Мојот беше вака: Најубава учи кога сака И секогаш е спремна да ти подаде рака Jessie J. и беше голема опсесија а пеењето "идна професија" P.S:Е како не..
Таа беше со добра душа секого знаеше да ислуша. Кавги многу отвараше и уста не затвараше. П.С.Воа вее....
....... беше мудрецот од нашиот клас ретко на неа и се слушаше глас .... другаруваше со сите со неа забавно ни поминуваа дните Виолината и беше интерес главен и во учењето и немаше равен
Мула е нашата умна глава. Учењето на вρв го става. За неа нема задача тешκа- нејзините задачи се без гρешκа. Абеее штρебеρче. Ова во основно, а од сρедно многу заутен ни беше алманахот. Демеκ пма и со пρоценти нешто глупиρани и на κρај 100% Мула, 100% Петρе, 100% Стајκо... Нешто во стилот на ρеκламата со Κиρе Лазаρов и со водата. Mногу паметни саκавме да излеземе, а баш спρотивното се случи. . (Κаκо не согледавме, 100 души што се виκа деκа идејата е κо од ρеκламата, а таа не помина баш и беше за ниκаде. Дечишта- во филмот си бевме. ) Ни тρебаа ρими, оти тоа останува во сеќавање и се памети. Штета голема- оти во сρедно бев фρаеρκа
Девојче мирно, културо, фино тоа е........од нашиот клас на часовите не и се слушаше глас наставата со внимание ја следеше и добри оценки редеше. ПС: доста бее ова од основно
Давно беше, мнозина ќуриќи поцрцаше од тада. Знам дека за тие девојчиња околу мене главно пишуваше нешто за убавина, дотерување, манекенки, срцекршачки, ова она, а мене ми беше нешто „мирна на час, фина, секогаш помага“ ово оно, па малку не ми беше право. Помина. Така се расте. Сеа да ме видат Спојлер шо другар и помагач сум па да ги видам шо ќе пишат.
Get this : Секоја сабота на натпревар оди и првите награди дома ги води. На нерви ѝ одат правописни грешки, таа ни ги решава задачите тешки. П.С. Не давам домашно.
Отсекогаш е свесна за капацитетот наш, на фејзбук стекна најдолг стаж. Со пирсот беше препознатлива, а таа нејзина пасија за професорите е несфатлива.
Здраво.Дали може да ми помогнете за мојот алманах.Предложете измени или кажете дали е добро составен. Дарио за информатиката срце даваше, и во дневникот петки со мака ставаше. Кик боксот добро му оди, и девојките да ги врти му годи. Ви благодарам однапред.
Да не си некој правнук на Дон Жуан или Пабло Ескобар? Шала на страна, за некоја година кога ќе го читаш ова за глава ќе се фатиш колку било заникаде... Ми личи полуматурантско, тогаш вакви глупости се пишуваа иако и тогаш ми беше дно дна ама може и матурско да е. Зошто не сте покреативни и место вакви никакви строфички нешто подобро да смислите?
Дарио за информатика срце дава ..а во дневникот петки тешко клава.. ..кик боксот најдобро му оди .ама девојки кога врти најмногу му годи!!
полуматурантско е Малце го променив текстот. Кажете дали е добар. Еве го новиот: Дарио за информатиката срце даваше, и во дневникот петки со мака ставаше. Наставниците него многу го нервираа, а девојките за него многу се интересираа.
Девојки, се ближи полуматурата. Ми треба помош за мојот текст во алманахот. Јас и уште еден другар го составивме на сите соученици, но текстот кои тие ни го составија не ни се допаѓа. Може ли на некоја да и пишам во ЛП за помош? Ви благодарам.