Тајниот круг (The secret circle)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од elcezelce, 21 ноември 2011.

1. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Дали некој ја има гледано новава серија ? Иначе е од истиот режисер на Дневниците на вампирот ,мене ми делува доста интересно :) Се работи за 16-годишнита Кеси , која доаѓа од Калифорнија да живее со бабата во Њу Салем и се заљубува со мистериозна момче по име Адам. Но, кога таа се запишува во средно училиште таму, таа сфаќа дека тој, таа и сите други ученици во училиштето се вештерки! Таа се спријателува со нивниот лидер Дајана, но наскоро открива дека Адам и Дијана се во врска, што доведува до еден куп на комплицирани драма.

Прикачени фајлови:

2. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Тајниот круг (The secret circle )

Јас почнав да ја гледам, ама не ми е нешто посебно. Многу е фантастична :lol:

3. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805

Кај го најде постеров :) неможев да ги познаам.
    Ја гледам јас за занимација, ништо посебно. Имаат многу "дупки" низ приказната и некако ич не ми е динамична.
    Во сопредба со Вампирите, нели дека од ист режисер, оваа ми е ко приспивна приказна. А и слаба глума, само Феј ми е одлична, онаа Кеси ко една фаца да има само, невино-тажна. Убави девојки инаку. Машки слабо, само оној на Ник брат му е добар

На Strumfeta93 и Monique995 им се допаѓа ова.
  4. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936

Шо знам постерчево на гугл го најдов :D Мене серијава ми е сега за сега океј ,сепак малку епизоди има излезено некако се надевам дека ќе се деси нешто интересно :)

5. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553

И јас ја гледам серијава, повремено има некои досадни ситуации, али онака во ред е серијава доста гледаме филмови и серии само со вампири :D

6. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.995

И јас ја гледам серијава, до сега изгледав само две епизоди, моментално ме чекаат трета и четврта да ги гледам планирани за вечерва но некако не ме воодушевува многу. Можеби понатаму ќе биде поинтересно....

7. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153

Серија само за опуштање, има интересни моменти ама вода може да носи на Vampire Diaries.

8. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165

Конечно да најдам тема за серијата ! :)
    Серијта ја најдов случајно дури гласав на People's Choice Awards. Почнав да ја гледам во саботата, до неделата веќе ги завршив сите епизоди xD. Доста е забавна и заразна, приказната му е интересна *баш ми е мило шо не одат во стилот на „Волшебнички“ со луѓе-демони, духој, енергетски топки и тие срања* а актерската екипа е ТОП, единствено Брит (Кејси) не ме бендисва иста фаца 24/7 има..... Омилен лик ми е Феј, тотално ја обожавам (актерката исто така), покрај Феј доста многу си ја поштовам и Дајана, а богами и Адам (само заради то шо го игра Томас Декер).
    И според мене е доста подобра, и има доста по непредвидлива приказна од Vampire Diaries (која шо после 3та сезона ми стана досадна...)

9. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936

После изгледани сите 9епизоди и мене серијава ми стана интересна некако за гледање ,барав на нет ама неможам да најдам кога излегува 10 епизода ,посебно ме заинтригира
    тоа дека Кеси и Феј се изгледа сестри
    ,у секој случај според мене вреди да се гледа серијава :)

10. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165

Десеттата епизода се вика "Darkness" и има премиера на 5-ти Јануари, така да на 6ти на нет ја имаш 100% :)
    Инаку за Феј и Кеси и јас мислев така ама многу е тешка таја веројатност, зато шо Феј неможи самостојно да користи магија, ама зато пак на Ник брат му можи =)

11. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936

Леле значи претераа со паузиве во сите серии :@ Скоро сите серии имаат пауза до јануар месец ,ние до тогаш што ќе си гледаме :(

На drugarka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.995

Eве вака како мене ќе листам на темава (скокајки турски и индиски серии) и ќе барам, и кога ќе сфатам дека сите ги имам гледано/ги гледам ќе се разочарам. :lol:
    Да не бидам оф-топик, ги изгледав 9-те епизоди, си го сменив мислењето, интересна е (првата и втората некако не ми беа многу интересни).

13. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153

Утре има нова епизода, заедно со Vampire Diaries :D :D :D

14. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165

Конечно излезе новата епизода -> http://www.megavideo.com/?v=OZ7XSBTX повелете линк :)
    Јас само шо ја завршив и премногу ме бендиса...и изгледа Феј најде нова жртва за манипулирање, или сепак ќе биди поќе од жртва, како на пример замена за Џејк?....who knows, but he is so damn HOT!

П.С. Чисто информативно: Фиби Тонкин (Феј) и Шели Хенинг (Дајана) инсистираја кај продуцентите и сценаристите, Феј и Дајана да бидат геј или би....и да бидат во врска (how cool is that?...I mean super, noo extra..no megasuperextra cool !) ^_^

15. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165

Дали сериозно сите се откажафте од серијата? :/

16. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553

Jас ја гледам серијава сеуште. Ме нервира само Кеси многу лошо глуми, фацана и е ни се смее ни плачеа, али сепак рано ми е уште да се откажувам од серијава, ќе почекам уште малку :)

На Maca-BT му/ѝ се допаѓа ова.
  17. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.995

Мене штотуку почнува да ми е интересна, али чисто само за да ми го задржи вниманието за момент да ја гледам,не дека е нешто посебно, али ми е далеку од лоша..

Кеси стварно лошо ми глуми, и не можам да разберам во кој е заљубена, во Адам ли, во Џејк ли. :^) А си имаа моменти со Џејк. :)
    На моменти стварно ми личи како да е заљубена во Џејк. Али после оваа епизода ваљда со Адам ќе биде.

18. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165

Се заљубив во собата, готово ! :inlove:

На Boka.A му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165

И таман дојде интересното....ја прекратија !
    Сега нова дури на 15ти Март :/

20. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    179

Што е најлошо ги кратат сите овие од CW ТV, заедно со Вампирите ќе нема до 15ти, за среќа 90210 ќе ја емитуваат пак од 6ти март...