Бидејќи одиш на козмметичар,би сакала да те прашам колку е цената за чупање веѓи ? Мене веѓите ми се со средна големина - ни тенки,ни дебели меѓутоа би сакала да ги средам професионално. Да се надоврзам на OrdinaryGirl не ми е јасно ни на мене.Знам неколку девојчиња и вешите им се линии а башка и криви дупка до дупка... :? Стварно грозно изгледа...
Јас кај што одам е 100ден. Сега не знам од каде си? Мене ми е поубаво на козметичар, зашто после сум раат скоро цел месец. А не можам секој ден само да се поткаструвам.
Па ефтино било. Јас мислев околу 500 ќе биде сигурно Можам да си дозволам и да знам дека ќе бидам на раат. Нема да се мислам дали сум направила некоја дупка,дали сум ја утнала должината,дали почнуваат на точно место... Фала Рејнбоу
Веѓите ми се средни ни дебели ни тенки, сама си ги чупам и си ги правам цик-цак. Само ме нервира што на почетокот на веѓите немам многу влакна и изгледаат како многу оддалечени една од друга.
леле не да сум за чупање, не ме бива за тоа ама ич..не идам на козметичар за тоа, а би требало, секогаш се чупам сама...сепак секаква си се свиѓам
Па нема логика да биде 500 за веѓи кога пример за депилација на нозе е 500. Мене ме нервира што некои козметичарки ги прават убави ама многу тенки, и не сакам кога ми ги прават со восок наместо со пинцета. А инаку да кажам за темава- дефинитивно сум за подебели веѓи!
Не може генерално да се каже како е подобро,танки или дебели.Јас би рекла дека се што е екстремно делува грдо,ни претанки,ни предебели,туку некоја оптимална дебелина која најмногу зависи од формата на очите,поставеноста на веѓите и цртите на лицето.Така да,за секого е различно,да постоеше некоја универзална совршена форма сите ќе ја копираа и решен проблем. Јас сама си ги кубам и мислам дека никогаш не би дозволила некој да ми ги чепне. Задоволна сум од формата и можам лесно да си ја одржувам,еднаш неделно го правам тоа и мислам дека немам потреба да одам во салони.
i jas odam za sto denari,moze vo nekoi poluksuzni saloni da e poskapo,ama neka ne te lazat, i vo prosecnite moze mn ubavo da te sredat
Леле веѓи...мојте се за на никаде подебели ми се ама од крајот не ми раснат нз зошто и многу ми се кратки и козметичар неможе д ами ги среде :? така да цртам си ги за вечерно време а преку ден имам шишки за да не ми се гледат ама онака желба ми се подебели и убаво обликувани..ама секој си сака шо си нема нели ?
моите веѓи се со средна дебелина повеќе накај тенки и си ги свиѓам такви знам и девијчиња што имаат 2-3 влакна на веѓите па неможат да си направат некоја форма имаче на козметичар немам одено сама си ги чупам веѓите зашо ако идам на козметичар гарант ке ме исчупат со восок па после секој трет ден ќе треба да идам на козметичар
pa mene mi gi vadat so vosok i ne mi rastat po nedela ipol-dve.bez vosok ne mi ispagjaat kako sto sakam
Моите веѓи се со средна дебелина. Сметам дека на секоја девојка и одговара различна форма и дебелина, во зависност од формата на очите и на лицето. Но, сепак кога видам ептен тенки веѓи, онака само една линија ми делуваат ептен ефтино. Најчесто за средување на веѓите идам на козметичарка, која не би ја менувала за ништо на светов.. Иако, кога немам многу време и сама пробувам да се средам, ама не е толку успешно како професионалното.
Моите веѓи се средни, повеќе накај тенки. Многу ми се свигаат убави и средени подебели веѓи но мене не ми стојат
Гадно изгледаат тенки веѓи. Па уште подраснати и во полукружна форма... Бљак! Делуваат млитаво. Подебели веѓи му даваат драматичен изглед на лицето и го дефинираат погледот. Али неисчупани дебели веѓи грдо изгледаат и го затварат лицето. Моите се вакви. Имам светли веѓи инаку, светло смеѓи, дури сиви па ги поминувам два-три пати со исушена маскара за да ги дефинирам убаво, во спротивно ќе изгледам како од лудница да сум излегла. Незнам колку сте приметиле, ама сите маекенки имаат природни подебели веѓи.
Uf vegjite kolku si gi sakam i mnogu mu posvetuvam vnimanie zs imam mnogu i brzo mi rastat a mnogu mrazam ne sredeni vegji.Moite bea porano podebeli pa mnogu gi iskubiv zs se zaboravam koga ke pocnam aj uste edno uste edno i koga ke se vidam na denska svetlina ufff liniii sum gi napravila a mnooooogu mrazam da gi cekam da rastat onakvi razlicni mali nikakvi.A i ic ne mi se svigjaat mnogu tenki vegji kako linii a i ako se zaobleni uff grozni i mnogu eftino izgledaat.Sega imam sredna debelina na pocetok mi se podebeli a na kraj potenki si gi potstriznuvam i so lenti silk gi depiliram gore nekoi vlaknenca sto me nerviraat i super mi se a i site me prasuvaat kaj koj kozmeticar odam
Моите се соо средна дебелина а си ги праам сама со чупалицата.Инаку си купив и восок од Веет ама за џабе го купив кога не го користам.Најдобро е со чупалица нај прецизно е