Тато, ти благодарам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by pupi.girl, Jan 13, 2017.

1. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Грешка. Не е битно дали ќе ни се раздвојат патиштата или не, со сигурност ќе се разделат, но знам дека некогаш некаде пак ќе се сретнеме.
    И тогаш ако ништо друго, ќе се поздравиме на наш начин.

Simon4e0507 likes this.
  2. Ariety

Ariety Активен член

Ти благодарам што си таков намќор. Не очекував ништо повеќе од тоа. Сепак те сакам старец еден забеган. Еден ден ќе те хранам активиа со житарки и заедно ќе се смееме колку си бил лош. Сега лути си се убаво ти стои, лошотилак низаеден.

3. Panthera

Panthera Истакнат член

Тато, ти благодарам што без разлика колку години и да имам, ти секогаш ќе се грижиш за мене и ќе ти бидам слаба точка, ти благодарам што и ден денес знаеш да влезеш додека спијам да ме бациш и да провериш дали сум покриена, ти благодарам што си мој заштитник и што трпеливо чекаш да остварувам успеси. Знам дека сум лоша некогаш и прости ми. Ти си мој тато и без разлика на се` ќе те сакам.

Orthophill likes this.
  4. Rama

Rama Форумски идол

Тато,ти благодарам што не се откажа од мене тогаш кога бев најмала и најранлива...ти благодарам и сега што си попустлив спрема мене наспроти се....

5. Pinkgirl.22

Pinkgirl.22 Активен член

Тато, ти благодарам за секој совет, денар и убав збор. Благодарам што ми ги простуваш сите грешки и што си секогаш тука за мене. Благодарам што вредно работеше за да се школувам. Благодарам за се што сум јас денес. ❤

Simon4e0507, blackpanter and Rama like this.
  6. Ciel

Ciel Популарен член

Ти благодарам што ми беше и секогаш ќе ми бидеш татко иако веќе си мојот ангел. :angel::l:

Rama likes this.
  7. Ники.

Ники. Популарен член

Ти благодарам за се до сега,за се што ме научи,за секој совет и сета подршка.Посакувам да си уште покрај нас,со нас.Ти си мојот херој,мојот ангел чувар :l:

Rama likes this.
  8. Stories

Stories Популарен член

За љубовта кон нас, знам дека е најголема.Најмногу за љубовта кон мама.

Rama likes this.
  9. Suhan

Suhan Истакнат член

Tato ti blagodaram sto sekogas si tuka za mene,sto te imam i si mi podrska,ti blagodaram sto si tolku dobar covek ..i iako ne go citas ova MNOGUUU TE SAKAMM TATICKO MOJ

mime87 likes this.
  10. supergirlmb

supergirlmb Популарен член

Ти благодарам за тоа што моите деца ги сакаш повеќе од себе си. За тоа што се радуваш како дете заедно со нив. За тоа што можам слободно да ви ги оставам и да бидам спокојна. За секој совет, за секој денар потрошен на моето образование. За куповите овошја во сабота наутро купени на пазар, наместо чоколади и бомбони. За секоја помош.

11. WildMk

WildMk Форумски идол

Ти благодарам што ми покажа свет, кој немаше да знам дека постои, да не беше ти.
    Ми недостигаш...

mal.ecka, mime87 and SummerGirl like this.
  12. Dahliaa

Dahliaa Истакнат член

За секој спомен. Убав, неубав, среќен, тажен... За секоја прегратка, за секоја бацка, за секоја грижа и бдеење, за секој совет, за секој труд да направиш човек од мене.
    Вчера се наврши точно една година откако не напушти, една година откако живеам во магла и во страв да не ми избледи сликата од тебе. Но, тука си, едно парче од срцево те чува и оживува секојдневно. Животот ни ги скрати моментите заедно, ама јас те носам со себе во секој нареден момент каде што посакувам да си присутен. Прости ми за сè што би требало да ми простиш, ти благодарам за секој момент и прости ми што тагувам по тебе и ме гледаш од горе ваква скршена. Колку свеќи и да запалам, колку цвеќиња и да донесам нема да ти доловам колку посакувам нештата да завршеа поинаку. Те сакам и ми недостигаш, нека ти е осветлен и спокоен патот таму каде што одиш... :l:

mime87, 1209, Dust and 2 others like this.
  13. ❤ Lollipop90 ❤

❤ Lollipop90 ❤ Активен член

За грижата, љубовта и подршката и тогаш кога не сум ја побарала. За безгрижните детски денови, за пожртвуваноста и сите совети.

minne992 likes this.
  14. marija305

marija305 Популарен член

Ти благодарам што ме поддржуваш за секоја моја постапка и ти благодарам што си најдобриот татко на цел свет. :l:

ЕденЧлен likes this.
  15. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Што и препушти на мама да ме воспита. Иако сум твоја копија, не покажа многу интерес за мене.

16. mime87

mime87 Популарен член

Те молам врати се тато, неможам да живеам без тебе ;(;(;(.
    Бескрајно многу ми недостигаш...

mal.ecka likes this.
  17. poi

poi Популарен член

Тато, ти благодарам што ми го уништи животот :l:
    * иронично кажано е тоа "благодарам", па и тоа "тато" (одамна не сум го изговорила)

18. Marija6165

Marija6165 Активен член

Ti blagodaram shto postoish! Za se ti blagodaram!!!

19. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Ти благодарам што си моја поддршка , иако сум 24 веќе . Што секој ден ми даваш до знаење дека што и да се случи , ќе бидеш мој ветар во грб . Што си одличен дедо и секогаш си тука за твоите внуци и за нас . Што и покрај сите мој глупости не ми се лутеше никогаш . Што не сакаш иако знаеме на глава да ти се качиме . Што мирно ги прифати моите избори . Што веруваш во мене .

20. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Тато, ти благодарам за поддршката, за силата, за тоа што откако сум жива имаш направено милион ризици само за мене, за тоа што никогаш не се откажа од мене, за тоа што го прифати син ми. Ти благодарам за нашите прошетки во природа кога ме учеше за животот. Ти благодарам што веруваш во мене. Ти благодарам што ме научи да бидам силна и што ме научи да го сакам секое животинче, да го почитувам секое растение, и да им се восхитувам на дождот и земјата што заедно ствараат живот. Ти благодарам за секој пат кога си летал возејќи само за да бидеш тука за мене што е можно побрзо. А најмногу од сѐ, ви благодарам за животот што сте ми го дале.

MeowMeow, Осе, minne992 and 6 others like this.