Твоето лице звучи познато (Tvoje lice zvuci poznato) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by LilBaby, Nov 3, 2013.

1. mila-88...j

mila-88...j Истакнат член

Нина Бадриќ. :)
    Стварно сум разочарана од македонштинава, по идиотски народ нема од нас, држиме рекорд.
    Наместо да го поддржуваме она што е наше, ние плукаме само.Не пеела убаво, не емитирала како треба(иако на двете изведби беше супер)се облекувала непристојно. :?: Па таа иде таму да емитира, друг и ја одредува облеката, ајде бурка и шалвари нека стави. :x
    И последно што прочитав, дебела била?Сериозни сте бе? :emo:
    Епа не може секој да биде слаб као костур, ко оние од ВС или сличните.Си има малку мевце, и сосем нормално.
    Боже, боже.[/quote]

Istiot komentar sakav i jas da go pisuvam,znaci tolku idiotski narod sme.Site komentiraat za toa kolku bila debela,a go zanemaruvaat faktot deka drzi piton od 15 kila i igra so nego.Mnogu retko koj bi prifatil vakvo nesto,no sekako nasiot narod toa ne go interesira.Vazno e kolku bila zdebelena.
    Spored mene super nastap,odlicno si ja zavrsi rabotata.
    P.S prostete za latinicata od tel sum

2. Spell

Spell Популарен член

Гарант видел некој слика на фб со бебето и одма бремена е ех бог да чува македонче. Инаку мене ме ‘‘изнервира‘‘ оној Иван (што и да е) многу јаде гомна. Многу добро ти ги нацртале стомачните хе хе хе свиња дебела. Супер си е Елена, чекам да ја видам малку во подобро светло односно со некоја балада за малце гласот да и се слушне овие песниве на Еберина и Бритни се пискави и никакви. Не дека Елена има нешто уау глас ама барем има :D

А тој Иван исто така и на Гоца и збореше буцкаста Кристина Агилера а жената нема 15 години и зошто сакате бе манекенки луѓе?? Зошто навистина границите за ‘‘убавина‘‘ се малце повеќе поместени?

Lella likes this.
  3. Marossa

Marossa Популарен член

^Иван Ивановиќ е шоумен,тоа му е работата,затоа е ставен таму,да исмева и да се глупира :D
    Мене ептен ми е забавен,иако знае да претера,ама затоа Ѓуро се решава,генијален човек :rofl:

За синоќа,Катерина заслужено си победи,кој глас го извади девојчето,БРАВО!
    Исто така Бане беше добар,навистина е одличен имитатор,супер Лепа Брена :lol:
    Останатите,прилично досадни,на крајот и дремнав малку :D
    Нашата Елена беше солидна,малку здрвена,ама јака и душа кога го држеше тој питонот 15 кг,јас од страв ќе умрев.

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Ги гледав двата настапи на Елена и од секогаш ми изгледаше дека е за вакви емиси и искрено не е до толку лоша ама мислам дека може и подобро,малце здрвена и некако не е тоа што треба да изгледа.
    а за неда со бијонсе :D смешки :D ама плеса интересно бре :D

5. fifi16

fifi16 Истакнат член

елена мене ми е супер, не е ама баш ич дебела, па и така личи женско, машкото да има што да фати, а не како фешн тв :^) е сега единствена замерка ми е тоа што некако ми е здрвена додека игра, некако не ми е опуштена... тука треба малце да поработи... лошо е тоа што ние си го плукаме нашето, а чуждото го сакаме :x

