На ____ гитарата и беше главна шема, а рокот главна тема. На час ретко зборуваше и по Green Day лудуваше. П.С. Чоек... Кикс: Ќе се убијам до смрт За 10 години: Фронтменка Идол: Freddie Mercury Сите текстови истите рими ги имаа Ама колку се радувавме кога ни го дадоа алманахот на крај на 8
Енџи во пеење беше славана емитаторка главна,од мали ситници шеги прави на секое зборче знае капаче да стави модата и беше главна шема во љубовта секогаш беше во дилема :/
Тамара ни беше поетот во клас, секогаш за тесктови ни помагаше на нас. Беше и другарка права, со насмевка на лице и вита става. Модата и беше главна занимација, а книгите најголема окупација. Деца,деца...цц
Леле, колку ги мразам тие текстови за во алманах! Јас се сеќавам, настојував да нема кај мене текст никаков, ама, будали деца, будали времиња - и бидна најглупавиот текст во историјата на сите текстови за алманаси (така е во множина? ) Ко што реков, преглуп е за да го пишувам овде, ќе ми се смеете. А и да бидам искрена, пола го имам заборавено.
Варошката убавица беше бунтовник во душа Дима Билан обожава да го слуша. Во Русија сонува да оди Најдобрата правна фирма таму ќе ја води! П.С- Ќе ти ја залепам една!
Нашата англичанка **** што секому подава рака и за фолклор душа дава со прекрасна лика и става својата коса ја красеше во секоја прилика. Англичанка ??
Не можам да си го најдам алманахот, одамна беше ама знам имаше некој коментар за моите прешарени комбинации. Гајле ми е , си бев тогаш во филм дека сум од „несфатените“ A и убаво ми стоеше
Иако беше бунтовничка во душа _______знаеше секој да го слуша. Нервозно и бурно реагираше често а по смеата се познаваше на секое место. П.С Како да не....! ...жк,жк.
Sweet GN'R цел ден ги слуша за нив дава и срце и душа. Со учењето мака си немаше и цел живот за концерт се спремаше. П.С-Чекај малце.
**** за Баерн душа дава а фудбалот постојано и е во глава Често таа правда бара па затоа знае со некој да се скара ПС: Абре ајде Спојлер една другарка ми го мислеше,се зафркаваме си мислиме текстови на голем одмор иако ни е рано
Абе глупости, па едно огромно На Симона металот и лежи на душа и на слушалките само таква музика слуша. Aнглиски омилен предмет и беше, а во математиката таа постојано се губеше. Од неа спас вечен бараше, и за неа постојано приговараше. П.С:абе седи шо ти е Шифра:ОT3P Неостварена желба: Да оди на концерт на Металика
не си ја памтам многу добро. вака нешто беше Фина и мила имаше коса како свила петки редеше ова девојче навистина вредеше
***** беше секогаш насмеана и на одмори често распеана петки во дневник редеше и чипс доритос гнетеше хахахах
****** ни беше девојка права и сјајчињата си ги обожава. Таа со ништо си немаше мака и учењето и одеше од рака.
Ива беше бунтовничка наша, која запаѓа во секоја каша. Зелени очи,ангелско лице,добра душа, 24 часа музика слуша.
Елегантност и префинетост во секое време, внимавањето на часовите не и одземаше време во дневникот само петки редеше ова девојче навистина вредеше. Нешо вака мислам беше