Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Татковина (Homeland)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Trendafilka, 3 октомври 2012.

1. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Следната недела ќе почне новата сезона, е па ајде да видиме што ќе ни понудат. Последната сезона некако ме разочара на крај.
    Едвај ја чекам

На ninja35 и Abeja им се допаѓа ова.
  2. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Јас летово ептен се внесов во серијава. :)
    Изгледана ми беше само 4та сезона два пати и имав некои пропуштени епизоди од првите три сезони и фино си седнав се одпочеток си изгледав.
    Ептен ми е мило што го убија Броди зашто ми беше најодвратен лик, дволичен и ја оправија серијава отткако него го снема. Прво почна да го уништува и ликот на Кери,а и нивнава драма стануваше досадна. На пример многу подобар лик ми е Квин и баш сакам да завршат заедно со Кери. Четвртава сезона беше предобра, полна со акција и пресврти и оддамна не сум гледала толку добра сезона. Дури можам да поминам и преку ужасното финале зашто претпоследните две епизоди беа врвни.
    Едвај ја чекам новава сезона, мило ми е што одлучија да се дистанцираат од Блискиов Исток вака Германија, Путин плус добри актери очекувам многу добра сезона.:)

3. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Спремајте ги торентите, излезе првата епизода! Не да сум среќна... немам зборови. :)

4. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Вечер на Фокс во 22:00 ќе ја даваат првата епизода а утре во 13:30 мислам е реприза

5. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Јас од аренабг ја симнувам моментално..

6. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Ете помина првата епизода.
    Кери како и вообичаено има дадено отказ, а колку е вистински отказот не се знае. Квин како го среди оној, уметнички. Средбата на Сол и Кери беше доста интересна. И сега ќе видиме што ќе се случува и дали ќе одат овие да го посетат кампот на бегалците.

7. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Ахх да не поверуваш демек ако еднаш кажеш веке не на ЦИАА демек си ѕавршил со нив ... мнн интересна и освежена тематика има на табла сега ..да видиме еп 3 како ке

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Уште неможам да им влезам во шема, што како зошто.
    Кој ли сега сака да ја елиминира Кери, и баш на Квин му се падна да ја убива. Ќе биде весело, ама сепак тие знаат и финти да прават, демек ЦИА не ја сака Кери оти не е веќе со нив и сакаат да ја елиминираат, па ќе дознаат терористите за тоа па може ќе ја примат кај нив...ете си направив филм :))

9. Tiki-lolipop

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Сезонава почна одлично. Не очекував волку рано Кери да ја покаже биполарноста, мислев таму при крај ќе ја фати некоја манично-депресивна епизода ама ете.
    Дефинитивно Клер Дејнс ги заслужува сите можни награди како ја глуми болеста-маестрално, додека го голтне апчето се измочав од смеење ептен е добра. Многу ме интересира кој сака да ја убие, пробувам да нагаѓам ама многу има што ја сакаат мртва. Ќе испадне интересно на крај ако работава за Ото е испланирана од Кери и Сол ма да тоа е веќе искористена финта нели во 2 сезона ама се мислам дека ќе има некој добар пресврт.
    Уште кога дојде Сол во Берлин знаев дека ќе бидне нешто со оваа Алисон така да убедена бев дека он е во креветот. Мислам дека овој Џонас до крај на сезонава ќе го скинат,а и така досаден ми е ко лик.
    Иии конечно долгоочекуваната средба со Кери и Квин, so excited!:D

На d.Darla, figgiMK и Edie.S им се допаѓа ова.
  10. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    дечки ја има ли некаде on line 3 епизода да ја изгледам. Ако може некое линкче :wasntme:

11. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    6.155
    тука ја имаш и 3 и 4 епизода. :)

12. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    не ми дава линк :?:

13. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    6.155
    На d.Darla и Elissa им се допаѓа ова.
  14. Tiki-lolipop

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Добро кој ќе чека сега до наредна недела:(
    Многу ме интересира разговорот меѓу Сол и Кери. Не знам дали вистина беше човеков што сакаше да му помогне на Квин или он халуцинираше.
    Мислам дека Сол знае дека Алисон е предавникот и намерно со Дал Адал и прават вака,сакаат да ја откријат вистинската агенда,а богами ни јас не ја сфаќам нејзината поврзаност со овој Иван. Русија,Израел,Берлин,Америка малку ми се измешаа работиве, уште не ја сфаќам вистинската поента и зашто Алисон наредила да ја убијат Кери... што ли се крие со документите што она не смее да ги види.:^)

15. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Или пак сите глумат лудило пред русите за да стигнат до документите, овие сите се откачени не може да им се верува во ништо, дали се скарани дали не се дали си работат позади грб. Ама секогаш на крај излегува оти тие игри се дел од нивниот план за да дојдат до целта.

16. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Гледате ли бе дечки, све се мислам оти кај и да е ќе ја прекинат поради сите случувања со Сирија Германија Русија и слично.:wasntme:

17. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Неее неќам да ја прекинат. Ајде нема уште многу епизоди :) ....
    Конечно на Кери и текна. Знаев дека оваа епизода ќе се сети, а и се замисли кога Алисон и рече да си го чува грбот...

18. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Некако слабо
    Цела сезона ми е тапа, немораше воопшто да прават сезона ако е само за Алисон дали е шпион или не. Никака цел и акција до сега барем не видов во оваа сезона. Значи како првите две три сезони никогаш нема да има веќе, тие беа баш за инфаркт.

19. Tiki-lolipop

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Некако послаба е од претходната. Мене 4та ми беше најврвна,поинтересна и од првите две,очекувам малку акција во наредните епизоди,сепак не верувам дека ќе разочараат продуцентиве. И мислам дека многу поголема агенда се крие позади Алисон.
    По ова што го гледам од промово за наредна епизода, ќе има терористички напад во Берлин,само се надевам Квин ќе се извлече и више нека се спојат со Кери,аман!

20. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Ја гледаше ли некој последната епизода
    Дали ќе го спречат нападот баш се чудам, Кери уште еднаш е во право меѓутоа што и да откријат ништо не им оди од рака, ништо не спречија до сега. Алисон дефинитивно се докажа како најголем шпион и кодош. Убаво ги зезна сите за нападот и ги насочи на аеродромот, се си мислам оти ќе ја најдат и нема така лесно да си помине.