Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Тенис (гледа ли некој во слободно време)

Дискусија во 'Спорт' започната од Zaspana, 20 март 2011.

1. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    ТЕНИС (гледа ли некој тенис во слободно време)

Фантастичен меч! Ми отиде пола ден, ама секој чест, 6 саата..браво, заслужено победи Џокович, иако иако и Надал беше достоен противник. И секако како фан на Федерер морам да промрчам и да го постирам ова :D http://www.youtube.com/watch?v=TygKHUcT-Ek

На Justice му/ѝ се допаѓа ова.
  2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732

Не навивав за никого посебно, сеедно ми беше кој ќе победи... Малку повеќе навивав за Џокович, посимпатичен ми е. :lol: Сепак одличен меч, секоја чест! :clap:

3. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766

Ај они, ама ние како издржавме 6 саати пред телевизор.. :D
    Беше верен и победи, ама дека беше појак - не! Рафа ме изненади, со неговата сила може комотно уште еден натпревар да изигра, се надмина себеси.

На Rozich, Gordana10 и Dgirlll им се допаѓа ова.
  4. Jewel

Jewel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    144

Секоја чест за двајцата. Па јас се изморив 6h да ги гледам, можам да замислам ним како им било :D Во секој случај многу ми е криво што изгуби Рафа. Како што рече и коментаторот на Еуроспорт, на Федерер му се восхитуваш, Рафа просто го сакаш :)
    П.С. А Џокович, е тој се издвојува единствено по неговата препотентност!

На Rozich, Breezy и starbucks им се допаѓа ова.
  5. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91

Јас нормално како ОГРОМЕН фан на Федерер,не навивав за никој и не го гледав цел меч,биејќи финале без легендата, не е финале! ;) Сепак гледано од моја страна повеќе ми одговараше да победи Новак зошто Надал со гренд-слем титуливе полека му се приближува на Федерер,а Џокович со 5 титули,незнам баш дали му може нешто

6. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364

Супер за Новак, заслужена победа :) Мислам секоја чест за двајцата, се бореа до крајот,пружија финале достојно за гледање
    А по што заклучивте дека Новак е препотентен баш ме интересира ? :^)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422

Ќе ве поздравам со песната
    http://www.youtube.com/watch?v=GdaEboc-8s4 :dance:
    Јас не го фатив од почеток, ама сепак се знае, јас и од сон го бодрам :lol:
    Супер меч, Надал никогаш не се предава лесно, знаев дака ќе заглават милион саати.
    Он је Ноле, сви га воле, махер :rock:

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014

Браво Ноле....живците ми ги искина, но сепак БРАВО :clap: :clap: :clap:

9. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Денес беше финалето на турнирот во Ротердам помеѓу Федерер и Дел Потро....Победи Федерер со 6-1 и 6-4 во сетови :clap: :party: Прекрасно играше,стварно беше заслужена победава :nod:

Исто така се одржа и финалето на Доха кај женските меѓу Азаренка и Стосур и победи Азаренка со резултат сличен на Федерер 6-1 6-2.
    Стварно немам коментар за девојкава... :x Дефинитивно сосема заслужено е на 1во место :)

Прикачени фајлови:

10. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51
    да и тоа многу и играм тенис не само што пратам

11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Да не знае некој кога наскоро ќе играат Надал и Федерер, а и каде ќе играат, нешто во врска за хуманитарни цели? :^) Така нешто беше, мислам :wasntme: :?: :^)

12. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Јас како што знам нема такво нешто во брзо време.... :wasntme: Нареден турнир е Дубаи и таму ќе учествуваат и Федерер и Надал мислам,па можно е да се сретнат во полуфинале евентуално...А Дубаи инаку почнува од 27 Февруари и трае до 3 Март...

13. marija-88

marija-88 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    26
    Федерер следно ќе игра во Дубаи, а Надал мислам дека ќе го пропушти тој турнир, како што имаше изјавено после Australian Open ќе ига во Синсинати.

14. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    http://www.taratur.com/node/30942 Gordana10 еве тука пишува нешто за некој егзибиционен меч против Родик ама тоа ќе се играло на 5 Мај... :?:

15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Незнам, јас мислам дека прочитав некаде дека ќе имало скоро тенис, Надал и Федерер, а каде ич не можам да се сетам, мислам на стадион ќе играле :?: така беше нешто :?: и парите од тој меч ќе биле за хуманитарни цели, деновиве така разбрав, не ми текнува нити кога ќе играат :^) :?: а и кај сум прочитала не ми текнуват :D :tmi: тешко мене :tmi: :wasntme: Па затоа реков тука да прашам, да не знајт некој нешто околу ова, кога има, па да знам да си гледам :geek: :D

16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Ах..не дека го следам со душа и со срце..ама онака го гледам понекогаш колку за разонода, и за пополнување на време.Инаку интересен спорт е.. :)

17. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    И вториот освоен турнир по ред за Федерер-Дубаи! Вчера беше финалето со Мареј и Федерер победи 2-0 во сетови,оваа му е 5та титула на овој турнир :party: Во цел турнир не изгуби ни 1 сет :clap: Инаку во полуфиналињата играа Федерер-Дел Потро и Џокович-Мареј......

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SaraYah

SaraYah Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Ќе играат за 110 години на Реал Мадрид,на тој стадион :) Ама не сега туку измеѓу Вимблдон и Олимписки игри во јули негде :) Надал сигурно игра ама не се знае дали точно со Федерер...

19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Знаев дека слушнав некаде на стадион, ама кога и каде, не ми текнуваше, инаку знам Надал и Федерер играат сигурно.Таман ќе се изнагледам и Вимблдон, та и ова, ќе има шо да гледам :D едвај чекам да почне :) Ти благодарам :)

20. marija-88

marija-88 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    26
    На 14-ти Јули би требало да се игра, Надал ќе игра сигурно, а Федерер откажа нема да игра така изјави неговиот агент дека ќе се спремал за ОИ :/ па уште не се знај кој друг ќе игра. Поводот е 110 години Реал Мадрид а и ова да биди меч со најголема посетеност се очекуваат 85 000 гледачи :) Па очекуваме добро шоу :D :D