А која им е поентата со овие не сфаќам? Мислат дека сме глупави и дека ќе се залетаме на сумљиви пораки?
Еве што информации ми излегоа, Ипсос, анкети што вршат. Јас ги блокирам оваквите броеви да не ми вртат и досадуваат.
Еве моја комшивка им верува и секогаш наседнува, после се жали дека и земале пари ама битно кога и ѕвонат пак се јавува
Јас се пријавив во ИПСОС за пополнување анкети а знам нудеа работа, хрорарно да им се јавуваш на луѓе и ти да правиш анкети, ваљда тие ѕвонат.
За работа не , ама колку понуди имам добиено за наградни патувања , роман можам да напишам каде се " се изнапатував за без пари " . Исто и well-нешто , оние што продаваат масажери по 9000 денари ( а на интернет ги има за 2000 слични на нив ) , не знам анатомски јастуци , па отпорни на бубачки и прашинки ( не се топшоп , нешто друго беше не ми текнува сеа на името ) ќе ме праќаа во Соко Бања со ваучер . Секако не им поверував .
Mene vcera mi vrtele od brojov ne mozev da krenam. Zafateno bese koga im se javiv pokasno. Sea prebaruvam da vidam koj moze da bide. Ima so da vidam. Fala so spodeluvate site vo forumov!