Твоето лице звучи познато (Tvoje lice zvuci poznato) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од LilBaby, 3 ноември 2013.

1. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.196
    За вчера, Неда страшно ме изнервира, бидејќи беше Фиона, а не Шрек. Ќе беше подобра таа да е Шрек, повеќе личи, а Тања е поубава и повеќе одговара за Фиона, макар што тоа ни оддалеку не личеше на Фиона.
    Фала Богу што се врати Џуро, бидејќи немаше да гледам ако се вратеше фуфицана.
    Катарина беше добра, ама не беше тоа некоја претешка задача, според мене добро е, бидејќи им остави простор за другите, а реално е најдобра.
    Само јас ли мислам дека Чипи не пееше убаво? :| А на почеток рече дека е чистокрвен пејач и дека поголем предизвик ќе му биде имитацијата т.е. глумењето. Ама не ми се допадна, ни личеше, ни пак пееше, можеби играњето малку, ама секако можеше подобро.
    Елена не беше ништо посебно, ама добро се снајде како машко за прв пат. Секако Харис Џинович, јас лично не го знам, песната ја знаев онаа рано, рано... Ама досега сите стари српски пеачи не добивале високи оценки, па и не е лошо.
    Бане си ја заслужи победата, супер го изглуми Чола, а се гледа дека му оди тој жанр. Ми се допадна, ама мислев дека треба да победи во некоја од следните, ама сепак, од тие што останаа за победа (Бане, Тања, Јелена, Иван и Чипи), тој беше најдобар вечерва.
    Оки беше супер. Признавам, не помислив дека ќе го направат ова. Уште кога ја даваа рекламата, мислев дека навистина се случило нешто. :$
    Јелена имаше солидна имитација, убаво испеа, ама некако ми станува лигава, шознам :wasntme:
    Кеба, супер беше, на место.
    Иван супер одигра, не знам како не му се превртеа цревата кога леташе... :lol:

Инаку, следната епизода баш ќе е интересно, Оки како Ники Минаж, лелеее (fingers) Ќе ја слушаме Бенг, Бенг.
    Биче интересантно. 8)

А, да не знае некој кој беше Шрек, познат ми беше, ама не можев да погодам? :(

На Someonespecial и Marossa им се допаѓа ова.
  2. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    ^

Нигор беше Шрек :)

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.770
    Ми се допаѓа тоа што од епизода во епизода се подобруваат, а и се` поинтересни задачи имаат. :lol:
    Фаворит ми е Катарина, многу ми е талентирана, воодушевува со гласот и моќта за трансформации.
    Бане и Јелена исто супер ги исполнуваат задачите, а со Оки и Кеба се газам од смеење, цареви се! :D
    Во недела едвај ги чекам Кончита и Ники Минаж, биче циркуз :rofl:

На Lella и Marossa им се допаѓа ова.
  4. susi

susi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Оо следната епизода ќе биде растур според мене едвај чекам само не ми е јасно во живо ли се снима ова или како на јутјуб нема ништо за новата епизода а јас не можам да чекам до недела ама изгледа ќе си чекам.8)|-)

5. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Не e во живо, само финалето ќе биде во живо зашто ќе има и гласање на гледачите, барем така беше во првата сезона.

6. susi

susi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Може и во оваа сезона е така само нема ништо ставено на јутјуб за новите епизоди после емитувањето ги има, ќе си чекаме во недела тоги.:)

7. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.582
    Допаѓања:
    4.377
    Не знам зашто ама овие ми се многу тапа и некако безвеза настапи им даваат . Првата сезона ми е многу подобра него оваа.

8. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Да, епизодите се снимаат неколку дена однапред, исто е и со Гранд ѕвезди. Само финалињата се во живо.

9. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Од авион се гледа дека Неда Украден е една дива, ама дива, во негативна конотација. Оди бре жено дома, ти се паѓало да бидеш машко, па што? Ако си мислеше дека ќе глумиш во секоја епизода актуелни поп принцези од светската естрада и ќе трчкараш по корсети и хулахопки... како во тоа не ти беше непријатно, леба ти ?
    И внуките и ги донесоа, и Шабан Шаулиќ и го донесоа, женава не па не... ете Тина Тарнер и се падна, ја сакаше од почеток нека не плаче, жити се.

