Кај нас беа како закони првиот дел дека бевме општо А , а бидејки бев претседател и на класот и на целата генерација затоа е првиот дел околу мандатите Според член 29(бр во дневник е тоа ) од Закон за лидерство , субјектот брои најголем број освоени мандати на класни и генерациски избори . (Надимакот мој) во клас ни е главна и низ целу генерацију како лидер славна , физички изгледа ситно а, ако некој ву се спротистави реагира динамитно ! П.С. Мочка ми сеееееее !!!
Хана наша, девојка темпераментна од часови си бега за учење си нема мака, а со професорите за гуша се фаќа. ПС. Жими се.
Мими често со сите се кареше а причината само таа ја знаеше бомбонче наше слатко нервозата и траеше кратко учеше вака-така знаеше да научи кога таа сака п.с. Евааа ке се избезаам. воа ми беше за во основно а сеа за средно ке видиме
Во средно немавме (мрзи тешки, не мрзеше да пишуваме хахах), а од основно не знам каде ми е алманахот.
КОЈ може да ми смисли алманах значи вака слаба сум висока имам сини очи одлична сум музиката ја обожзавам истотака одбојката кошарката плисс смислете ми
Еви лудо моме ни беше, и на сите машки срцата му ги кршеше. Со Надица неразделни беа, и се за нешто се смееа. PS - Даре дај ми мастика.
ЛЕЛЕЛЛЕ ке полудам незнам како да ми биде песничката за алманахх а, за брзо време треба да ги дадеме...ќе полудам
Ке може ли да ми помогнете да смислам песничка за другарка ми! Ве молаам! Има зелени очи,тренира карате и многу сака ауди.... Ве молам
Гледам не пишуваат никој на никој ама ајде и ја ке си пробам среќата може нешто за девојче со зелени очи,луда, зборлеста,1,2,3 клупа седи, оцените и се 5 или некој текст за класот во кој има 18 деца,многу ја нервираат класната ако сака некој да помогле во лдп ке му допишам сепак фала
Најдобри оценки од сите нас вадеше, и натпреварите на мира не ги оставаше, да шета низ Европа најмногу сака и програмирањето и одеше од рака. PS: У петок сум ослободена.
Со ангелско лице и добра душа тоа беше ___ наша која никого не слуша. Школото и мина без мака а машките ги вртеше како сака. Ракометарка единствена ни беше во клас и секаде ја биеше добар глас. *онака е
Ciao Bella! Во иднина Махи ќе ја гледате во лежерни одела. Пред камери вести ќе презентира, во Италија новости ќе креира. Од фолклорот не се делеше, на секој час со мислите во Рим се селеше. П.С. Епа, кој како си ја наредил... Кикс: Плава у мозокот, зелена у паметот шизнав кога видов што напишала другарката за мене
Ах леле.. Битер е девојче со добра душа, секого знае да сослуша, рок музиката и е во крв, таа е рокерка на самиот врв. П.С. Уште колку ќе ѕвони?
Епа вака сеа за полуматура пишуеме цел клас за алманасите ама мојот не ми се свиѓа ќе ги напишам првите два стиха па вие ако можете да ми дополните: Со зелените маѓични очи на секого здивот му го кочи. И сега сакам уште 2 стиха за одбојка нешто ако ви текнува.Фала многу❤
Девојки !!! Ми треба состав за алманах за мене!Ќе може некој да ми смисли? (Мое вистинско име Анѓела -Ане имам зелени очи ,во математиката сум врв,не се откажувам од своите цели (краток опис т.е. ова сакам да содржи) сакам да сум спомната како Ане ) Ве молам ,мн ми е потребно ? Фала однапред! -Супер сте.****
Ане со зелени очи машките срца ги кочи, математиката ја сака, и со неа си нема мака. Не се откажува од своите цели, и никогаш не можам не вели. Се надевам ти се допаѓа.