Средни ми се,ни дебели ни тенки Најчесто сама се чупам,а понекогаш одам и во салон ако забегам малку со формата па да ми ги поправат.Десната ми е малку утната,ама добро е што само јас ја приметувам
Опседната сум со веѓи. Не само моите туку општо. По тетратки цртам веѓи. Прво нешто што го гледам на лицето се веѓите. Не знам зашто ама се нервирам кога гледам некои „не“убави веѓи. Си ги корегирам во мозок. Се нервирам што мислам на такви глупости, ама не можам да си помогнам. Оваа дебелина ми е добра. Морам да спомнам дека Офи има преубави веѓи.
Не знам самата да си ги средам , па затоа на козметичар ми ги средуваат..Сум пробала сама неколку пати ама сум ги упропастила . Иначе дебелина, како ќе ми ги направат на козметичар , повеќе ми се допаѓаат подебели.
Леле каква мака имам со овие веѓиве значи како пандорина кутија ми се едно кубиш дупка од зло се отвора! Секогаш одам кај една та иста козметичарка зошто ми ги знае шо гнаси се и ги покрива дупките
Потенки или подебели, важно е да ти одговараат на обликот на лицето. Лично сум за средно дебелина (може мааалку накај подебели). Само коса ми се крева кога ќе видам некој со нацртани линиички наместо веѓи, ич не личи, ко некое црвче на чело да и застанало... а ги затемнала ги затемнала.... Nevermind, сама си ги средувам ама неопходно ми е барем еднаш во месец (евентуално два) да отидам на козметичар. Совршени ми ги прави, ептен ми се погодени на лицето. Вака сама кога се чупам, полека полека од прекршени линии стануваат "совршени" полукругчиња, како заградички, и не личат! Претпочитам веѓи "под агол", ваљда бидејќи моите се такви, повеќе одколку прави црти хм се разбравме ама воопшто немора да значи Спојлер not me
Јас секогаш на козметичарките пред депилација им викам да ми ги истават подебели веѓите пошто имам светол тен и ако ми се тенки нема да ми се познаваат... Така изгледам како без веѓи..
Леле исто и јас,се нервирам кога ќе видам убо пицната женска со веѓа како црта,па уште и ептен црна.Мислам wow ефектот ми е страшен.Преферирам подебели веѓи со убаво нагласен лак,онака убо го отвора окото и дава женственост на самиот лик.Инаку одам на козметичар,сама се имам зафркнато мнооогу пати
ни многу дебели не се добри ни многу тенки според мене оваа е најдобра дебелина на веѓи Спојлер *Незнаев кај да го поставам прашањево ама се надевам нема тука да пречи,дали знаете како побрзо да растат веѓите,бидејќи сега ми се потенки сакам подебели да бидат.ве молам,ако знаете пишете или тука или во ЛП!
Надградба на веѓи?? Здраво девојки, сакав да ве прашам нешто што е многу важно за мене.. случајно на страната на полен.цом го најдов следново: "Козметички третмани на очи - освежителен третман,обликување, фарбање и надградба на веѓи и трепки" ме интересира дали може навистина таков третман да се направи, дали некој направил да сподели искуство, дали изгледа природно и колку чини.. ве молам за помош многу сум очајна со веѓиве имам по 3 влакна на секоја веѓа.. или ако постои некој друг начин за ТРАЈНО решавање на овој проблем бидејки кај мене ни моливче ни сенки ништо не помага.. Ке ви бидам многу благодарна..
Надградба на веѓи?? Како што имам слушано,веѓите ги доцртуваат со тетовирање и тоа е трајно.сепак нека пише некој поискусен
ниту ми се тенки, ниту многу дебели...сега веќе сама си ги чупам (до пред некое време козметичарката ми ги чупаше). Kако и да е, сметам дека оние премногу тенките не се воопшто убави, барем мене не ми изгледаат природно...искрено, до сега не сум видела некому на обликот на лице реално да му стојат добро
Златна средина.Ни многу тенки како без веѓи ниту многу дебели за да морам да го користам чешалот за веѓи.
Моите се средна дебелина. Мислам дека тенките веѓи веќе се излезени од мода и многу грдо ми изгледаат а премногу дебелите исто ми се грди.
Ни тенки ниту пак дебели еве вака средни ха. Ама зависи до лицето, не на секој му стојат дебели или тенки. Моите се средни.
Спојлер мене вакви ми се свиѓаат, ама никако да си ги погодам. последниот пат ги утнав па морав тенки да ги направам
средна дебелина ми се, се чупам сама понекогаш идам и на козметичар, поубаво ми е на козметичар убава форма ми дава