6. kolovoz

kolovoz Популарен член

Ја гледав Елена и искрено не сум многу задоволна. Некако ми е многу здрвена. Мислам дека во шоуто повеќето од учесниците се дојдени на шега а наша Еленка има премногу сериозен пристап па затоа има толку многу трема која не и дава ни да се движи, ниту пак да пее како што треба. Треба малку да се опушти. Па и да фалшира е во ред и онака ова е само имитација секоја намерна - не намерна грешка го прави шоуто по забавно. Немора толку многу да се стега околу тоа.
    Друга замерка ми е тоа што веќе кога знаела дека ќе учествува барем да се стегнала- да вежбала малку. Не велам дека е дебела туку дека не е затегната, па поради тоа камерата ја прави подебела. Не за џабе цел холивуд вежба по 5часа на ден.
    И за нареден пат ја предложувам Марјана. Иако којзнае колку не ја сакам, ама ја паметам еднаш кога беше во шоуто на Лила (одамна- не сега ова што го води) имаше предобра имитација на Северина. Неможев да го најдам видеото ама еве ја како Карлеуша Мислам дека по ќе им фати на око на Србите :D

blond.bunny likes this.
  7. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Мене врв ми беше вчера кога оваа од жириво и кажа на Тања Савич си требала поголем прслук да облечеш, да личиш бар малце на Цеца. :rofl:

8. grdoto.pajce

grdoto.pajce Истакнат член

што и да се каже мора да признаеме дека нашите телевизии не се способни да направат нешто ни приблизжно вакво шоу.лугето знаат да се забавуваат и да изработат се професионално.самата емисија е замислена како забава и има хуманитарна цел.неда била баба,па баба е жената има 64 години,она не ги крие годините,самата кажа дека има три внучиња.оваа била слаба ,другата дебела.па за тоа кај нас ништо не бива.и во забава не знаеме да уживаме

MiloMalo, simonna.a and christinnn like this.
  9. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Оки ми е мнооогу смешен..ме освои готово,фаворит! :D

10. specificone

specificone Популарен член

Јас заради Бане ја гледам емисијава. :wasntme:
    Многу добро ја одглуми Лепа Брена а и прекрасен глас има, мора да се признае.

11. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Или јас имам проблем со ушите, или Елена во живо не знае да пее.
    Убава е, малку стегнато изгледа на сцена, посебно кога имаше задача да ја имитира Северина, со оглед на тоа дека секогаш е онака пристајно стокмена, ама пеењето во живо и е катастрофално.

Да се потсетеме на нејзиниот настап на Евровизија, кога изгледаше дека скоро се гуши. :wasntme:
    http://www.youtube.com/watch?v=C9UDfNSIYyY

Sfera likes this.
  12. Lella

Lella Форумски идол

Како што ми стои, ќе растури Елена во следната емисија. :wasntme: Едвај чекам.
    И многу се надевам дека ќе биде меѓу првите за да не заспијам. :lol:

Инаку денес ја догледав, ми се допадна Иван. Чипи ми беше досаден, веројатно бидејќи му беше ептен долг настапот.

Avokado likes this.
  13. tea4e

tea4e Популарен член

Изгледа во следната епизода Елена ќе има добра имитација и на листа ќе биде меѓу првите. :)

Avokado, Lella and Nezamenliva like this.
  14. Sfera

Sfera Популарен член

sadgirl21 и јас бев убедена дека Елена не знае да пее слушајќи ја на ТВ, ама скоро имав прилика да ја слушнам во живо на Пастрамајлијадата во Штип, и тврдам дека Елена и те како знае да пее.

ЕДИТ да не бидам офф топик, во првата епизода Елена не ми се допадна со имитацијата на Северина, а во втората како Бритни ми беше ок.

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Леле овој Кеба цицка на видику

Juicy likes this.
  16. Avokado

Avokado Истакнат член

http://www.youtube.com/watch?v=VlJAdW7Pp_E слушнете ја овде како пее Еленка па после коментирајте :) он топик ептен ми се топаѓаат имитацииве на Еленка

mileystar likes this.
  17. Juicy

Juicy Популарен член

хахахахах колку ми се интересни овие двајцава значи . Чипи 5 метри, другиов метро и жилет :D

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Џастин Бибер во Србијаа!!

19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Иван ЦАР :D
    Луѓее бее колку сум се смеела не сте свесни .Мислам дека оваа вечер сите се добри ќе видиме како ќе биде до крај :)

Lella, anichka94, Juicy and 1 other person like this.
  20. Juicy

Juicy Популарен член

Браво за Елена ! :!: