Дефинитивно сакам подебели веѓи...моиве се онака средни накај танки одат повеќе и мн сакам да отидам на козметичар да ми направат форма ама знам дека ќе ми ги истенчат уште повеќе..
Да де, ако е вистина тоа сите ке ги избричеа вегите и ке си ги пораснеа пак.. не верувај во такви измишлотии.. никогаш немој скроз да ги бричеш вегите ке се каеш дебело после..
Средни, да не се тенки како линија од молив, ама да не се ни дебели да се познаваат од километар. Додуша, на секое лице различно му одговараат.
грл 23 убаво рече, на секое лице различно одговараат, некаде потенки, некаде подебели.. но вака ин џенерал ако бирам би одбрала подебелки бидејки поприродно и помладалешко делуваат.. Моите се подебелки и многу си ги сакам нарцисот се јави
секое лице е разлиЧно на некој потенки на некој подебели... јас сум за средни, а дебели не ми ни стојат
Да де, ако е вистина тоа сите ке ги избричеа вегите и ке си ги пораснеа пак.. не верувај во такви измишлотии.. никогаш немој скроз да ги бричеш вегите ке се каеш дебело после.. [/quote едно девојЧе ги има бриЧено за операција на оЧи.. и сега не и се погусти туку дупло поретки
Се чупам еднаш неделно. Одам на козметичар понекогаш за да ми направи поубава форма и да ми ги обликува веѓите а потоа јас сама си ги средувам. А кога ќе ми се изгуби формата или јас не можам да си ги средам пак одам на козметичар. Што се однесува до дебелината... Многу ми се невкусни тенките веѓи. Повеќе преферирам подебели. Такви и имам. Не дека ми се многу дебели, ама не ми се ни многу тенки. И плус тоа во мода се дебели веѓи сега. Ама не ми е важно какви се во мода, битно е да ми одговараат и да ми се допаѓаат на мене лично.
Мислам најдобро некоја средна големина.. Се знае : Што поприроден изглед , толку подобро Тенките веѓи .. да речам наддаваат години .. Сепак не е убаво бушмански веѓи бре ! Убаво средени да одговараат на обликот на лицето ..е тоа се веѓи
Почнав да се чупам пред неколку години и оттогаш секогаш сама си ги средувам веѓите. Имам подебели веѓи и гледам да ги држам во што поприродна форма. Претходно немав некои многу густи веѓи, така што немаше потреба да правам драстични промени. Јас лично преферирам подебели веѓи, иако на различен лик различна дебелина одговара.
Здраво. Нова сум најнова што може хаха..па еве да ви ја разрешам дилемата. Оваа сезона се модерни дебели веѓи ( по списанија има се, убавина и здравје, јуник итн.) Но секој си има најразличен облик на лице па кому како стојат дебели не знам ! Позз