Твоето лице звучи познато (Tvoje lice zvuci poznato) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од LilBaby, 3 ноември 2013.

1. mila-88...j

mila-88...j Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    60
    Нина Бадриќ. :)
    Стварно сум разочарана од македонштинава, по идиотски народ нема од нас, држиме рекорд.
    Наместо да го поддржуваме она што е наше, ние плукаме само.Не пеела убаво, не емитирала како треба(иако на двете изведби беше супер)се облекувала непристојно. :?: Па таа иде таму да емитира, друг и ја одредува облеката, ајде бурка и шалвари нека стави. :x
    И последно што прочитав, дебела била?Сериозни сте бе? :emo:
    Епа не може секој да биде слаб као костур, ко оние од ВС или сличните.Си има малку мевце, и сосем нормално.
    Боже, боже.[/quote]

Istiot komentar sakav i jas da go pisuvam,znaci tolku idiotski narod sme.Site komentiraat za toa kolku bila debela,a go zanemaruvaat faktot deka drzi piton od 15 kila i igra so nego.Mnogu retko koj bi prifatil vakvo nesto,no sekako nasiot narod toa ne go interesira.Vazno e kolku bila zdebelena.
    Spored mene super nastap,odlicno si ja zavrsi rabotata.
    P.S prostete za latinicata od tel sum

2. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Гарант видел некој слика на фб со бебето и одма бремена е ех бог да чува македонче. Инаку мене ме ‘‘изнервира‘‘ оној Иван (што и да е) многу јаде гомна. Многу добро ти ги нацртале стомачните хе хе хе свиња дебела. Супер си е Елена, чекам да ја видам малку во подобро светло односно со некоја балада за малце гласот да и се слушне овие песниве на Еберина и Бритни се пискави и никакви. Не дека Елена има нешто уау глас ама барем има :D

А тој Иван исто така и на Гоца и збореше буцкаста Кристина Агилера а жената нема 15 години и зошто сакате бе манекенки луѓе?? Зошто навистина границите за ‘‘убавина‘‘ се малце повеќе поместени?

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    ^Иван Ивановиќ е шоумен,тоа му е работата,затоа е ставен таму,да исмева и да се глупира :D
    Мене ептен ми е забавен,иако знае да претера,ама затоа Ѓуро се решава,генијален човек :rofl:

За синоќа,Катерина заслужено си победи,кој глас го извади девојчето,БРАВО!
    Исто така Бане беше добар,навистина е одличен имитатор,супер Лепа Брена :lol:
    Останатите,прилично досадни,на крајот и дремнав малку :D
    Нашата Елена беше солидна,малку здрвена,ама јака и душа кога го држеше тој питонот 15 кг,јас од страв ќе умрев.

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Ги гледав двата настапи на Елена и од секогаш ми изгледаше дека е за вакви емиси и искрено не е до толку лоша ама мислам дека може и подобро,малце здрвена и некако не е тоа што треба да изгледа.
    а за неда со бијонсе :D смешки :D ама плеса интересно бре :D

5. fifi16

fifi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    178
    елена мене ми е супер, не е ама баш ич дебела, па и така личи женско, машкото да има што да фати, а не како фешн тв :^) е сега единствена замерка ми е тоа што некако ми е здрвена додека игра, некако не ми е опуштена... тука треба малце да поработи... лошо е тоа што ние си го плукаме нашето, а чуждото го сакаме :x

6. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.264
    Ја гледав Елена и искрено не сум многу задоволна. Некако ми е многу здрвена. Мислам дека во шоуто повеќето од учесниците се дојдени на шега а наша Еленка има премногу сериозен пристап па затоа има толку многу трема која не и дава ни да се движи, ниту пак да пее како што треба. Треба малку да се опушти. Па и да фалшира е во ред и онака ова е само имитација секоја намерна - не намерна грешка го прави шоуто по забавно. Немора толку многу да се стега околу тоа.
    Друга замерка ми е тоа што веќе кога знаела дека ќе учествува барем да се стегнала- да вежбала малку. Не велам дека е дебела туку дека не е затегната, па поради тоа камерата ја прави подебела. Не за џабе цел холивуд вежба по 5часа на ден.
    И за нареден пат ја предложувам Марјана. Иако којзнае колку не ја сакам, ама ја паметам еднаш кога беше во шоуто на Лила (одамна- не сега ова што го води) имаше предобра имитација на Северина. Неможев да го најдам видеото ама еве ја како Карлеуша Мислам дека по ќе им фати на око на Србите :D

На blond.bunny му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Мене врв ми беше вчера кога оваа од жириво и кажа на Тања Савич си требала поголем прслук да облечеш, да личиш бар малце на Цеца. :rofl:

8. grdoto.pajce

grdoto.pajce Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    8
    што и да се каже мора да признаеме дека нашите телевизии не се способни да направат нешто ни приблизжно вакво шоу.лугето знаат да се забавуваат и да изработат се професионално.самата емисија е замислена како забава и има хуманитарна цел.неда била баба,па баба е жената има 64 години,она не ги крие годините,самата кажа дека има три внучиња.оваа била слаба ,другата дебела.па за тоа кај нас ништо не бива.и во забава не знаеме да уживаме

На MiloMalo, simonna.a и christinnn им се допаѓа ова.
  9. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.473
    Допаѓања:
    34.069
    Оки ми е мнооогу смешен..ме освои готово,фаворит! :D

10. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    956
    Јас заради Бане ја гледам емисијава. :wasntme:
    Многу добро ја одглуми Лепа Брена а и прекрасен глас има, мора да се признае.

11. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Или јас имам проблем со ушите, или Елена во живо не знае да пее.
    Убава е, малку стегнато изгледа на сцена, посебно кога имаше задача да ја имитира Северина, со оглед на тоа дека секогаш е онака пристајно стокмена, ама пеењето во живо и е катастрофално.

Да се потсетеме на нејзиниот настап на Евровизија, кога изгледаше дека скоро се гуши. :wasntme:
    http://www.youtube.com/watch?v=C9UDfNSIYyY

На Sfera му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Како што ми стои, ќе растури Елена во следната емисија. :wasntme: Едвај чекам.
    И многу се надевам дека ќе биде меѓу првите за да не заспијам. :lol:

Инаку денес ја догледав, ми се допадна Иван. Чипи ми беше досаден, веројатно бидејќи му беше ептен долг настапот.

На Avokado му/ѝ се допаѓа ова.
  13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Изгледа во следната епизода Елена ќе има добра имитација и на листа ќе биде меѓу првите. :)

На Avokado, Lella и Nezamenliva им се допаѓа ова.
  14. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    sadgirl21 и јас бев убедена дека Елена не знае да пее слушајќи ја на ТВ, ама скоро имав прилика да ја слушнам во живо на Пастрамајлијадата во Штип, и тврдам дека Елена и те како знае да пее.

ЕДИТ да не бидам офф топик, во првата епизода Елена не ми се допадна со имитацијата на Северина, а во втората како Бритни ми беше ок.

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Леле овој Кеба цицка на видику

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Avokado

Avokado Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2014
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    367
    http://www.youtube.com/watch?v=VlJAdW7Pp_E слушнете ја овде како пее Еленка па после коментирајте :) он топик ептен ми се топаѓаат имитацииве на Еленка

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    хахахахах колку ми се интересни овие двајцава значи . Чипи 5 метри, другиов метро и жилет :D

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Џастин Бибер во Србијаа!!

19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    91.829
    Иван ЦАР :D
    Луѓее бее колку сум се смеела не сте свесни .Мислам дека оваа вечер сите се добри ќе видиме како ќе биде до крај :)

На Lella, anichka94, Juicy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Браво за Елена ! :!: