Твоето лице звучи познато (Tvoje lice zvuci poznato) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by LilBaby, Nov 3, 2013.

1. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Потполно се согласувам :)

2. anichka94

anichka94 Популарен член

На која програма игра ?

3. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Сител

4. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Ова ако е Тоше Проески ја јас... |(

Lovely93 likes this.
  5. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Аман од оваа Снежа, по живци ми гази.

Lovely93 and Strumka22 like this.
  6. leona83

leona83 Популарен член

И мене ми гази на живци ама мора да каже нешто на македонскии, такви се правилата.

7. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Елена воопшто не ми се допадна...
    Тотално го утна. Ни С од Северина...

Lovely93 likes this.
  8. Kaley

Kaley Популарен член

Абе зарем мора оваа Снеже да ја ставаат сегде од Сител ]:) Аман веќе на сите им е одвратна, не ми се гледа од неа |(

Lella and Lovely93 like this.
  9. Emy867

Emy867 Форумски идол

Мене ланската сезона ми беше далеку подобра oд оваа, некако и учесниците ми беа многу поинтересни. Млитав почеток, ај може ќе се оправат. :^)

Lovely93 and Avokado like this.
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Јелена најавтетична,Бане најкоректен,Ненад најсмешен,Иван најенергичен.
    Елена како цело време да се гушеше и крчеше.
    И победник секси бабата .

Lella and Marossa like this.
  11. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

А јас пак си викам до мене да не е. :lol: Ајде можеби така ни се чини дека прв пат ги гледаме, сеуште не сме ги навикнале, но веќе од следната емисија ќе се покаже дали е поради тоа или сепак не чинат. :D

Од Елена сум задоволна од причина што очекував дека со тој јак и малце засипнат глас нема теоретски шанси да го извади нежното ку**инско (се извинувам) гласче на Северина, што тоа не значи дека настапот не беше добар, на тоа едноставно не може да се влијае. Настапот си беше во ред, личеше на спотот и се тоа, Елена не беше стегната и покрај страшно провокативните сцени, секоја ѝ чест.

За другите немам посебен коментар, освен првиот навистина ми се допадна и иако не го знам со самото тоа што прв пат пее ваков тип на песна беше феноменален. Инаку сите ми се некако млитави, пример од оваа Тања Савиќ пак не очекувам ништо... Имитацијата на Тоше за никаде, типично нежно млитаво гласче... таа има убав глас за пеење, но беше предалеку од Тоше а мислам дека можеше многу подобро да го изимитира бидејќи и тој имаше нежен глас. Покретите исто така... А и самата пејачка ме нервира, знам дека е тинејџерка ама нека не се понаша до толку лигаво, сепак е на ТВ пред милиони луѓе. Селин Дион немаше ни Д од дама, типов изгледаше како транвестит, се гледаше апла дека е машко што глуми женско, што не беше случај со имитациите во првата сезона.

Снеже водителкана не ја можам луѓе. Пред се, пристрасна е. Мора ли 100 пати да каже дека нашата Елена била најдобра? Ме вади од кожа што сум македонка а тек па другине како би ги нервирала... Второ, ретардирана е, поготово не знам што ѝ е вечерва, зашто збори вака?? Трето, не морало да има македонски водител, не не фала, доволна ни е оваа српскава, феноменална водителка. Од еден натпреварувач да се правело драми, мора и водител да имаме. Македонштина.

И да, за мааалце да заборавам. Неда Украден можеби добро имитираше, изгледаше секси и преодлично за свои години, но... баба е. Искрено колку и да има добра нога која не е складна за годините, колку и да беше облечена секси... мене искрено ми се гадеше и не осетив ни С од секси... не знам дали сум единствена, ама јас мислам дека на цел машки род му се одмили сексипилот од нејзиниот настап, а повторувам изгледаше преубаво. Е ај сеа, уште еден доказ дека годините си го прават своето. :D

Lella and Saricko like this.
  12. mileystar

mileystar Популарен член

И јас се согласувам за тоа дека ланската сезона беа многу подобри ;)

Инаку,победник Неда Украден,the fuck??? :^) Незнам зошто ама многу ми е антипатична,воопшто не ми се допадна,а не па победник да биде.Елена беше добра,не дека е наша,ама овие ниеден 5 поени не и даде,мислам дека заслужи.Другите катастрофа,се надевам дека во следните епизоди ќе се подобрат.

А оној Ненад,мислам дека беше,што ја глумеше Мирна,ме потсеќа на Боки(Борис).Имаат нешто слично,тоа смешното :D

Lovely93 likes this.
  13. Viktorijaaa5

Толку многу очекував а очекувањата не ми се исполнија :|
    Значи незнам дали дека прва епизода или што е финтата али сите ми беа катастрофалниии...
    Неда ми личеше на транвестит бе луѓе :puke:
    Јелена ептен ми е лигла
    Оки сака да биде интересен ,но не е
    Бане ми беше најдобар
    Тања ништо посебно
    Елена цело време ми беше како забавена снимка
    Катерина се потруди девојчето слатка е
    Иван и Кеба имитираа нешто што не е за имитација и нее којзнае што
    Чипи ми беше симпатија кога бев мала и сеа ми беше океј :D
    Мислам дека толку се... се надевам дека во наредната епизода т.е во наредните ќе биде позабавно затоа што по тоа што ќе го имитираат другата недела нема да е којзнае што.
    А оваа Снеже нема потреба да ја коментирам вие пред мене кажавте се за неа :clap: :D

