Твоето лице звучи познато (Tvoje lice zvuci poznato) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од LilBaby, 3 ноември 2013.

1. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Баш убава емисија беше вчера.
    На Иван песната, ептен ми беше глупичка онака, можеле и друга. :lol:
    Катарина не беше ништо посебно, не знам зошто и’ даваат вакви глупави имитации, кога таа може многу подобро?
    Неда супер испеа како за промена, ама не личеше на Калиопи многу.
    Бане, така-така, просек, па уште кога се изнаредија грандовците... |(
    Кеба беше солиден, базенот требало поголем да е, и не знам зошто побогу се бутаат водителите во настапите цело време, па не се интересни.
    Чипи и Јелена супер го изимитираа Аксел, добро се дереа :D Мада Чипи меде подобар ми се чинеше од Јелена, а нејзе и’ дадоа повеќе поени.
    Не можев баш да слушнам што пее Оки, ама мислам дека добро си ја заврши работата. Не бев слушнала за тој пејач претходно, па затоа и не знам како изгледа. :D
    Тања, да, најдобар и’ беше овој настап од сите претходно, ама не беше најдобар од тие вечерва. Ама мора нели сите да победат по еднаш.
    Елена баш убаво испеа, не знам зошто велеа дека неизводливо било да се имитира Оливер Драгојевич, па не е којзнае што. :yawn:
    Едвај чекам да ја видам како Кармен. :$

Морам да кажам дека Џуро ми е ѕвер, си има нешто во него човекот, најјак е, за разлика од Иван кој на сила се прави интересен. :D

На susi, Sunshine.Sunshine, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Не мора да победат сите по еднаш зашто во претходната сезона Сара не победи ниту еднаш, но оваа сезона се имаат договорено натпреварувачите меѓу себе.

3. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.909
    Допаѓања:
    3.404
    Кога има реприза?

4. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Победи Сара во 10та епизода,кога беше Кети Пери.И тогаш се договорија натпреварувачите очигледно,бидејќи од нивните поени победи.

5. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.764
    Допаѓања:
    21.477
    Апла е дека треба секој натпреварувач по еднаш да победи.Не имав можност да ја гледам минатата епизода ама отпосле го видов победничкио настап на Тања, и бев само ваква wtf? :^)
    Јас без никакво вежбање би извела подобро.Никаква глума, никакви допирни точки со Ријана, а па за шекспировскиот англиски не ни коментирам.Па барем сега срамота е до толку да не знаеш да пееш на англиски.
    Елена ми е супер, во секое издание се подобро и подобро се прикажува.
    Катерина ми е премногу антипатична и нафурана.Јес да, има талент али не можам да ја гледам.
    Оки ми е дефинитивно најоткачениот и ме смее постојано, а Бане ми е премногу сериозен, се здраво за готово зема,иначе срцка е.
    Од жирито, оној Иван ми е премногу одбивен.Многу пати ги има навредено некои од натпреварувачите, си мисли дека е интересен,жалосно.Ѓуро ми е срцка, а Марија исто така ми е симпатична.
    Се на се, мислам дека и оваа сезона ќе заврши супер, мислам дека финалната вечер ќе биде вредна за гледање.

На susi му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Што убаво ја изгледав последната епизода, од почеток до крај. Според мене најдобри беа Чипи и Јелена :rock:.
    Навистина беше интересна епизода. Неда навистина ме нервира.
    Ѓуро е незаменлив бе брат. Кои глупости треси, така од ракав, тоа е невозможно. Емисијата не би била она што е без него. :D
    Најсмешен момент ми беше настапот на Ќеба, и врнеше дожд, а овие Ѓуро и Иван избегаа во публика со чадор, и им велат на водителиве, не знам сега како точно беше, лесно ви беше вам, вие носевте кондоми. :rofl:
    Сметам дека Тања не требаше да победи, ова не и беше ни приближно најдобриот настап, ама ајде, сите требало да победат по еднаш. |(
    Катарина, штета што на девојчево не му ги погодуваат имитациите, инаку ќе растура, во последните 2-3 епизоди ми е некако незабележлива.

