Сега си направив чисто да видам како е две мои другарки имаат па и јас да пробам(кусо да не останам ) и да ми се допаѓа кога ќе го пролисташ убаво е. Следам многу познати личности што ги знам и онака ми се допаѓаат, неколку македонски страни како вицотека.мк и некои други.. Убаво е на прв поглед изгледа досадно вака се белко у позадина ( ама јас си ја напраив позадината кафенко па си уживам и ме опушта) инаку за што се користи ретвеет ? не ссум баш запознаена
Кој сака нека ме следи чисто само за забава и споделување на мислења https://twitter.com/amelijajosevska
Јас користам твитер и сум скроз заразена. Имам година, можеби година и нешто и премногу ми се допаѓа затоа што си ги пишувам мислите и се` и сешто таму, само 2 другарки ми го знаат името, останатите што ме следат и ги следам не се од МК.
Чим се рабоди за Twitter да прашам нешто. Дали тоа што го пишувам ена познатите личности тие го добиваат и дали и се лажни профилите Ако знае некој да ми го каже на Harry Styles од One DIrectio. и на др од таа група Јас му еднаш пишав и ми врати на англиски -премногу слатко- и незнам дали е он
Конкретно за Harry Styles - еве го неговиот твитер. Кога и да бараш некои познати личности на твитер, барај ги профилите со вакво плаво штиклирано знакче. На пример Ема Ватсон - првиот е нејзин, другите се лажни.
И јас си направив твитер Ова модерна да бидам,иако искрено не е нешто интересно,но добро,ке ги следам бар светските јавни личности. Спојлер ИИИ кој сака да ме следи од вас на твитер нека ми прати лп,и ке у пратам линк
Имам еден предлог за темава. Додека се придружуваат нови членови и не информираат, да си ги пишуваме овде најдобрите твитови. Немора да се наши, може и на оние кои ги следиме.
Имам твитер и интерено ми е.Важно си го следам Џастин,во основа и заради него го направив https://twitter.com/hristina_tinne пишете лп за follow back.
Имам твитер веќе една година, на почетокот ми изгледаше доста банално и не можев да се снајдам, но со текот на времето, почнав да се снаоѓам во тој свет... Се разбира не е како Фејзбук, бидејки таму многу поубав чет има, но сепак мене ми е повеќе за познатите....
јас го деактивирав на почетокот интересно ми беше следев познати личности му читав твитови,пишев твитови ама после досадно ми стана па ете го деактивирав
Ауу ја си го сакам Твитер поише од било која друга социјална мрежа. Треба малку нерви дур му влезеш у шема, ама потоа е highly-addictive