Твоето лице звучи познато (Tvoje lice zvuci poznato) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by LilBaby, Nov 3, 2013.

1. Lella

Lella Форумски идол

За вчера, Неда страшно ме изнервира, бидејќи беше Фиона, а не Шрек. Ќе беше подобра таа да е Шрек, повеќе личи, а Тања е поубава и повеќе одговара за Фиона, макар што тоа ни оддалеку не личеше на Фиона.
    Фала Богу што се врати Џуро, бидејќи немаше да гледам ако се вратеше фуфицана.
    Катарина беше добра, ама не беше тоа некоја претешка задача, според мене добро е, бидејќи им остави простор за другите, а реално е најдобра.
    Само јас ли мислам дека Чипи не пееше убаво? :| А на почеток рече дека е чистокрвен пејач и дека поголем предизвик ќе му биде имитацијата т.е. глумењето. Ама не ми се допадна, ни личеше, ни пак пееше, можеби играњето малку, ама секако можеше подобро.
    Елена не беше ништо посебно, ама добро се снајде како машко за прв пат. Секако Харис Џинович, јас лично не го знам, песната ја знаев онаа рано, рано... Ама досега сите стари српски пеачи не добивале високи оценки, па и не е лошо.
    Бане си ја заслужи победата, супер го изглуми Чола, а се гледа дека му оди тој жанр. Ми се допадна, ама мислев дека треба да победи во некоја од следните, ама сепак, од тие што останаа за победа (Бане, Тања, Јелена, Иван и Чипи), тој беше најдобар вечерва.
    Оки беше супер. Признавам, не помислив дека ќе го направат ова. Уште кога ја даваа рекламата, мислев дека навистина се случило нешто. :$
    Јелена имаше солидна имитација, убаво испеа, ама некако ми станува лигава, шознам :wasntme:
    Кеба, супер беше, на место.
    Иван супер одигра, не знам како не му се превртеа цревата кога леташе... :lol:

Инаку, следната епизода баш ќе е интересно, Оки како Ники Минаж, лелеее (fingers) Ќе ја слушаме Бенг, Бенг.
    Биче интересантно. 8)

А, да не знае некој кој беше Шрек, познат ми беше, ама не можев да погодам? :(

Someonespecial and Marossa like this.
  2. SwanMay

SwanMay Популарен член

^

Нигор беше Шрек :)

Lella likes this.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Ми се допаѓа тоа што од епизода во епизода се подобруваат, а и се` поинтересни задачи имаат. :lol:
    Фаворит ми е Катарина, многу ми е талентирана, воодушевува со гласот и моќта за трансформации.
    Бане и Јелена исто супер ги исполнуваат задачите, а со Оки и Кеба се газам од смеење, цареви се! :D
    Во недела едвај ги чекам Кончита и Ники Минаж, биче циркуз :rofl:

Lella and Marossa like this.
  4. susi

susi Истакнат член

Оо следната епизода ќе биде растур според мене едвај чекам само не ми е јасно во живо ли се снима ова или како на јутјуб нема ништо за новата епизода а јас не можам да чекам до недела ама изгледа ќе си чекам.8)|-)

5. Polsko

Polsko Популарен член

Не e во живо, само финалето ќе биде во живо зашто ќе има и гласање на гледачите, барем така беше во првата сезона.

6. susi

susi Истакнат член

Може и во оваа сезона е така само нема ништо ставено на јутјуб за новите епизоди после емитувањето ги има, ќе си чекаме во недела тоги.:)

7. doll.a

doll.a Популарен член

Не знам зашто ама овие ми се многу тапа и некако безвеза настапи им даваат . Првата сезона ми е многу подобра него оваа.

8. Barbica

Barbica Популарен член

Да, епизодите се снимаат неколку дена однапред, исто е и со Гранд ѕвезди. Само финалињата се во живо.

9. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Од авион се гледа дека Неда Украден е една дива, ама дива, во негативна конотација. Оди бре жено дома, ти се паѓало да бидеш машко, па што? Ако си мислеше дека ќе глумиш во секоја епизода актуелни поп принцези од светската естрада и ќе трчкараш по корсети и хулахопки... како во тоа не ти беше непријатно, леба ти ?
    И внуките и ги донесоа, и Шабан Шаулиќ и го донесоа, женава не па не... ете Тина Тарнер и се падна, ја сакаше од почеток нека не плаче, жити се.

