Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Тату (t.A.T.u)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од blueeparadise, 31 октомври 2010.

1. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Постојат ли овие сеуште? - Не, сериозно прашувам, зошто нели беа актуелни некое време и потоа некако ги снема. Песните нивни тие малку што ги знам, не се ни добри ни лоши. Онака, средни... :D Нели многу се зборуваше за нив околу темата дека се лезбејки. И што стана сега, се или не се? Разни муабети слушав ама не дослушав... :lol: Црнката девојка ми е многу симпатична. А последно нешто што имам слушнато од нив, и ми се допаѓа инаку е песнава
    http://www.youtube.com/watch?v=6yP4Nm86yk0

2. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
  3. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    ^ Се разделија во 2011 година за да продолжеле со соло кариери и повеќе не се во контакт. Воопшто не разговараат, барем така има изјавено Јулија.
    Јулија е бисексуалка, меѓутоа има две деца со поранешното момче и сегашниот сопруг мислам. Јас како што знам во документарец за ТАТУ е објавено дека тие не се геј.

4. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Штета што мешаа трач-матерјали во нивната кариера...може повеќе ќе опстанеа да се пробиваа само со музиката :wasntme:

5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.658
    Допаѓања:
    79.557
    Имаат некои добри песни, но не сум некој голем обожавател.