Јас одам на козметичар и веѓите не ми се ни слаби ни дебели златна средина. Мислам дека формата и дебелината козметичарките ја одредуваат во зависност од формата на лицето и желбата на клиентот
На целово мое лице, очите, трепките и веѓите си ги сакам НАЈМНОГУ! хаха, не ги правам на козметичар мајка ми ми ги прави и ми се преубави. Не се ни многу тенки ни многу дебели.. некоја златна средина.
Сама си ги средувам веѓите ,ги обликувам според формата на моето лице ,не ми се ни тенки ниту дебели,се на се имам убава природна форма поради должината можам и лесно можам да ги обликувам
Имав многу дебели веѓи. Кога отидов на козметичар за прв пат, веѓите ич не ми се допаѓаа како ми ги направија. Но со текот на времето ми пораснаа и дома сама си ги средував, а понекогаш одев на козметичар. Последниот пат пред 1 година кога бев на козметичар веѓите ми ги направија за никаде. Многу тенки , кога си ги видов филмот ми пукна. А и од восокот ми се појавија ситни брунки, од тогаш па до сега ми нема текнато да одам на косметичар за веѓите. Сега моментално веѓите ми се прилично текни, но еве веке 2 недели не ги чупам. Малку да ми се згуснат и да ми се здебелат, многу тешко да си ги повратам некогашните веѓи, но ете тоа ти е.
Обликот на веѓата ми го даде козметичарка, а потоа сама си се чупам секогаш кога е потребно. Али така страшно ме нервираат новите влакненца што ми растат, ми иде да ги извадам уште под кожа кога се ! Инаку имам средни веги, долги Ни тенки ни дебели, али сакам подебели веѓи поубаво ми стојат, али ме мрзи да ги пуштам да ми растат пак од поново
Веѓите сама си ги средувам и обожавам тоа да го правам сама интересно ми е и не би му дала на секој да ми ги средува многу си ја сакам формата на веѓите, не ми се претенки, ниту пак многу дебели, сепак секогаш треба да се складни со лицето
Исто така средни, но повеќе одат на тенки, спрема тоа какви дебелани ми беа природно сега тенки ми изгледаат
Абре јесте дека веѓите треба да бидат обликувани во зависност од обликот на лицето, ама јас сум за подебелки. И така сега е модерен природниот изглед. Ама мн ми е одбивно кога видам некоја со екстра тенки веѓи и плус ги исцртала со моливче, за да и бидат впечатливи Моите веѓи се златна средина. И не знам колку време поминува од едно чупење до друго. Е така си ги оствам. Ама ич немам проблем.
Никако тенки . Ја ако си ги напарвам тенки , како што ми се ретки ќе бидам како Волдеморт од Хари Потер Шала на страна има некои девојки на кои им стои . Или имаат густи па можат и дебели и тенки да ги носат. Но јас само дебели. Инаку еднаш како дете патев дека имам ретки веѓи , а сестра ми црни и густи . И и викам како и ја да имам густи ? Ми вика , ја еднаш си ги избричив и сега ми се убави . Среќа што и кажав на мајка ми и не направив грешка да плашам луѓе по улица...
Имам подебели веѓи..такви ми се природни и убаво ми стојат и неисчупани ама ете коа еднаш сум почнала да не се остави секогаш така ги чупам..некако текнтите не ми праат мерак пошо имам крупни очи на кинез и текнки веѓи ми се губат во изглед..вака дебели веѓи кинез очи округло лице..да ти е мерак да ме глеаш
Oдам во козметички салон ми ги депилираат на секои 2 недели и секако подебели си ги сакам, тенките веѓи ме нервираат мене. Кафени ми се, и така подебелки, порано имав тенки и додека да си ги упоравам Господ го видов.