Бравоооо Ноле, си го врати сетот и сега е 1:1 Што би рекол коментаторот на србски Еуроспорт-Сега натпреварот почнува!
Каков меч човече-трилер Како ли издржаа? Ама пак тоа се Надал и Џокович. Бравос. Кој и да победеше ќе беше заслужено, ама сепак мило ми е Надал што победи и сега сигурно ќе ја освои осмата титула тука против кој било да игра во финалето.
Ептен беше добар мечов.Да можеа цел ден да играат е вака со часови играа на времето Надал и Федерер.И никој не попушта Ептен ми е мило шо победи Надал, заслужи
Ваков тенис немам гледано од далечната 2006та и 2008ма година Вимблдон, финале Федерер-Надал, играње со часови, неизвесност до плафон. После ова, не ни гледам финале, некако ова денес ми ги засити сите апитети за добар тенис за кој бев желна подолго време. Се надевам гзлакот ќе си ја земе титулата, заслужи.
Одлично финале, предобар меч иако Шарапова можеше да одигра подобро, сепак Серена беше брилијантна денеска. Серена го освои Ролан Гарос по втор пат со 6/4 6/4 против Марија Шарапова која беше бранителка. Не се разочарав од мечов. Браво и за двете
Од утре започнува Вимблдон, две недели уживање во мојот омилен спорт. Фаворит, како и секогаш-Ѓоковиќ.
Знам цигани од шутка поубај од него... Не очекував дека толку брзо ќе испадне ме изненади, пак му се деси Росол, сеа овој јас не го ни знам кој е. Му го олесни патот на Федерер само.
Hipster да си ми жива слатко ме насмеа хехе И јас познавам цигани поубави од него И мило ми е што испаднал не го поднесувам ич
Добро нема пренос на Вимболдон на никоја од нашиве тв???Инаку фан сум на Ѓокович и морам да признаам малку ми е криво што нема да се повтори такво полуфинале од Roland garros со Надал ама и Федерар ќе му биде добра замена
На нашиве телевизии нема пренос, но затоа има на Спорт Клуб и Спорт Клуб +. Инаку денеска страшно, испадна втората носителка Азатенка, третата Шарапова и Вознијацки. Со тоа и го олеснија патот на Серена до титулата. Бидејќи испадна Шарапова, сега ми останува да го бодрам само Федерер, а баш очекував тие двајца да го освојат турнирот.
Не им се играт веќе Затоа испаѓаат, еден по еден :geek: Се некои непознати тенисери се појавуваат. Мож и таму со врски се, за кој да победи Уште кој не ќе биде елиминиран Да немат шо да гледат човек