Во принцип не сакам турски серии. Но оваа е навистина поинаква од сите други. Се гледа дека серијата е со стил. А и комична на некој посебен начин, Халид ме излудува, цар е човекот дефинитивно! А вистина ли е дека ќе стане Зухал танчерка?
Да да танчерка ќе стане..Кај Марика ќе работи Можеш да ја замислиш Оваа Ѓулхајат навистина ми е многууу убава лепота од жене Штета што серијава има трагичен крај
гледам понапред сте од мене... а Кадир ќе се разведи од Зухал ли? таа кај Марика исто како јас во Рио да одам
Аууу Зухал кај Марика?? Никако не ми оди таа комбинација, ама луда е Зухал се е можно. Сега ме разочара со ова тажен крај. Баш си се надевав на Ѓулхајат и Али.
Спојлер На крајот Халид ја убива Гулхајат и после умира тој..Целото наследство му го остава на Џемал и така заврушува..
Со вечерашнава епизода се изнасмеав..Најинтересна досега Се цапнав од смеа со пуста Зухал и тројцата мускетари ( Назиф и другите двајца)
...јас не ги сакам многу турските ама оваа ми се засвиѓа....интересни некои досетки имаат, добар хумор и нема многу завлекување....стално се дешаваат нови работи..... и ликовите се јаки, халит поготово ....само не ми се свиѓа што ја копирале браќа карамозови зошто ја имаат изменето пораката на романот
Мене оној Назиф дома да ми е...ако му речам се донесе закон да се запалат училиштата-оди запали ги одма нема сега! Богами ќе ги запалеше сите училишта
...дефинитивно една од подобрите турски а ретки се добрите турски серии, незнам зошто само една сезона снимиле али подобро така, да имаше повеќе епизоди можда ќе се расипеше серијата.... само на крајот мислам дека згрешиле Спојлер мислам дека на оваа серија повеќе ќе и прилегаше среќен или комичен крај, вака со Ѓулхајат испаѓа трагично..... ама мило ми е за џемал, богатството да оди кај некој што не е заинтересиран за истото ако е така како што сте напишале поназад
HAHAHAHHAHA Eden e halid! Car e covekot sto zivotii ima,na nikoj ne mu uspeva da go ubie Inace najmnogu se nerviram so ovaa Gulhayat celo vreme se sili nesto ke mu se osvetela na Halid a ne ja biva po pat da odi...I nejze i se saka so Halid ama ne priznava
- селахатин, ти мислиш дека сум толку глуп за да потпишам нешто без да го прочитам??? - значи глуп си и потпиша ....закон ми се овие двајца, ги обожавам туку сега халид ќе си остане на улица без скршена пара баш ме интересира како ќе се одвива понатаму
Хахахахахах прегеска гледав на најавата вечерва ќе биде гладен и ќе земе леб да јаде од кај свињите Иначе оваа Гулхајат ми е глупача невидена..Само едно исто повторува Халид ќе плател за се а ништо не прави,треба да се заблагодари на Селахатин оти благодарение на него му зедоа се на Халид... На крајот ќе си го добие она што си го бара ..Хахахха исто така пред две епизоди кога играше заприметив дека оној фустанот што го носи секогаш скинат и е под мишката А за убава навистина е преубава,лепотица права. Се чудам како може да го сака оној Ѓулали...Типичен селанец!Се решава со тепање и со силење дури и актерот го замразив оти секаде игра улога на манијак Едно ќе кажам каков и да е, Халид е ЦАР!!! Човекот ми е многу интересен,се гледа дека навистина знае да глуми,па кога ќе направи некои фаци Вчера имаше најјјака фризура како тетратка беше пустиот.. Каква улога и да има смешен ми е..Исто и Есма неговата жена ја бива а ќерка му (учителката) како со сила да глуми одбивна ми е..
ѓулали ми е како малоумен и не ми е интересен, поготово откако замина во планина удав е досаден..... најмногу се силеше и плачеше за богатството уште од почеток, а остана со прстот во уста, ништо не добива згора уште проблеми има со законот...... сите се попаметни од него во серијава, колку и да се стега не може со халид и селахатин ...... За Ѓулхајат се слагам, многу итра фаца а испадна глупа.... поготово денес кога му кажа се на Халид молчи си ма, од кај знаеш што ќе биде, може уште утре стариот се да врати, после ќе му ја мислиш.... затоа на крај Спојлер нека ја убие кога е глупа за последната епизода на селахатин не разбирам што му беше фората што ја прибра зухал, таа беше поблиска со халид од сеид и есма, стално шпионираше за него.... на неа би и одговарало повеќе халид да се врати отколку селахатин да остане газда, незнам зошто и верува..... за халид некако и жал ми падна ...селахатин не требаше да се жени со назли хистерична е... а можно е сега и таа некој проблем да му направи ради нејзиниот ѓулали