Напнато беше, ама одлична игра. Браво Ноле Мене па Ноле ми е интересна личност, го почитувам неговиот карактер. Дури ми е интересен начин како се "справува" со емоциите во текот на игра Се кара сам со себе, те опцува нешто, те на крајот и се крсти и бакнува небо и земја Башка што е Србин, затоа најмногу го сакам
Ае пак победи овој... нема спас од антипатичниот. Како мала толку го сакав белиот спорт, дојде некој си Новак да го сметаат за најдобар машки рекет и да уништува впечатоци. Сите што губат од овој краставицата нека се откажат од играње тенис.
Кога бев помала гледав тенис и омилен ми беше Надал. Сега веќе не гледам ниту тенис ниту кој било друг спорт. Всушност, ретко и гледам ТВ.
Гледам, секогаш кога сум во можност (немам за учење, не сум во чаршија). Омилени ми се Надал и Енди (Andy Murray).
Тенисот ми е омилен спорт сите турнири ги пратам, а омилен ми е се разбира легендата Рожер Федерер, елеганција.... Страв ми е да помислам за пензионирање
Обожавам да гледам, омилен спорт. Навивам секако за Новак, но сепак најубав меѓу тенисерите ми е Димитров, па и за него навивам. Одвај го чекам Ролан Гарос. Да видам дали годинава конечно Ѓоковиќ ќе го освои. Редно е веќе, мислам.
Леллле од кога никој не пишал нс темава... Инаку, како некогаш, финале Аустралиан Опен ,Федерер-Надал...
Novak Djokovic Scores His 1,000th Win: 'I'm Really Blessed and Privileged to Have that Many Victories' (msn.com) Ѓоковиќ освои 1000 натпревари!
Секако, единствен спорт кој го сакам и пратам, а навивам за Федерер. бтв ќе гледа некој денес? Ѓоковиќ игра со Гркот
@Anah ќе се гледа во 3 часот е денеска, се е спремно , пуканки, тв на најјако и да навиваме за Ноле! Ќе победи Ноле, едно што е спремен физички туку и ментлно е на добро ниво, за разлика од Кригиос кој лесно,,пука,, и може параноја да го фати сред натпревар Моја прогноза е дека Ноле ќе го освои турнирот а грков еден сет ќе му земи,тоа е најмногу што можи да постигни.