Abe na pocetokot se mackav i sabajle i navecer sea na krajot se me mrzi zaboravam i na nekolku dena stavam....mi ide sama da si ja vrzam edna
Јас се мачкам со алверде, путерот и маслото... На бутините и задникот со имав од претходно... Од слабеење.. На стомак и гради, немам многу забележано засега.. Инаку мачкам 2 3 пати неделно, а треба секој ден.. Искрено заборавам,... Ќе видиме како ќе биде.Инаку сум 6 месец, а се мачкам од 4 месец, ама нередовно...
Јас гледам еднаш дневно да се мачкам на стомачето само али некогаш и заборавам. Сепак е генетика. Ако решат да излезат и цел ден да се мачкаме џабе ни е
Јас си зедов некој ред, секое утро и вечер се мачкам нема заборавање , некогаш ако ми текне и околу ручек
Ај и тука да си се пожалам, и мачкање и се очигледно џабе е шо не кладов пак си испукав на стомакот и тоа салам, а ич не се надевав немам сува кожа мека ми е. Ај то туку печи, чеша ненормално. После како ќе се соберам незнам линеа негра имав не се познава повеќе ова не се стрии ми се чини се расцепи кожата готово.
Имам слушнато од повеќе луѓе дека им помогнало за веќе постоечки, јас се мачкав цело време и не ми излегоа. Сепак мислам дека и гените имаат врска за дали ќе се појават или не
Jas imam loccitane maslen gel za tusiranje i otkako pocnav da go koristam mnogu mi se namali cesanjeto. Pred da go zemam kolku i da se mackav posle tusiranje(a koristev dove nekoj) pak me cesase stomak grb i slicno. Sega top mi e, na site vi preporacuvam neso masleno za tusiranje da si zemete
jas imam mnogu suva kozha, i ocekuvav deka veke ke imam strii i prilicno imam kaceno na kg, ama eve super e. I toa ne koristam redovno. I posle kupka odma kozhata ima nekoj sjaj poseben i mekost. I mozam da kazam deka sega za sega sum prezadovolna.
Da definitivno najdobro e so maslen gel, poveke obrnuvam. Vnimanie na gradi, stomak i zadnikot. E sega kaj mene se pojavi mnogu celulit a pijam tecnosti. Ke mislam na nego posle bremenost..
Ммм баш се мислев што друго да купам, но еве овие ќе ги купам чим се добри А за целулитот што смееме да користиме? Малку имам на нозете и јас, но незнам дали да купам нешто и за него
немам ни јас ама страв ми е да не се појават а ич не сум ажурна за мачкање,витамини пиење Мм ме потсетува нонстоп
Mislam deka za celulit nisto mozi ni e samo zadrska na tecnost i od hormonite.. Mene mi ispukaja pupkite i pocnaja da se lupat ama so eucerin se sredija. Da to posle bremenost obavezno, se nadevam sam ke iscezn