па американците се уфилман народ, но и јас би сакала да имам една ваква каде што ќе се скријам и ќе се релаксирам
Купи си и брашно, сол, намирници за Недај боже, да си имаш, да си замесиш лепче, пити ово оно.. Бујна фантазија! Честитки.
Како мала имав голема желба за вакво нешто, не дека сега немам али не е до толку интересни се тие соби, кога ќе ти дојде се преку глава, тука можиш да седиш, да се смируваш Спојлер
Сакам една ваква, да си се изолирам од светот, да си вежбам унутра, да си спијам ко човек. Абе викате не за криење у случај на војна, ама не дај Боже да дојде ред за криење, ќе ве видам тогаш дури.
Ај ставете слики да ви ги видиме „тајните соби“ .. Абе пусти филмови шо не ни прават,глупости ... Иначе немам потреба од ваква соба, ако евентуално има трета светска или ме бркаат сериски убијци ќе си направам една (смајлишосекрсти)
зарем на 15 г сама живееш?не заебавај. и зошто толку ти е корисна собава сакам да знам 1.5м вратата се наведнуваш направи ја вратата поголема
Браво бе на 15 годинки ли ти живееш сама во ОГРОМНА куќа?! Аман бе, знаев дека сега децава се се понапредни ама до толку ли ама ако деца, фантазирајте си, ќе ви треба
Луѓе,знаете и јас имам.Имам замок,огромен замок,кралство,на највисокиот кат од вкупно 39 катови,има едно волшебно пердувче во една темна соба.Кога ќе го допрам пердувчето веднаш ѕидот се отвара и јас сум во еден друг свет,во една прекрасна соба со розеви ѕидови.Знаете,ако не ми верувате,значи ми љубоморите зошто никој од вас не ми е ни до колена.Јас си имам се. Ете бе и јас имам,што сега не ми верувате?Како надолго ви ја опишав.Ах,фантазии,фантазии,ах алчност,ах пусти филмови,што се не им прават на луѓето.Туку ај да си кажам сега(да не бидам оффтопик),јас несакам искрено,мислам и да имам не би ја користела или пак ретко,зошто и онака јас несакам да се изолирам, незнам,не ми е убаво сама,ама ако веќе ми пукне филмот,би пошла во мојата соба на час-два,би ја заклучила вратата и ќе правам што си сакам.Зошто,иако ретко се затворам во себе,тоа е на кратко,брзо ми поминува нервозата,па дури да одам таму по скали,по којзнаеш што,би се затворила во мојата соба.Скромно детенце сум си,задоволна сум си и со тоа што го имам.
Мене ова некако дури и језиво ми делува... Сама, изолирана во некоја соба, до која ретко кој може да стигне и да те пронајде. Од една страна може да биде практично за некои ептен посебни случаеви како што е наведено погоре, за кражби, напади... Ама вака за секој ден
Се согласувам,ама мислам непотребно е,за мене е така,па некој може сака сам да си биде затворен цел живот.А за кражби,и да ти стои таму богатството ми е глупаво,незнам,можеби би користело,ама сепак,демек коа имаш крадец да се скриеш,штознам? Можеби,кога би градела куќа би направила вакво нешто,ама само за такви случаи.
Не дека во таков случај ќе ти текне дека имаш тајна соба ама ајде Богатството во сеф и завршена работа. А ако сакаш да се изолираш, клуч на врата или некое подалечно место и готово. Можеби интересно е, ама не гледам некоја посебна потреба за тоа
па нели имаш бе девојче: „А најдоле во здрадата (на -1) си имаме парти роом. Ќе си резервираш на едно место (не можам да влагам толку во приватноста) и ќе си прашвиш доле журка. “ - 05 Јан 2013, 19:10 Angel-Adriana
Абе па и ти,па има,ама сака уште.Бреј,бреј,си мислиш у флм сме. .Се имаме,ама малку ни е,нели не се задоволуваме само со 1 соба?Идемо напред!