FLORENCE + THE MACHINE - "Cosmic Love" A falling star fell from your heart and landed in my eyes I screamed aloud, as it tore through them, and now it's left me blind The stars, the moon, they have all been blown out You left me in the dark No dawn, no day, I'm always in this twilight In the shadow of your heart And in the dark, I can hear your heartbeat I tried to find the sound But then it stopped, and I was in the darkness, So darkness I became The stars, the moon, they have all been blown out You left me in the dark No dawn, no day, I'm always in this twilight In the shadow of your heart I took the stars from my eyes, and then I made a map And knew that somehow I could find my way back Then I heard your heart beating, you were in the darkness too So I stayed in the darkness with you The stars, the moon, they have all been blown out You left me in the dark No dawn, no day, I'm always in this twilight In the shadow of your heart The stars, the moon, they have all been blown out You left me in the dark No dawn, no day, I'm always in this twilight In the shadow of your heart
Umri u samoci - Aca Lukas Dosao sam jedne noci i pijan sam bio saptao ti slatke reci nezno te ljubio Vec sutradan ja sam cuo da me varas s' drugim onda sam se ja zakleo necu da te ljubim Ne nadaj se, ne varaj se da cu tebi doci ti si mene prevarila umri u samoci nikad vise, tebi necu doci umri u samoci Ne pisi mi, ne trazi me necu da te shvatim ne moli se svake noci da se tebi vratim Jer ja nikad, nikad vise necu tebi doci pa i nebo da se rusi s' tobom necu moci
"Nunca te Olvidare" Pueden pasar tres mil anos. Puedes besar otros labios, pero nunca te olvidare, pero nunca te olvidare. Puedo morirme manana. Puede secarse mi alma, pero nunca te olvidare, pero nunca te olvidare. Pueden borrar mi memoria. Pueden robarme tu historia, pero nunca te olvidare, pero nunca te olvidare. Como olvidar tu sonrisa. Como olvidar tu mirada. Como olvidar que rezaba para que no te marcharas. Como olvidar tus locuras. Como olvidar que volabas. Como olvidar que aun te quiero mas que a vivir, mas que a nada. Pueden pasar tres mil anos. Puedes besar otros labios, pero nunca te olvidare, pero nunca te olvidare. Puedo morirme manana. Puede secarse mi alma, pero nunca te olvidare, pero nunca te olvidare. Puedes echarme de tu vida. Puedes negar que me querias, pero nunca te olvidare. Sabes que nunca te olvidare. Como olvidar tu sonrisa. Como olvidar tu mirada. Como olvidar que rezaba para que no te marcharas. Como olvidar tus locuras. Como olvidar que volabas. Como olvidar que aun te quiero mas que a vivir, mas que a nada. Pueden pasar tres mil anos. Puedes besar otros labios, pero nunca te olvidare, pero nunca te olvidare, pero nunca te olvidare, pero nunca te olvidare.
За година две Што ако знам за двајцата нас овде е крајот? Се прашувам пак, ти дали си сам згасна ли сјајот? За година две, ќе помине сѐ, ќе пробаш да ме пронајдеш, Оставен сам на себе Сега знај ти денес можеш сѐ уште со љубов да ме добиеш и да ме задржиш за час, не се бориш ти за нас.. Сѐ помалку со секој ден ќе имам љубов за тебе и сите спомени ќе стивнат со тие дни За година две, ќе помине сѐ, ќе пробаш да ме пронајдеш, Оставен сам на себе Сега знај ти денес можеш сѐ уште со љубов да ме добиеш и да ме задржиш за час, не се бориш ти за нас.. Сѐ помалку со секој ден ќе имам љубов за тебе и сите спомени ќе стивнат со тие дни
Tony Cetinski - Umirem 100 puta dnevno Mjesec dana, duso, ne mislim na tebe ne volim te vise ili lazem sebe al' zasto opet prodjem kao lopov kradom ulicom tvojom u ponocni sat Mjesec dana punih k'o da svijet se rusi k'o da neko baca kamenje po dusi jos mi nije jasno i pitam se glasno ma sto sam to htio, znam nisam smio Ref. Umirem sto puta dnevno a tebi je sasvim svejedno znam da sam kriv i znaju to svi znam da je kasno, al' trebas mi ti Umirem i opet se budim i tako sve dok ne poludim znam da sam kriv i znaju to svi znam da je kasno, al' trebas mi ti Mjesec dana soba mirise na tebe ili mi se cini ili lazem sebe pod jastukom zima, tu nesto cudno ima ma prokleta ljubav, jos lud sam za tobom
