Сите се исти, од најефтино до најскапо. До кожата е. Ако пукаш ке пукнеш, никој нека не те лаже. Било што мачкај да не се суши кожата.
И павловичева да користиш месец дена ќе те фати исто колку еуцеринот, јас се мачкам со него ми трае скоро месец и пол бидејќи е по мрсен и лесно се размачкува за разлика од крема што треба повеќе да ставаш
Дали знаете каде можам да го најдам маслото на hipp? Вчера го земав hipp путерот и плус бадемово масло, па додавам во него. Инаку маслото го барав во Зегин и во Betty аптека и го немаа, а во Зегин ми рекоа и дека не го добиваат воопшто. Благодарам.
Zemav nerafinirano kokosovo maslo od dm na bio. Se mackav na stomak sinokja, stoev taka ednk 30 min da upie i posle si legnav Sabajlevo gledam neshto mi mirisa strasno koga primetiv pizamive najverojatno od masloto Nema drugo od shto . Citam mnogu clenki koristat kokosovo duri i namesto mleko posle tus. Dali ima nekoe so ne mirisa?
Јас мислам дека сите така мирисаат. Јас имам користено два вида, и откако ќе се намачкаш кога ќе се упие си има таков специфичен мирис. И затоа избегавав да го користам мн зашто ме нервираше мирисот
И покрај се што мачкав, еуцерин, крема од невен, кокосово масло, имам многу стрии на кои сум горда бидејќи од нив излегоа овие најубави ноџиња.
Јас сакам да прашам дали некој успеал да ги исчисти скроз веќе постоечките стрии и со која крема, мустела испробано не чини, сега слушнав за некоја Палмекс така нешто..
Тоа ти е какао путер. Јас пробував со се можно, и на крај и ласер кај двајца дерматолози, нема чаре. Кога ги сончав избледеа ги имам си стојат и веќе ги навикнав. Не фрлај пари за стрии нема лек.
32 недела сум ,мачкав вазелин на стомак и на гради на бутките ич не ми текна. Сега гледам како розеви линивчина ,уште не се убаво оформени ,ставам вазелин и алое вера гел ,ама дали ќе се повлечат којзнае...
Можеби таква ти е кожата поеластична или пак не ти е сува, јас очекувам да распукам секаде, бидејќи имам многу сува кожа и стрии од мала. Иста килажа сум од девојче, никогаш нагли промени, но додека сум растела ми се направиле и истите стојат на бутови и задник. Со што се мачкаш? Поздрав
Имам многу сува кожа, и сега откако се породив на стомакот мачкам уље на џонсон. Во бременоста мачкав мустела сабајле- вечер а понекогаш и после работа и користев маслења купка на Еуцерин, но веќе на крајот во 9ти и заборавав да ставав. До кај 5ти месец навечер мачкав свинска маст.
А постојат некакви насоки кога воопшто да се почне со мачкање на стомакот на некоја од наменските креми што ги користите?