За превенција јас ставав само кокосово масло еден ден еден вазелин ,на стомакот немам ни мало стрииче.
Јас мила користам еуцерин и го мешам со маслото бејби лав од дм и така ми стасува за еден месец (едно шишенце еуцерин и едно бебјби лав) и до сега немам стрии и особено ми се допаѓа што кожата ја сеќавам хидрирана и нареден ден односно не ми е сува
Јас. Земав биооил до пред дс ставам од него немав стрии го земав за превенција стомакот незнаеш каков ми е шарен а скапо е Според мое искуство само кокосово или павловичева
И јас користам моментално кокосово масло, супер ми е, немам досега ниедна стрија. Али демек да сменам мислев Фала ти. Баш мислев и јас еуцеринот е подобар. Да си продолжам со кокосово значи сепак Фала Ви на сите
Никако да не забораваш.. мене воопшто не ми текнало ,и никој не ми кажа. Не се страшни ама криво ми е стомакот на тооолкав порасна ништо ,тие само малку а со стрии
Јас стомакот го мачкам секој ден со павловичева и ад капки, кокосово масло и бекутан масло, комбинирам. А градите и нозете еднаш неделно
Јас користам бадемово масло, ми го исфалија како добро + млеко за тело, ама ќе приземам уште нешто пошто имам уплав од стрии. Иначе мачкам сегде, стомак, половина (спојлери) , бутови, задник, нозе, раце, гради.