Lady Antebellum- Need you Now Picture perfect memories Scattered all around the floor Reaching for the phone 'cause I can't fight it anymore And I wonder if I Ever cross your mind For me it happens all the time It's a quarter after one I'm all alone And I need you now Said I wouldn't call But I've lost all control And I need you now And I don't know how I can do without I just need you now Another shot of whiskey Can't stop looking at the door Wishing you'd come sweeping In the way you did before And I wonder if I Ever cross your mind For me it happens all the time It's a quarter after one I'm a little drunk And I need you now Said I wouldn't call But I've lost all control And I need you now
UZALUD SE BUDIM tekst Jos jedan dan kroz prste mi prolazi ni mrvu srece da uhvatim jos jedan san ja sama cu skrojiti, znam tuga se tugom lijeci, to ni ti neces poreci Jos jedan put gdje ce me odvesti bjes na putu tom nestace bol i neka svi govore najgore sve kad dusa na put krene ti budi sretan bez mene Ref. Uzalud se budim ja i budna sanjam na tugu naviknem kao da se kaznjavam Uzalud se trudim da ti budem sluga al' nisam vise ja dio srca tvoga Eh da Bog da znas kad mi zatrebas krila da posudis pa da mi doletis
Каролина Гочева - Toj Тој, што не проговори ни еден збор да тој,што не го познавам остави белег што не можам да го избришам тој што го сретнав толку случајно да тој ,што име не му знам остави спомен што не можам да заборавам Колку сакав да те прегрнам да ти кажам дека ме маѓепса а те нема и твојот поглед ме прогонува колку сакав да те прегрнам да ти кажам дека ме маѓепса а те нема и твојот поглед ме прогонува Тој, што не проговори ни еден збор да тој,што не го познавам остави белег што не можам да заборавам секоја вечер ,секоја ноќ тој на сон доаѓа да ме потсетува дека можеби сѐ ќе беше поинаку да му пријдев јас Колку сакав да те прегрнам да ти кажам дека ме маѓепса а те нема и твојот поглед ме прогонува колку сакав да те прегрнам да ти кажам дека ме маѓепса а те нема и твојот поглед ме прогонува
A PERFECT CIRCLE - "Passive" “Dead as dead can be,” my doctor tells me But I just can’t believe him, never the optimistic one I’m sure of your ability to become my perfect enemy Wake up and face me, don’t play dead cause maybe Someday I will walk away and say, “You disappoint me,” Maybe you’re better off this way Leaning over you here, cold and catatonic I catch a brief reflection of what you could and might have been It's your right and your ability To become…my perfect enemy… Wake up (why can't you) and face me (come one now), Don’t play dead (don't play dead) Cause maybe (because maybe) Someday I’ll (someday I'll) walk away and say, “You disappoint me,” Maybe you’re better off this way Maybe you’re better off this way Maybe you’re better off this way Maybe you’re better off this way You’re better of this; you’re better off this; Maybe you’re better off! Wake up (can't you) and face me (come on now), Don’t play dead (don't play dead) Cause maybe (because maybe) Someday I’ll (someday I'll) walk away and say, “You fucking disappoint me!” Maybe you’re better off this way Go ahead and play dead I know that you can hear this Go ahead and play dead Why can't you turn and face me? Why can't you turn and face me? Why can't you turn and face me? Why can't you turn and face me? You fucking disappoint me! Passive aggressive bullshit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEKA IDE ZIVOT tekst Sta je trebalo, zbog nekoga da bolujem ili da se otrujem, hvala ipak ne! Volim zivot svoj, bas je dobro biti ja, svasta sam prezivela, prezivecu sve. REF: Ma neka ide zivot ja se ne zurim, jer dobijam ponekad, nekad izgubim. A, novi je pocetak, svaki novi dan, svako zivi zivot svoj, ja cu kako znam. Samo zamisli, da je ovo srecan dan, da je ovo prvi dan, novog zivota. Vreme prolazi, srecna ili nesrecna, uzmi srecu zgrabi je, jer ti pripada.
