Имам твитер ама незнам како да го користам. Смешки сум Што се подразбира под tweet? Исто како статус на фб или чек ит? Ај помош
Имам твитер веќе 6 месеци и дословно можам да кажам дека се заразив.Стално сум уклучена и често твитам.Си го направив чисто на смешка оти уште твитер немав и после видов дека всушност било многу интересно.
Прво е глупо кога неследиш никој и додека не научш да го користиш после е многу интересно. Јас цело време висам на него. П.С еве го мојот https://twitter.com/An4isi
Другарка ми си направи Твитер, ама ја интересира како некој да почне да ја следи, што треба да направи?
ТВИТЕРРР киснам едноставно, 24/7 сум на твитер. Иначе стварно е интересно, твиташ, фејваш, следиш, те следа и тако даље..хххх. Следам познати личностиии, но не само нив....ххх Иначе пишуваш што ти душа сака и онака се откриваш ако сакаш, ако не исто како на фемина можиш да бидиш анонимен и да не знаат кој си Скоро 2 години го кристам.. искрено шо на ум то на твитерр хахах Релаксација, уживанција, слободаа, прави што ти душа сака Повеќе киснам на твитер одколку на фб, твитовите некако поинтересни се за разлика од статусите на фб
Многу добри совети, се гледа дека си искусна твитерџика Како си на твитер? Претпоставувам дека веќе се следиме, ама ај за секој случај. Ова е мојот јузернејм https://twitter.com/Buchk0 и јас сум на твитер скоро 3 години. Не твитам се што ќе ми дојде на ум, а во последно време многу поретко. На почетокот мислев дека таму се поинтелигентни луѓе со кои што можеш да разменуваш паметни мисли, ама после видов дека таму поминувам само смешка, хејтање, сарказам, цинизам и се разбира вулгарности и перверзии од луѓе кои се прават најјаки јебачи и јебачици али само зад монитор Атмосферата те тера таму и ти да почнеш да постираш така, затоа што најчесто вулгарните, перверзни, цинични и саркастични твитови добиваат фејвови и ритвита и следачи, ама ја се зареков дека нема да се спуштам на тоа ниво, макар немал ич следачи (бидејќи нели не е важно колку следиш и колку те следат, туку какви следиш и какви те следат). Прашање до сите, дали одите на твитапи (твитер собиранки)? Јас само еднаш сум бил и тоа јас организирав дружење во КМ билјард клубот. Интересно беше, ама повеќето беа 17-21 години. Ја мислев ќе запознаам малку од повозрасните.
Имам твитер и го користам секој ден..Можеш да најдеш интересни работи за да ти го развеселат денот.. Многу е интересно.Јас не твитам само ретвитувам.
Нова сум на твитер, па ако може некој да ме просветли зошто не ми стигаат нотификации кога некој ќе ми фејвне твит? Така е кај сите или мене нешто не ми е подесено?
Штиклирано ми е се, ама го најдов решението. Досега ги гледав само People you follow, ама во All ми ги дава и останатите. Се снаоѓам полека.