ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Не сум разочарана воопшто за тоа што изгуби Федерер...Турниров не носи поени,така да нема за што да се бори...За пари не му е многу гајле зошто со тие пари нема ни да се збогати ни да се осиромаши ....Не сака да се изморува бидејќи пред него се и Доха и Авсралиан Опен....
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Гледам зошто да не тенисот ми е омилен спорт за гледање Кај нас ретко го има.. Не навивам за никој,ама гледам во слободно време.. Ми се чини еднаш татко ми ми рече дека бил најплатен спорт..
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Гледаше некој тенис во Австралија што играа? Пак не гледав слушнав дека Федерер и Надал биле во финале, а секако Надал победил незнам дали ќе има реприза барем финалето да го гледам, најверојатно било интересно чим тие двајца играле, бидејки и двајцата се строги па знаат и неколку часа да играат, бидејки никој од нив не попушта интересни ми се кога играат заедно Незнам кој играл до пред финале Џоле најсигурно бил меѓу нив
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) ^ Полуфинале беше ова денес, Надал победи 3-1 во сетови, иако првиот го изгуби. Другото полуфинале е утре, играат Џокович против Мареј. Финалето е во недела.
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Значи во недела ќе биде, добро, до тогаш ќе се види кој ќе биде, а јас пак си се израдував напразно јас ко да слушнав финале и помислив дека веќе завршиле.А недела не ми бега се надевам, ќе гледам :geek: ако Надал победил сега во полуфиналето и Џоле ако победи, значит тие двајца ќе бидат во финале.Џоле што му стана на чоекот , само победува решил да ги симне Федерер и Надал од престолот изгледа му пречит тоа само тие двајца нонстоп да се на врвот Фала на одговорот
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Гледав и јас денес Федерер-Надал и нормално навивав за Федерер ама ете....тоа е... Во првиот сет Федерер играше стварно ОДЛИЧНО,ама после незнам што му стана ...А ги гледав и сите други негови утакмици на турниров и стварно мислев дека може да влезе во финале...Ајде одиме понатаму само што почна сезонава
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Од колку играат Надал-Џокович? Ми се навива за Надал, па ако почнуваат сега брзо да чекам ако не да си легнам.
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Моментално финале Џокович и Надал, Ноле води 2 и во сетови, башка долго време играат, па ќе видиме што ќе биде. Од женските Викториа Азаренка вчера победи против Шарапова и си лапна трофеј.
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Mоментално го гледам финалето,и си изгрицкав ноктите,5 саати играат,ајде Hовак бе победи
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Сепак ќе има и 5ти сет, не се откажува така лесно Надал Вамооосссс Рафффааааааа
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Аууу 5 сет Искрено не очекував, мислев Ноле ќе го збрише во 3 сета али добро се држи Надал Петиот сет за Ноле, ајдееееееее !
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) И јас го гледам финалето, уф сакам Надал да победи не ми се верува дека од 9 саат сабајле играат не попуштаат и двајцата па и тој коментаторот и публикана за Џоле се
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) И јас го гледам де, арно ама Роси ми уништи надеж за тоа кој ќе победи во СП.
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Мажулето мое гледа, и скока низ соба, се радува за Џолета
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Цел ден ми пропадна Али не навивам за никого посебно, чисто рекреативно гледам..
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Џоле победи шо му бидна на Надал ај имат време сега на следниве натпревари шо ќе бидат ќе се врати во форма Надал, како и да е далеку е подобар од Џоле, ако гледам од историски аспект на тенисов
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) Каков меч! Фантастичен! Мерак за сечие око, за секој фан. Честитки мој Ноле, ама честитки и Надал, изиграа машки, изиграа со последното атомче што го имаат. Браво момци 6 исполнети саати имав денес, не досадни, него исполнети со фантастична игра!
ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време) И јас гледав, а обично не гледам тенис и добар меч навистина. Заслужено победи Џоковиќ, него колку пари ќе земе, гледав докрај и не кажаа бре. На Надал само тањирчето, тууу... А ги покажуваа цело време девојките/жените на двајцата и татко ми: Боже оваа на Надал небањата дошла!