Toprak likes this.
  14. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

И мене Ненад ме потсети на Борис и баш се израдував што пак ќе имаме таков лик, внесува позитивна енергија и свежина. :D

И јас приметив дека на Елена никој не и даде 5 поени... можно ли е дека е македонка да испаднаа гадови нашиве драги комшии или пак (се надевам) нема врска тоа туку настапот не им се допадна? Ако е така ги разбирам, навистина е претерано провокативен а пеењето не беше задоволително така да... имаше подобри секако овојпат. Ќе видиме како ќе се одвива и ќе сфатиме дали има врска тоа што е наша. Сепак мислам дека не развиле сеуште меѓусебна комуникација и дружба што е нормално. Видовте при крај во првата сезона како си беа поврзани натпреварувачите, и се шалеа, се смееја... веројатно и со овие ќе се случи тоа. :)

mileystar likes this.
  15. Marossa

Marossa Популарен член

Јас сум на ред,оп стоп :D
    Неда Украден воопшто не ми беше секси,за нејзините години е презгодна и младолика,ама мислам дека жирито беше премногу меко спрема неа,да не речам пристрасно.
    Ненад Оки е цар,он ќе биде Боки Миливојевиќ од оваа сезона,се засркнав смеејќи,кои покрети ги праеше :rofl: :rofl: :rofl:
    Малечката Катерина иако 16 години имаше прилично добар глас.
    Тања Савич се изгуби на цело.Бане не беше лош како и Иван,рапуваше феноменално.Селин Дион абер немаше.
    А Кеба е едноставно легенда. :D
    За Елена немам ништо лошо да кажам,згодна е и секси,премногу провокативно за емисијава ама таков е спотот на Северина,не можам да и замерам.Инаку подобро да зборува македонски,бидејќи српскиот не и оди баш најдобро,а овие колегите некако многу воздржано спрема неа,не знам зошто толку.
    За Снежето,кога ја видов ми се приоди во ВЦ,па вие протумачете :lol:

Lella, Lovely93 and Toprak like this.
  16. Viktorijaaa5

17. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Снеже нели некој квиз најавуваа дека ќе води, ама изгледа ништо од бизнисот. :geek:
    Мора некоја работа да и најдат, затоа во секоја манџа се меша. :angel:

Инаку претходните учесници од претходната сезона беа каде каде подобри, поенергетични, поинтересни...
    Машките што беа претворени во женски не ми беа ич интересни, напротив личеа на геј. :tmi: :D
    Елена не беше лоша, има добро тело и како ја гледаа машките во жирито, не знам како се викаа, па и цело време им ги покажуваа фаците. :lol: :rofl:
    Бане највеќе ми се допадна, а Тања Савич за никаде ми беше.
    Кеба цело време сака да се направи некој, многу е уфилман и некако не ми се свиѓаше.
    Иван и Чипи ми беа досадни некако...
    Јелена е провокативна, ама иритантна некако, настапот не и беше лош, просечен.
    Оки не го ни забележав, некако неприметна фаца.
    Катерина има многу лигаво цинично гласче и настапот не ми се свиѓаше, ни Т од Тоше не успее да емитира. :wasntme:
    Неда Украден мислам дека не заслужи да победи, Бане требаше, али кој ме прашува мене. :rofl:
    И толку мислам, мене не ми се допадна, можеби дека прва емисија, па со тек на време ќе се подобрат, ќе видиме. :)

Lella likes this.
  18. katalina

katalina Популарен член

Elena imase korekten nastap,dobra imitacija,vokalno malce potfrli,kako zasipnata mi bese celo vreme. A baba Neda mi bese presmesna i voopsto ne ocekuvav da pobedi.Spored mene Keba bese najinteresen lik vecerva.

19. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Елена си беше супер..една од подобрите. Ако сте го гледале спотот и Северина е таква ко успорена снимка па баш убаво ја иземитира. Очекував Бане да победи. Исто супер беа и раперот и Кеба. Другите катастрофа од шминка па се до сцена.

mileystar likes this.
  20. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Катастрофа. Не знам дали дека се навикнавме на старите учесници или па дека прва емисија, па натпреварувачите не се сеуште навикнати и опуштени, ама според мене многу лош почеток.
    Ни маски и трансформации како во првата сезона, ни глума, ни пеење.
    Учеснициве цело време како укочени беа, не знам дали поради тоа што им е прв пат или стварно не знаат да глумат. Ќе ги видиме во наредниве емисии.
    Според мене, вечерва најдобар беше Бане и мислам дека тој требаше да победи. Неда, колку и да се трудеше, некако цело време ми беше како закочена и не беше опуштена во покретите кои ги изведуваше.
    Елена, добро се покажа. Пеењето не и одеше, но со оглед на тоа што во ова шоу пеењето не е толку важно, добра беше.
    Другите учесници не ги ни коментирам, бидејќи никој од нив не ми остави силен впечаток.
    Се` на се`, досадно. Ако вака продолжат и во наредните емисии, не гледам повеќе. А едвај чекав да почне новава сезона. :x

А и Снеже кај ја најдоа. Не можам да ја поднесам и не можам да и го слушам гласот и нејзиното разделување на зборовите на сто слогови додека зборува.
    Ме иритира. :@

Lella, Someonespecial and Lovely93 like this.