јас мака имам со средување на моите веѓи бидејќи ми се виткани. порано имав полни и дебели веѓи, па ги исчупав тенко и сега не ми растат повеќе влакна на некои места :/ сега не ми се ни дебели ни тенки
Ме иритираат тееенки веѓи, чупани, тенчени, ц`цкани, мазени.... Најубава форма и дебелина е онаа што си ја имаш, малку средено колку да е средено... добро сеа има на некој му одговараат такви веѓи, мене не, така да такви ми се какви што ми биле секогаш, оние влакна кои ептен забегуваат ги средувам.. колку да не е без ич
дали имаш појдено во нов имиџ? велат дека таму убаво ги прават. јас лично немам одено, но распрашајсе и види дали ќе те бендиса http://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0 ... 4660060549 еве бројче.инаку и јас сум од битола ако те бендиса некаде или дознаеш некое место за веѓи пиши ми или во коментар или во ЛП
Никако и јас да се научам да ги средам веќите , одам кај козметичар за тоа , само после козметичар кога пак ми доаќаат за чупање јас ги фаќам бидејќи се мали , и видливи , инаку така цели неее, моите веѓи се од почетокот на окото дебели а кон крајот се стеснуваат
Јас само ќе кажам дека конечно добив симетрични веѓи, после бројни месеци шетање со ефект на една крената и една права линија, тако звана веѓа. Добро де, не беа до толку унаказени, минимална беше „грешката“, ама сепак ми сметаше. И ба-бај моливче за веѓи, фала богу се оттарасив од глупоста. Сега ми се таман, си ги стокмив цакум-пакум. Мислам, кај мене проблемот беше во највисоката точка од веѓата - кај двете ми беа различни и недоизрамнети одозгора. Сега се океј и фала богу - не експериментирам повеќе, чесен збор.
Ни дебели ни тенки.Златна средина. Актерката Лили Колинс и нејзините веЈЏи. Ми се повраќа кога и ги гледам И Памела Андерсон. Толку тенки, тенки, тенки.
Мене ми е баш убава Лили срцка е, со тенки веѓи неможам да ја замислам поубави и се вака. Скоро секоја манекенка има дебели веѓи.
Би можела да кажам дека имам веѓи со средна дебелина, но отсекогаш сум сакала подебели веѓи не знам зошто, но поубаво ми изгледаат
Годинава почнав да ги чупам веѓите бидејќи до тогаш немав потреба. Инаку ги чупав тенко, сега не претерано тенко, од подебело кон потенко и ми се допаѓаше какви ми се и како ми стојат, ама решив да ги пуштам бидејќи отсекогаш сум сакала подебели веѓи и според мене многу подобро ми стојат подебели веѓи. Моментално ги пуштам, а наскоро ќе почнам со нивно обликување.