нешто идеше вака;до трети спие а од пети ја нема,професори со неа маки пребродеја...со изостаноци е преку глава па се правде професоре мама ке се јава...
Ова беше текстот за мене: Ѕвездите за неа:Прва меѓу еднаквите Прва мисла наутро:Ми се спие Mission impossible:Да вежба на физичко П.С.:Де бе, како мали деца сте
Моето беше најубаво од целиот клас Бидејќи јас и мој другар ги пишувавме повеќето,јас си го напишав своето. Со мала помош од соучениците. Навистина беше забавно
Vо друштвото беше вистинска атракција не наседнуваше на никаква провокација.Учењето не и претставуваше мака,а за вистинска другарка секој ја сака.Со нервози не се замара си тера по свое како и одговара. Гаф-Неможе човек со памет,а да не учи на памет.
Лелееее сум заборавила како ми беше Ама баш убаво ми го имаа напишано цел клас, јас не ни знаев како ќе ми биде пошто на полугодие се отпишав од таму и многу се изненадив кога ми го дадоа
Мајли беше музички АС во нашиот клас свиреше пијано и затоа ја биеше добар глас школото добро и оди, и затоа музиката кон иднина а води. Ова е за сега што завршувам основно. Ама се едно исто кај сите, досадно
Во прва клупа седеше, нонстоп муабети редеше, на испити "Леле мајко,што ме снајде" но и за неа се најде фајде. П.С - Ми се јааааааде! Ахх,тие времиња
УУф сега ме мрзи да го барам..... Но знам дека беше во стил на хороскоп Шифра срцшко здравје отворено боледување љубовен статус 2 години стаж Така нешто беше...беше доста интересно, сите имавме рефрен од некоја песна...место кикс или фраза.
Нашите беа глупави! Некои без везни стихови... Ако добро се сеќавам беше нешто како: “Во поезијата беше вљубена, по рок музика излудена Федерер и беше занимација, а Битола прва дестинација“ пс- (пред писмена) “Дечки, колаборација!“
Ептен ни беа клише тоа песничките со ритам и рима и нашиот калс одлучивме да запишеме за секој по некој гаф или глупост кажана во школо. И така организирано почнавме да се сеќаваме на тоа кој што кажал, ептен се забавувавме, тоа беше смеење до солзи и на крај одбравме по 2-3 онака незаборавни и ги напишавме. Имаше и текст за класот и класниот раководител меѓутоа без рима и жалопојство. Ех средношколски денови...
Осудена : Огледалце, огледалце дајте огледалце !!! На косата смени многу бои и сфати дека зелената не и стои. Беше манекенка права со нејзината витка става. На момчињата знаеше ум да им мати, а од математика 4 години ни една бројка не сфати.Близначката наша е уникат, и никогаш не е дупликат. П.С : Е ова е дискриминација !!!
На Блу боксот и беше главна тема, и по ходниците тераше шема. Со Моника* во прва клупа мирни си беа, но често имаше испади од смеа. Моника* - Замена за името на другарка ми. А инаку знам дека е глупаво, веќе ова тема, шема.. ко првачиња да го пишувале, ама тоа е. Во скоро сите аламанаси е така.
Имаше добра душа, но некогаш само се правеше на часовите дека слуша. Смеењето и беше заразна страна, тоа со ********* го правеше без маана. Беше срамежлива, не викам не, но и покрај се, права другарка и ученичка е. Бисер: Се мажи со друга./ Кривата Пиза во кула./Има многу реќиња. Пс: Иди сликај се.
Вака ми пишуваше во алманахот. Ова сега што завршив осмо. Ние не сакавме првооделенски песнички и затоа вака го направивме. Диплома за секогаш средени нокти Зависна од The vampire diaries P.S: „Еее, ти па! “ quote: „Life's a climb, but the view is great.“
Моево е поетско, всушност на цел клас беа во поетски стил, бидејќи другар ми кој ги пишуваше е извонреден поет. Необично и целосно различно од сите останати класови од мојата генерација. „Апозиција на фантазијата, исполнетост со среќа, видик кој нешто ветува, обземен со ретки цвеќа. Нејзината насмевка е неопходен дел од сложувалката на фабулозноста. Дополнување на ведрината со нејзино име.“
Четири години цели не затвори уста но сепак имаше најдобра душа. Од статусот на ФБ.ке научиш кај се наога, а на пракса и економија редовно доаѓа. П.С. Еј економија да научите оти јас станата сум...неможам да ве спасвам
.......беше другарка права неа секој ја сака со школото и љубовта си нема мака пошто неа ......ја сака така некако мислам беше
********** и во лето и во зима во ранецот повеќе шминки отколку книги има. Често знае нешто брилијантно тресне идеја сјајна во глава ќе и блесне.
Секси беше глумица права топ средена од пети до глава. Тигресто таа обожаваше, а за обетки душа даваше. Модата и беше опсесија мавањето корпи - професија. Машки погледи насекаде ја следеа и убави комплименти на неа не штедеа. По 10 години: Медиумски позната холивудска ѕвезда*
Немавме песнички за секој во алманах, по долгии "дискусии" на оваа тема на крај решивме за една ама вредна заедничка за цел клас и во неа има по 2-3 збора за секој од нас. И навистина испадна многу поубаво отколку да пишувавме прво одделенски песнички за сите... некако секоја година се препишуваат од еден алманах во друг.