Чудно издание. Наредното не знам какво ќе биде, ама ова некако ми немаше веселост.

На Marossa и Lella им се допаѓа ова.
  10. Pearls

Pearls Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    13
    не сум фан на елена али овој пат девојката стварно беше одлична , па можеби и најдобра од сите вокало супер ја изимитира јеси , а оки врв ме изнасмеа :D

На tace73 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Не видов кого ќе имитира Елена наредната недела?!

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Есма Реџепова :D

13. Pearls

Pearls Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    13

есма :)

14. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Хахаха јакооо!!! Нема пропуштање :D

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.
  15. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.617
    Допаѓања:
    777
    Bice jako! Nemozam da ja zamislam Elena kako trupce(pardon za izrazov) :D

16. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Ова со тастерот е само формално. Наместени му се улогите од претходно.
    Бане не знам зошто му беше тешко да облече долг фустан, а претходно кога ја глумеше Лепа Брена беше во мини сикња, стварно ме разочара.
    Неда веќе ја имам гледано во едно шоу како Тина Тарнер и таму беше одлична.

17. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.196
    И јас најпрво многу се разочарав од Бане. Ептен непрофесионално од негова страна.
    И што дека пееше убаво, не е тоа целона имитација. Ако се срамеа сите да излезат така?
    Оки зошто не се срамел да излезе како Ники Минаж, тоа уште полошо е.
    Ептен ме разочара. Ако не се спремни за предизвици, тогаш воопшто нека не прифаќаат.

А баш имав убави очекувања од него.

Другите беа супер, освен Тања, гласот и’ е онака турбофолкерски и едноставно не може да се совпадне со другите.
    Катарина, Елена и Оки супер си ја завршија задачата. Прснав. :rofl::rofl::rofl:
    Чипи заслужено победи, стварно треба храброст за такво нешто.
    Неда опасно ме нервира веќе. Нека разбере веќе еднаш дека не може секогаш да е дотерана од глава до пети, нашминкана и убава.
    Колку ми е мака што и‘ се падна Тина Тарнер, не заслужува. :envy:
    Иван, просек, како и секогаш, ама мислам дека следната епизода ќе растури и ќе победи како Мерлин Монро. :makeup:
    За Јелена, денес добра беше, добро се снајде како прв пат за машко. Не знам што и’ се падна, ама мислам дека беше нешто јако, па сигурно дека ќе се тркаат со Иван. :D
    Кеба, па океј што се труди, ама не го биваше. :P Ај другпат. :wasntme:

Тоа од мене. Едвај чекам да ја видам Елена како Есма. :D

18. Ana3567

Ana3567 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2014
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    462
    Елена како Есма Xaxaxax :D

19. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Елена конечно го погоди гласот. Најмногу звучеше на Џеси Џеј.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Оваа Неда Украден не можам органски да ја поднесам. Толку антипатично суштество,стално незадоволна е госпоѓата,се нешто и фали.Мислам дека и жирито гледа дека е таква,па и го креваат егото со комплименти кои нималку не ги заслужува.
    Кеба ми е многу харизматично човече,ама не бива рапер од него,нека си остане на народњаци.
    Бане е феноменален вокал и настапот не му беше лош,иако се очекуваше брада и фустан :D
    Оваа недела го измачија Оки,какви пози праеше човекот,ќе му се оштети половиот орган :rofl:
    Елена беше одлична Џеси Џеј,нејзиниот глас е создаден за таква музика.Катерина си е стандардно одлична.
    Тања Савич имаше тешка задача,ама не бев импресионирана,некој друг подобро ќе ја завршеше работата.
    И браво за храброста на Чипи,растури човекот.Го имам гледано оригиналот,ама ова од синоќа беше стопати подобро.
    Во глобала,епизодата брзо летна и малку досадна беше,слабо шегите од Иван и Ѓуро,а и Жељко мирен беше,чудно дури :D

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.