Твоето лице звучи познато (Tvoje lice zvuci poznato) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од LilBaby, 3 ноември 2013.

1. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Бриџет, дали ти тоа сериозно?

Инаку, интересно беше вчера. Мислам дека Бане требаше да победи, а Елена да ја чуваат за другпат, бидејќи сите знаеме дека е наместено.
    Не дека и беше лош настапот, ама не беше ништо посебно за да победи, па затоа се разочарав, бидејќи сигруна сум дека ќе има подобри имитации, ама тогаш ќе нема шанса да победи.

Леле, едвај чекам да се врати Џуро, онаа фуфицата не ја можам. Какви зелени истресе само.
    „Ја пошто не волим овај жанр, ни сам знала шта си певао.“ :rofl:
    Ама битно Весна Змијанац ја знае. |(

Кеба и Оки беа интересни. Тања, просек, како и секогаш. Неда, така и требаше малку, нека се спушти на земја.
    Не ги сакам многу овие песни, не ги ни знам, затоа не можам да кажам ништо за Јелена.
    Чипи беше нешто подобар. Иван, не се сеќавам што пееше, па тоа би било доволно. :wasntme: Инаку Иван ми е многу позитивен лик и немам ништо против него, ама ете не ми остави впечаток неделава. Катарина, па, во ред беше, не е нешто посебно кога не пее. И јас се согласувам дека Ана Кокич подобро го изглуми.

Тоа е тоа. Нека се врати Џуро, ве молам.
    И да. Добро би било да го смените насловот. Би требало „Сител“ да стои.

2. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Катарина ми е фаворит. :D
    Вчера ја ги изгледав сите до крај, да видиш, да не веруваш. :lol:
    Бане беше супер, омилен ми е после Катарина.

И јас едвај чекам да се врати Џуро, здодевно е вака без него. А, и онаа како се викаше во жирито, на се наоѓаше маани. :punch: Значи, аман. Премногу ги критикуваше.
    Не знам што да кажам за Елена. Тања Савич ми е некако многу здодевна. Важно добро и стои кукуруз.
    Па, интересно беше.

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  3. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    3.684
    Џуро ми фалеше сношти.
    Таа старата вештерка во жирито наместо да ги критикуваше, подобро ќе беше да се забавува зошто сепак за тоа е шоуто а не да фатиш да им судиш на сите ти фалеше ваква онаква гримаса на лицето, еден чекор напред требаше, вилицата помала требала да биде- вака ептен грда била и итн.

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  4. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Елена нека зборува како сака, ама тоа што ќе го каже да не звучи без врска. Едноставно тресе зелени и се клешти на секој збор.
    Го знаете она чуство кога некој “ВАШ“ ќе тресне нешто, а Вие се надевате дека само Вие сте слушнале? Е така се чуствувам кога ја слушам Елена. Сакам глупостите никој да не ги забележи ... ама :worried:
    И друг момент, Елена не е во пеачка форма.

На kolovoz, Bridget и Sunshine.Sunshine им се допаѓа ова.
  5. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Елена треба сериозно да седне и да си го научи српскиот или нека се одлучи на кој јазик ќе зборува.
    Имитациите и` се добри,за разлика од првите епизоди е многу поопуштена на сцена.

Кеба ми е цар,знае да насмее до солзи.Тања и Јелена ми одат заедно во кош,и двете ми се антипатични и не ги поднесувам.
    Катарина за своите години има прејак глас,во претходната епизода беше врв со пеењето,ме наежи.Многу беше подобра тогаш отколку во емитацијата со која победи.И да,секоја епизода има доста тешки задачи,како вокално така и со играње.Ама знае да се снајде во секоја имитација девојчево.:bow:
    Неда изгледа толку млада,иако е баба:D Баш ме интересира каква ќе биде како Шрек следната епизода. :rofl:

Џуро и Иван заедно се добитна комбинација,ме смеат до солзи.:D

6. kate89

kate89 Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.562
    Го пратам шоуво уште од почеток, пред да почне да се емитува кај нас.
    Конечно нешто добро од забавен карактер што потполно ти ги исполнува тие 3,4 часа.

Конкретно за Елена, бидејќи гледам сите ја коментирате,мене ми се допаѓа во ској поглед.Гледам дека од емисија во емисија некако се опушта, станува послободна. За зборењето српски ние увек ќе збориме дали требало вака или онака, но сепак нејзина работа си е тоа. Не е единствена од нашиве јавни фаци, која кога гостува во Србија, збори српски.Така да нема место за паника 8).Малку ми здосади што се женски ликови и се паѓаа, но во недела ќе гледаме нешто поразлично.

Инаку фаворит ми е Бане. Мислам дека емитациите толку добро му лежат и во секоја улога се внесува максимално.

7. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    Не гледам вакви српски глупости и не знам какви се другите учесници, само сабајлево на Сител случајно го начекав настапот на Елена :D Морав едноставно да ја побарам темава, луѓе, која смеа, ми се продолжи животот, не можев да се соземам хахахаха... И сега се мислам дали се сериозни луѓето со сите оние позитивни коментари по порталите, или пак сериозно се ангажирале нејзините роднини и пријатели :D
    Дајте бе, толку да не знае да игра, па јас по дома што имам пробувано од љубопитност подобро тверкам... и она важи за една од најпознатите пејачки во Македонија... Мислам, гласот е дискутабилен, ајде што не знае да игра, ама за тоа што се се тресе на неа само кога чекори а као многу јака била, no comment. Ако сака да меша и да прикажува некаков сексапил, треба да поработи на себе, не покажи кожа, па како изгледа тоа, никому ништо... Ако не е подготвена да се потруди, тогаш нека се облекува и нека настапува како што и и дозволува телесната конституција, ако не може да даде се од себе за настап во некакво шоу, или ако она и е максимумот, нека не прифаќа учество... и проблемот решен. Ова вака на ништо не личи.