To mi radi - Crvena jabuka Volim te, djevojcice dok se nebo zatvara, neka vriste nase ulice, neka krene zabava. Bolja buducnost nije htjela, nas da saceka, pridji blize da vidim tajnu, koju cuvas u ocima. To mi radi, to mi radi , jer ti mozes da mi radis sve to mi radi, to mi radi, jer ja, zaljubio sam se. Iza ugla cujem muziku, generacija je cugala, a ja sam nocas slican urliku, moje je ime teska panika. Kad me palis, onda idi, lomi do kraja, pridji blize da vidim tajnu, koju cuvas u ocima. To mi radi, to mi radi , jer ti mozes da mi radis sve to mi radi, to mi radi, jer ja, zaljubio sam se.
Ed Sheeran - Kiss Me Settle down with me Cover me up Cuddle me in Lie down with me And hold me in your arms And your heart's against my chest, your lips pressed to my neck I'm falling for your eyes, but they don't know me yet And with a feeling I'll forget, I'm in love now Kiss me like you wanna be loved You wanna be loved You wanna be loved This feels like falling in love Falling in love We're falling in love Settle down with me And I'll be your safety You'll be my lady I was made to keep your body warm But I'm cold as the wind blows so hold me in your arms Oh no My heart's against your chest, your lips pressed to my neck I'm falling for your eyes, but they don't know me yet And with this feeling I'll forget, I'm in love now Kiss me like you wanna be loved You wanna be loved You wanna be loved This feels like falling in love Falling in love We're falling in love Yeah I've been feeling everything From hate to love From love to lust From lust to truth I guess that's how I know you So I hold you close to help you give it up So kiss me like you wanna be loved You wanna be loved You wanna be loved This feels like falling in love Falling in love We're falling in love Kiss me like you wanna be loved You wanna be loved You wanna be loved This feels like falling in love Falling in love We're falling in love
Небо - Влатко Илиевски Небо, гледаш ли, плачеш ли за мене Небо, гледаш ли, тој ќе ми ја земе И сите љубовни херои паѓаат вечерва За неа се би дал, но не можам да ја вратам За кого да се борам, кога таа не сака Веќе не ме сака знам, не е до мене, не е до тебе Кога таа не сака, нема победа Палам огнови, срцето го ставам Небо, за неа животот го давам И сите љубовни херои паѓаат вечерва, За неа, за неа сее За кого да се борам, кога таа не сака Веќе не ме сака знам, не е до мене, не е до тебе Кога таа не сака, нема победа Небо, кажи ми, плачеш ли со мене? http://www.youtube.com/watch?v=j_kGEI7XfQY
Hej da mi je znat' gdje si sad dala bih sve na svijetu, zlato moje sve nebeske suze padaju u svakoj kapi vidim oci tvoje Ne, nikad neces saznati sto osjecam dok slusam nase ploce a tu u meni ima prkosa za sto pedeset godina samoce ti nisi moj, ne, vise nisi moj Ref. A jos te volim, volim ne mogu bez tebe i ti to znas samo mi se ne vracas a jos te volim, volim, volim kao prvog dana i ti to znas samo mi se ne vracas -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Večeras mi se ne spava, i nemam neki plan. Ti nudiš barem jedan greh za svaki novi dan. I ponekad se dogodi da te neko izda. Ti namerno si noćas tu, ja slučajno sam pijan, znaj... REF. To nikada nisam smeo, a želim te jako. Stani malo, nemoj tako, nemoj dok nas gleda svako. To, što ne smemo ja bih hteo, da vidimo gde smo. Stani malo, biće sjajno, ako nam se desi slučajno... Ne zanima me gde si bila sinoć, mada znam. Ja čuo sam da dolaziš, pa slučajno sam sam. I ponekad se dogodi da te neko izda. Ti namerno si noćas tu, ja slučajno sam pijan, znaj... REF.
