И јас би сакала да имам ваква соба,би било интересно,но не сум чула досега некој во Македонијава да има вакво нешто во својот дом.
Баш би сакала да имам ваква соба. Прво за безбедност, за да имам каде да се скријам и избегам. И второ затоа што би можела таму да бидам сама, да се одморам изолирана од сите домашни.
Ехх сакам и јас таква..Ќе си ставам работи кои ме прават среќна и ќе одам таму кога ќе сакам да бидам сама..
Ти ако ја би ја направила таа соба за да ти ја види некој, подобро ич не ја прави.. Финтата е ти да се чувствуваш убаво имајќи ја и седејќи во неа, а не другите.. Не можам да ве сватам, живеејте за себе , а не за другите
И јас како и другите, сакам една таква за релаксација..да се изолирам од светот...Да ми биде наредена цела со слики по ѕидовите...некои играчки, спомени од детството...да имам мала библиотека, да можам да си читам книги...Да размислувам и никој да не ме замара...
Викате вакви немало во Македонија. Од кај знаете, тајни се, сигурно нема вие да дознаете дали има или нема. Инаку, би сакала една ваква.
Би сакала да имам една ваква,чисто ради себе да си дозволам малку мир и да останам сама со себе,без никаков притисок од надворешниот свет