Твоето лице звучи познато (Tvoje lice zvuci poznato) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од LilBaby, 3 ноември 2013.

1. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    2.064
    Сите пеат песни на мајчин јазик, само јас на англиски :D:rofl:

Елена беше супер, ме наежи (y)

На luci22 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.128
    Допаѓања:
    11.013
    Кого ќе имитира Елена нареднава недела?

3. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    Oliver Dragojević ако не се лажам :?:

На cooll му/ѝ се допаѓа ова.
  4. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    А јас на Бане би му дала не дванаесет поени,не дванаесет пати,туку дваесет :P Ми делува како весел тип со смисла за хумор,а таквите ми се слабост. Исто оној Иван од жирито,ептен ми е секси.
    Но,колку и да би ги опнала овие,емисијава само заради Окановиќ ја гледам. Ѕвер ми е. :D

На Lella, Someonespecial, mirandaa и 3 други им се допаѓа ова.
  5. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Браво Елена.
    Само за жал што си се родила во држава во која вредностите се ценат одкако ке се изгубат.
    Не дека си безгрешна,ама дали тие што ти ги наогаат и најситните грешки за да плукаат по тебе се безгрешни?

6. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Што беше тоа вчера, сите се расплакаа.
    Да, беше интересно, Јелена заслужено победи.

На ♔ cυτє ♔ и luci22 им се допаѓа ова.
  7. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.225
    Допаѓања:
    91.837
    Само мене ли не ме наежи Елена ?
    Од толкав избор на песни од Есма таа ја пееше Зајди зајди ?Зошто ? За да се покаже вокално ?

Јелена дали дека ми е антипатична ама навистина не ми се допадна,секоја чест за изведбата и за трудот што го имаше вложено но од толку песни на Пинк каде бе оваа ја најдоа ?:D Минатата сезона Ана Кокич ми беше 100 пати подобра во улогата на Пинк. И не хејтам мислење кажувам да знаете :rofl:

Солидна емисија Бане ми е меѓу омилените па кога го гледам дека бурмата си ја носи нон стоп абе душата ми ја полни уште толку :inlove:

Последна измена: 1 декември 2014
    На ♔ cυτє ♔, Rama, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Мене Бане ме нервира, премногу ми е сериозен, ептен озбилно си ја сфатил работава изгледа и баш поради тоа што толку, толку многу се труди и ептен е нафуран да победи и да се покаже најдобро ме иритира.
    Неда исто така, очајна за внимание ми е, очајна да се опне у минич за да докаже дека годините уште не ја престигнале, ок е, знаеме. Очајна да добие улога на некоја светска дива за да се покаже демек, а реално вокално и не е нешто wow.
    На Елена требаше да и ја дадат „Чаерие Шукарие„ (? вака ли се пишува :D:$), ќе беше поинтересно, па и да замеша малку ко Есма, вака беше малку здодевно иако вокално беше одлична, секоја чест. Еве за тие што коментиравте дека незнаела да пее (mooning) :D
    За Јелена браво, заслужена победа поради сите тие акробации во воздух, треба храброст за тоа дефинитивно. Сепак сметам дека Иван требаше да победи, ептен добро ја изнасе Мерлинка и смешен беше доста, штом не победи сега незнам со која улога ќе победи... :^)

На MaggieTatum, Daydream, Anabelle.Amorette и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. jb82

jb82 Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    300
    ^
    Зошто заслужено победи Јелена??? Зошто леташе? И глумецот Иван пред две епизоди леташе, правеше акробации, па не победи. Јелена ни најмалку не ме потсети на Пинк !
    А за Елена се согласувам со „Зајди зајди“. Досадна ми беше, дури и на крајот гласот и попушти, и сто пати поинетересна ќе беше со „Чаерие Шукарие„ :)

На bubamara12345, Viktorijaaa5 и tessie им се допаѓа ова.
  10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    А па незнаев дека и Иван летал, не гледав претходната недела :lol:

11. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Само да ве поздравам тие што велевте дека Елена немала врска од пеење. Поздрав и пријатно.

На galapce, Lella, Adi888 и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    62.031
    За жал секогаш ќе се најде некој кој ќе „плука“ по нашето!!! Елена е СУПЕР, со секоја одмината епизода е се подобра и подобра. Неспорни се нејзините вокални можности, а мислам дека продукцијата „смислува“ која песна ќе ја изведуваат. Според мене „Чае шукарие“ е најавтентична песна за Есма, но бидејки цел Балкан за обожава „Зајди, зајди“ се решиле за оваа песна!!!

На tace73 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Според мене Елен4е е супер за изведба и пеење, единствено што ме мачи е тоа што сама многу се мачи со јазикот.Зборувај бе женска македонски и не мачи ме и мене и себеси.

На Val-Dim му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    2.921
  15. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Ponizuvacko no dobro ako saka taka...ona si znae

16. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.524
    Допаѓања:
    55.236
    Како и да е можела да се потруди да го совлада добро српскиот,место да се брука вака, :oпобогу и ние не сме учеле српски туку македонски и пак го владееме добро јазикот, бидејќи има многу сличности со нашиот и е доста лесен , да ти биде тешко да научиш француски , германски, арапски ОК ама српски :o

17. orchid28

orchid28 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    156
    Значи колку се разочарав што Оки не победи...ептен...си заслужи човекот...ме расплака. Не дека другите не беа добри али...сепак...:|

18. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Јаооо мислев Бане ќе растури као Џастин ама ништо посебно.
    Пу таман се порадував и дека фацата ќе му биде асална да го погледам Џастинчо ама ништо :inlove:

19. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.264
    Значи Калиопи ако не ни го обели образот незнам кој друг од Македонија би можел. Кога и да пее мора да ме наежи. Дефинитивно ДИВА
    Се што кажа беше на место.
    Во денешново шоу само она ми беше супер.

На Lella и mileystar им се допаѓа ова.
  20. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Калиопа не знаеше што праи....Како по обичај,ке се зазбори па ке се изгуби во реченица во стилот “сакам кажам, незнам речам“....се инаглупира до максимум, рипа станува, се кези и на смешно и на тажно, уште што не заплаче како што знае да прави по дома ....што би рекле србите “поједе ме туџа срамота“.....сакаше да биде интересна ама не ја бива....што да кажам за Иван и Ѓуро !! Секоја им е на место. Јас емисијава ја гледам заради нив двајца, се останато е средно жалосно....минатата сезона што ја гледавме беше многу подобра и поинтересна од оваа. Во оваа сезона ако не се Иван и Ѓуро заедно со оној водителот и оној Окановиќ да се насмее човек се останато е многу просечно....

На galapce му/ѝ се допаѓа ова.