Тајна соба

Дискусија во 'Дом' започната од pink4ever, 13 јануари 2011.

1. mim1

mim1 Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
  2. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
  3. ana.8

ana.8 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    51
    јас лично мн сакам вакви тајни соби и доколку би можела веднаш би си напрајла :)

4. simona-i

simona-i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    30
    па американците се уфилман народ, но и јас би сакала да имам една ваква каде што ќе се скријам и ќе се релаксирам :D

5. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Купи си и брашно, сол, намирници за Недај боже, да си имаш, да си замесиш лепче, пити ово оно.. Бујна фантазија! Честитки. :clap:

На LittlePinky, sweet-star, eleni23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Како мала имав голема желба за вакво нешто, не дека сега немам али не е до толку
    интересни се тие соби, кога ќе ти дојде се преку глава, тука можиш да седиш, да се смируваш :lol:

7. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Сакам една ваква, да си се изолирам од светот, да си вежбам унутра, да си спијам ко човек.
    Абе викате не за криење у случај на војна, ама не дај Боже да дојде ред за криење, ќе ве видам тогаш дури. :D

8. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Ај ставете слики да ви ги видиме „тајните соби“ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :lol: ..
    Абе пусти филмови шо не ни прават,глупости ...
    Иначе немам потреба од ваква соба, ако евентуално има трета светска или ме бркаат сериски убијци ќе си направам една :D :D (смајлишосекрсти)

9. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902

:o Навистина :o Стварно бујна фантазија :clap:
    Постирај сликички ако сакаш :angel: :rofl: :rofl: :rofl:

10. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    зарем на 15 г сама живееш?не заебавај. и зошто толку ти е корисна собава сакам да знам :D 1.5м вратата се наведнуваш направи ја вратата поголема :) :) :)

11. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Браво бе на 15 годинки ли ти живееш сама во ОГРОМНА куќа?! Аман бе, знаев дека сега децава се се понапредни ама до толку ли :rofl: :rofl:
    ама ако деца, фантазирајте си, ќе ви треба :lol: :lol:

На sToBiToBi, LittlePinky, kikkki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Луѓе,знаете и јас имам.Имам замок,огромен замок,кралство,на највисокиот кат од вкупно 39 катови,има едно волшебно пердувче во една темна соба.Кога ќе го допрам пердувчето веднаш ѕидот се отвара и јас сум во еден друг свет,во една прекрасна соба со розеви ѕидови.Знаете,ако не ми верувате,значи ми љубоморите зошто никој од вас не ми е ни до колена.Јас си имам се. :lol: Ете бе и јас имам,што сега не ми верувате?Како надолго ви ја опишав.Ах,фантазии,фантазии,ах алчност,ах пусти филмови,што се не им прават на луѓето.Туку ај да си кажам сега(да не бидам оффтопик),јас несакам искрено,мислам и да имам не би ја користела или пак ретко,зошто и онака јас несакам да се изолирам, незнам,не ми е убаво сама,ама ако веќе ми пукне филмот,би пошла во мојата соба на час-два,би ја заклучила вратата и ќе правам што си сакам.Зошто,иако ретко се затворам во себе,тоа е на кратко,брзо ми поминува нервозата,па дури да одам таму по скали,по којзнаеш што,би се затворила во мојата соба.Скромно детенце сум си,задоволна сум си и со тоа што го имам. :lol: ;) :D

На macula.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.182
    ^^^ Ме изнасмеа :lol:

14. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Мене ова некако дури и језиво ми делува... Сама, изолирана во некоја соба, до која ретко кој може да стигне и да те пронајде. Од една страна може да биде практично за некои ептен посебни случаеви како што е наведено погоре, за кражби, напади... Ама вака за секој ден :shake:

На sweet-star и kikkki им се допаѓа ова.
  15. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Се согласувам,ама мислам непотребно е,за мене е така,па некој може сака сам да си биде затворен цел живот.А за кражби,и да ти стои таму богатството ми е глупаво,незнам,можеби би користело,ама сепак,демек коа имаш крадец да се скриеш,штознам? :?: Можеби,кога би градела куќа би направила вакво нешто,ама само за такви случаи. :!:

16. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Не дека во таков случај ќе ти текне дека имаш тајна соба ама ајде :D Богатството во сеф и завршена работа. А ако сакаш да се изолираш, клуч на врата или некое подалечно место и готово. Можеби интересно е, ама не гледам некоја посебна потреба за тоа :)

На eleni23 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    556
    Баш е интересно и јако и би сакала да имам и јас една, ама не за криење туку за одмарање. :)

18. AhThatFemaleProblems

AhThatFemaleProblems Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    200
    па нели имаш бе девојче: „А најдоле во здрадата (на -1) си имаме парти роом. Ќе си резервираш на едно место (не можам да влагам толку во приватноста) и ќе си прашвиш доле журка. “ - 05 Јан 2013, 19:10 Angel-Adriana

На eleni23 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Абе па и ти,па има,ама сака уште.Бреј,бреј,си мислиш у флм сме. :lol: :lol: :lol: .Се имаме,ама малку ни е,нели не се задоволуваме само со 1 соба?Идемо напред! :D

На AhThatFemaleProblems му/ѝ се допаѓа ова.
  20. AhThatFemaleProblems

AhThatFemaleProblems Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    200