Чудно издание. Наредното не знам какво ќе биде, ама ова некако ми немаше веселост.

Marossa and Lella like this.
  10. Pearls

Pearls Активен член

не сум фан на елена али овој пат девојката стварно беше одлична , па можеби и најдобра од сите вокало супер ја изимитира јеси , а оки врв ме изнасмеа :D

tace73 likes this.
  11. donna.17

donna.17 Популарен член

Не видов кого ќе имитира Елена наредната недела?!

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Есма Реџепова :D

13. Pearls

Pearls Активен член

есма :)

14. donna.17

donna.17 Популарен член

Хахаха јакооо!!! Нема пропуштање :D

Arthur likes this.
  15. katalina

katalina Популарен член

Bice jako! Nemozam da ja zamislam Elena kako trupce(pardon za izrazov) :D

16. Polsko

Polsko Популарен член

Ова со тастерот е само формално. Наместени му се улогите од претходно.
    Бане не знам зошто му беше тешко да облече долг фустан, а претходно кога ја глумеше Лепа Брена беше во мини сикња, стварно ме разочара.
    Неда веќе ја имам гледано во едно шоу како Тина Тарнер и таму беше одлична.

17. Lella

Lella Форумски идол

И јас најпрво многу се разочарав од Бане. Ептен непрофесионално од негова страна.
    И што дека пееше убаво, не е тоа целона имитација. Ако се срамеа сите да излезат така?
    Оки зошто не се срамел да излезе како Ники Минаж, тоа уште полошо е.
    Ептен ме разочара. Ако не се спремни за предизвици, тогаш воопшто нека не прифаќаат.

А баш имав убави очекувања од него.

Другите беа супер, освен Тања, гласот и’ е онака турбофолкерски и едноставно не може да се совпадне со другите.
    Катарина, Елена и Оки супер си ја завршија задачата. Прснав. :rofl::rofl::rofl:
    Чипи заслужено победи, стварно треба храброст за такво нешто.
    Неда опасно ме нервира веќе. Нека разбере веќе еднаш дека не може секогаш да е дотерана од глава до пети, нашминкана и убава.
    Колку ми е мака што и‘ се падна Тина Тарнер, не заслужува. :envy:
    Иван, просек, како и секогаш, ама мислам дека следната епизода ќе растури и ќе победи како Мерлин Монро. :makeup:
    За Јелена, денес добра беше, добро се снајде како прв пат за машко. Не знам што и’ се падна, ама мислам дека беше нешто јако, па сигурно дека ќе се тркаат со Иван. :D
    Кеба, па океј што се труди, ама не го биваше. :P Ај другпат. :wasntme:

Тоа од мене. Едвај чекам да ја видам Елена како Есма. :D

18. Ana3567

Ana3567 Истакнат член

Елена како Есма Xaxaxax :D

19. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Елена конечно го погоди гласот. Најмногу звучеше на Џеси Џеј.

mims-89 likes this.
  20. Marossa

Marossa Популарен член

Оваа Неда Украден не можам органски да ја поднесам. Толку антипатично суштество,стално незадоволна е госпоѓата,се нешто и фали.Мислам дека и жирито гледа дека е таква,па и го креваат егото со комплименти кои нималку не ги заслужува.
    Кеба ми е многу харизматично човече,ама не бива рапер од него,нека си остане на народњаци.
    Бане е феноменален вокал и настапот не му беше лош,иако се очекуваше брада и фустан :D
    Оваа недела го измачија Оки,какви пози праеше човекот,ќе му се оштети половиот орган :rofl:
    Елена беше одлична Џеси Џеј,нејзиниот глас е создаден за таква музика.Катерина си е стандардно одлична.
    Тања Савич имаше тешка задача,ама не бев импресионирана,некој друг подобро ќе ја завршеше работата.
    И браво за храброста на Чипи,растури човекот.Го имам гледано оригиналот,ама ова од синоќа беше стопати подобро.
    Во глобала,епизодата брзо летна и малку досадна беше,слабо шегите од Иван и Ѓуро,а и Жељко мирен беше,чудно дури :D

Lella likes this.