P.S. (I'm Still Not Over You) - Rihanna Whats up? I know we haven't spoken for a while But I was thinkin bout you And it kinda made me smile So many things to say And I'll put em in a letter Thought it might be easier The words might come out better How's your mother, how's your little brother? Does he still look just like you? So many things I wanna know the answers to Wish I could press rewind And rewrite every line To the story of me and you [chorus] Don't you know I've tried and I've tried To get you out my mind But it don't get no better As each day goes by And I'm lost and confused I've got nothin to lose Hope to hear from you soon P.S. I'm still not over you Still not over you Excuse me, I really didn't mean to ramble on But there's a lot of feelings that remain since you've been gone I guess you thought that I would put it all behind me But it seems there's always somethin right there to remind me Like a silly joke, or somethin on the t.v. Boy it aint easy When I hear our song I get that same old feeling Wish I could press rewind Turn back the hands of time And I shouldn't be telling you [chorus] Don't you know I've tried and I've tried To get you out my mind But it don't get no better As each day goes by And I'm lost and confused I've got nothin to lose Hope to hear from you soon P.S. I'm still not over you Still not over you Did you know I kept all of your pictures Don't have the strength to part with them yet Oh no.... Tried to erase the way your kisses taste But some things a girl can never forget [chorus] Don't you know I've tried and I've tried To get you out my mind But it don't get no better As each day goes by And I'm lost and confused I've got nothin to lose Hope to hear from you soon P.S. I'm still not over you Still not over you
Нокаут - Знаеш каде да ме најдеш Замина таа, без да ми каже земи ил остави, ова е крај не е до тебе, а не е ни важно, злато насмевни се. Од тогаш до денес, јас не паметам тоа лице да не земе дел од мој ден и се е по старо, застанувам, моментот пред да заспијам, најболно е, повторување. Реф: Било што и да ти треба, кажи ми, зборови не избирај. Ова срце уште игра, кога ќе чујам твој глас дишам пак. И никој нема да те знае, онака како те познавам јас, знаеш каде да ме најдеш, па тоа сум само јас .. Есента падна, жолто е се, нашата боја на вљубување. Спомени вкусни, есенски рај, баш злато и не ми е до смеење, болно повторување .. Реф: Било што и да ти треба, кажи ми, зборови не избирај. Ова срце уште игра, кога ќе чујам твој глас дишам пак. И никој нема да те знае, онака како те познавам јас, знаеш каде да ме најдеш, па тоа сум само јас .. http://www.youtube.com/watch?v=nP3SSqUcKKk
Passenger - Let her go Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home Only know you love her when you let her go And you let her go Staring at the bottom of your glass Hoping one day you'll make a dream last But dreams come slow and they go so fast You see her when you close your eyes Maybe one day you'll understand why Everything you touch surely dies But you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home Only know you love her when you let her go Staring at the ceiling in the dark Same old empty feeling in your heart 'Cause love comes slow and it goes so fast Well you see her when you fall asleep But never to touch and never to keep 'Cause you loved her too much and you dive too deep Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home Only know you love her when you let her go And you let her go Oh oh oh no And you let her go Oh oh oh no Well you let her go 'Cause you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home Only know you love her when you let her go 'Cause you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home Only know you love her when you let her go And you let her go http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA
Ај некој нека ми дади текст на оваа песна: http://www.youtube.com/watch?v=MXKvPCQ45JU Никако не можам да најдам текст (Се извинувам за офф. но не знаев каде да прашам...)
^ Ај молимте отвори на Гугл и напиши please stay rennata lyrics и отвори го првиот линк. Не можела никаде да го најде Да не бараше случајно во подрумот од комшијата? ________________________________________________________________ Твојте очи, Лено Твоите очи, Лено мори, Воденски череши се. Дај ми ги на мене, јаска да ги изедам! Мерак, Лено мори, мерак да ми помини. Севда, севда моја, севда да ми излези. Твоето лице, Лено мори, Леринско симитче е. Дај ми го на мене, јаска да го изедам! * Твоето усте, Лено мори, Костурско кутивче е. Дај ми го на мене, јаска да го отворам! * Твојта снага, Лено мори, тенка ем висока е. Дај ми ја на мене, јаска да ја прегрнам! http://www.youtube.com/watch?v=CjvnLZMfWYw