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  7. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.909
    Допаѓања:
    3.404
    ???

8. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    На L.i.n.a.a му/ѝ се допаѓа ова.
  9. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.978
    Допаѓања:
    21.188
    Фаворит ми е Јелена, и сите настапи до сега и беа одлични..
    Искрено воопшто не ми се допаѓа нивната замисла дека секој мора еднаш да победи. Последнава емисија Тања воопшто не ми беше за победа, ама ете мораше да победи. Настапот на Оки беше најдобар во оваа емисија.

10. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Реприза има во сабота во 11h

На L.i.n.a.a му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Јас опет касно палам со коментирањево епизоди, додека да ми текне... :lol:
    Tања убаво си кажа самата, иако можеби беше нешто највпечатливо од нејзе досега, имаше многу подобри настапи oд нејзиниот. Ама ете, штом треба сите по еднаш да победат, си се договориле :D
    Оки ме воодушеви, oчигледно му лежи овој вид на музика. Песната првпат ја слушам, ама ја изведе многу моќно и со емоции, ептен ми се допадна.
    Бане беше океј, и со пеењето и со кореографијата, Мirrors прекрасно ја испеа :inlove:
    На Катарина штета што во последно време не ѝ се погаѓаат улогиве, иначе е многу талентирана.
    Елена исто беше супер, а и Неда, добро ја изведе Калиопи :)
    Иначе од жирито Ѓуро ми е цар, човекот има прејака смисла за хумор, за разлика од Иван кој ми е префорсиран и ме иритира со коментарите понекад :D

На Lella, Sunshine.Sunshine и mal.ecka им се допаѓа ова.
  12. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Реприза има секоја сабота кон 11.00 сабајле.
    Инаку, само мене не ми се отвараат видеата од Прва. Имам еден куп настапи што сакам да си ги погледнам повторно. Пишува дека не е достапно видеото во мојата држава. (facepalm)

13. Clover66

Clover66 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    6
    Во недела ќе биде спектакл,особено Окановиќ (омилен ми е :lol:) и Гавриловиќ како Мајкл Џексон.Ќе растурат. Јелена секако ни приближно нема го погоди гласот,но мислам дека играњето ќе биде ок.И се согласувам дека без Ѓуро и Оки емисијана не би била тоа што е.Иван во жирино е добар ама понекогаш многу ме нервира кога го провоцира и навредува Боки-водителон.Маријаа ми е најубавааа!! Инаку најталентирани се Бане и Катарина,и мраза што ја викаат Каќа :^):D

14. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.524
    Допаѓања:
    55.236
    По мое или Бане ќе биде победник на крајот или Јелена :D глупаво ми е тоа што мора да победат сите по еднаш , подобро да остават секоја емисија да има реален победник од колку вака, ептен боде очи местенката али шта чеш .

15. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.474
    Допаѓања:
    34.081
    која ќе ја имитира Елена во недела?
    заборавив....

16. tace73

tace73 Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    1.396
    Некоја Кармен, не знам која е, дали е таа словенката?

17. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    ^Мислам дека Елена ќе изведе нешто од операта Кармен,на таа Кармен се мислеше :D

На galapce, Lella и SwanMay им се допаѓа ова.
  18. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Елена пак во провокативно издание.Ајде бе...|(
    Од почетокот прочитав дека нејзините имитации се местенка и се уверив со текот на емисииве.

Минатата недела толку беше забележливо дека победите се темелат на местинки...

19. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Абре се’ е местенка. Она со тастерот врска нема, поените исто така. :D

На Val-Dim, mileystar, tea4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Да, сите се наместени да победат по еднаш, исто и местенка се имитациите кои им паѓаат.