Последна измена: 11 ноември 2014
    На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  8. rozmari

rozmari Нов член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    /sajonaramucaca Баш би сакала да е видам во улога на Елена! Направи го тоа подобро да те видам ! Лесно е да се коментира !

9. sajonaramucaca

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    Ете ги роднините... или пријателите. И што, божем тешко е да се биде подобар од Елена во она ако се нафатиш? :yawn:

10. rozmari

rozmari Нов член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    /sajonaramucaca Баш би сакала да е видам во улога на Елена! Направи го тоа подобро да те видам ! Лесно е да се коментира !
    Секој има право на свое мислење ! Мене ми се допаѓа ! Не ми е пријателка ни род !

11. sajonaramucaca

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    Добро !!

!

Имај си ти свое мислење и не мешај се во моето.
    Ќе ме испраќа мене во српски аматерски шоуа, се ќе прочитам овде.

Последна измена: 12 ноември 2014
  12. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
    Вечерва мене најдобри ми беа Бане Мојичевич, Иван Јевтович и Ненад Оканович 8)
    Големо БРАВО за тројцата (y)(y)(y), ме воодушевија :)

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Го пратам шоуто, ми се допаѓа....но, Елена се живо покажа освен вокална способност.(hollest)(poolparty)

На lolanomnom и makedonkamak им се допаѓа ова.
  14. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Кога толку не можеш да го свариш шоуво, јас да сум на твое место, уште кога ќе го видам, ќе менувам канал.
    Убаво е да се смееш, здраво е, нели? Слободно смеј се, не велам ништо за тоа.
    Се ангажирале нејзините роднини и пријатели? :D И мене ќе да ми се продолжи животов.

Од каде им потребава на луѓево секогаш себеси да се истакнуваат, исмевајќи други?
    Не дека јас велам дека беше нешто којзнае што, ама до толку да се мразело и исмевало. Се’ што е наше по дифолт е неспособно, не’ брука, и подобро да си седи дома... Па не сте интересни веќе, мајке ми.

На Someonespecial, Viktorijaaa5 и Juicy им се допаѓа ова.
  15. sajonaramucaca

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    Да не може да се насмее човек на раат. Lella... ќе ти објаснам неколку работи и после тоа не ме цитирај и не ме спомнувај, немам јас што да барам на темава.
    Прво, дали си ти свесна дека една јавна личност во шоу-бизнисот како таква постои само заради публиката и дека критиките кои ќе ги добие не се начин на себеистакнување, туку се една сосема вообичаена работа кога таа не прави нешто како што треба? Тоа што ти не можеш да ги увидиш нејзините мани и грешки е твој проблем, ама не барај баш сите останати да се прават наудрени.
    Второ, наместо да се расправаш со членови, жали се кај модераторот да воведе правило да не смееме да оставиме негативен коментар на теми што ти сакаш да ги гледаш пердувести по твое. Не знам какви се другите учесници, неа ја видов, трагикомично ми беше, дојдов и напишав, некој проблем?
    Трето, тоа со пријателите и роднините беше напишано на шала и фино што и ти си се смееш... иако не си успеала да сфатиш дека е само шега.
    Четврто, некој кој учествува во таква емисија со таков смешен настап сигурно самиот себе се брука, а не мене.
    Петто, ако нешто станало неинтересно тоа е квазипатриотизмот „плукате по се што е наше“... пааа да му пишеме на твојот градоначалник да ти го преименува училиштето во Елена Ристеска.
    Последно, вие мора да сте многу тмурни луѓе ако не ве насмеа она чудо :D Еј, типката повеќе мрдаше со рацете отколку со задницата... Добро, сите спомнуваме тверкање, а какво тверкање кога ни задник не видовме прво и прво... али ај. Моја грешка што искоментирав, заборавив колкави фанатични обожаватели постојат, ама од фанатици по Елена Ристеска да ти доаѓаат нотификации... џизс крајст...

На bridetobebt и Candid им се допаѓа ова.
  16. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    Супер беше Елена, како и секогаш, само она со чорапите на крај не и' требаше...
    Во секој случај, мислам дека одлично се претставува и секоја наредна недела е се' подобра. :sun:

17. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.309
    Допаѓања:
    22.602
    Вчера не гледав многу, ама Чола беше врв, на крај го изгледав па феноменално како ги долови движењата, фаците гласот. Заслужи победа Бане.

18. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Ми се допадна вчерашната епизода. Подобри беа од минатата. Секоја чест на оние кои ги прават маските.
    Бане заслужено победи, одлично го имитираше Чолич

19. Мис Стоун

Мис Стоун Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2014
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    360
    супер беше бане ми е идол и баш ми е убо шо победи.. и оки не беше лош ама се разбира и јелена како и секогаш беше одлична :inlove:

20. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Бане беше најдобар, си ја заслужи победата. Од другите само Елена и Катарина ги гледав.