . Од забава најчесто , кога мм е по терени , со золва ми си гледаме кога ни е досадно по дома . Се дешавало често да ми се погоди она што го слушам и она што ми се случува во моментот во животот , ама не обрнувам многу внимание . Повеќе верувам дека енергијата во нас не " тера " да ја избереме таа одредена група на карти . Ми се случило и да нема везе с везом , ама тоа е тоа . Што знам , не верувам толку многу , од 100% , би рекла 2% за да .
Здраво на сите кажавте дека имате купувано некаде од скопје каде др наоѓа баш тој дуќан како што разбрав ИКОНА така мислам дека рековте ако е тој може да ми кажетр каде точно
Тие читања се премногу општи и не ги сакам, не можеш ти со три читања да им погодиш на милијарда луѓе. Еве нешто интересно.
Скапи се. Јас моите ги купив преку фб страна и беа пола цена од тие шо се во Икона. Купи Тарот Карти е страната на фб. И можам да ти гарантирам дека картите се супер, не се танки како за играње, она баш дебели се и како шо треба. Јас сум презадоволна.
Може имам пишувано на темава... Јас имам тарот веќе 5години, и никој не знае за нив, не ги употребувам за никакво гледање во иднина, туку повеќе ги користам за одговори и насоки, по интуиција обично ги работам. Некако ги сакам многу и доста ми се интересни.
Дечки дали може да ми кажете каде да одам да ми гледаат на тарот? Многу работи ми се случија изминатава година и се осеќам како да ми требаат насоки