средно.нит дебело нит тенко воопшто не сакам тенки тоа боље ќе да е да се исчупаш цела и со моливче да се исцрташ неголи по едно влакно да направиш некоја линија
Прво кога почнав веѓиве да си ги кубам си ми беа убави после не знам како ама ги расипав И сега сакам да ги вратам во првобитната форма како што си ми беа. Пред 18 дена ги оставив да ми пораснат ама до сега не ми се пораснати доволно Ќе ми пораснат ли до 1 септември доволно или пак повеќе време треба?
Среднии ии такви имам ^^ Ама сега едната ја расипав.. баш денес требаше да отидам на кубење али испадна неш ии
Тенкииии! Колку ли само не сакам дебели веѓи. Е сега не сакам ниту линиичка и да се премногу тенки. Никако не сакам ниту една тенка линиичка која одвај ја има. Не знам шо запнале во последно време сите со тие дебели веѓи.... Како и да е, нешто меѓу премногу тенки и премногу дебели би било совршено за мене, какви што се и моите Сама си ги обликувам. Всушност што можам од козметички глупости сама си средувам. Некако не ја гледам логикада за лискање пари за отстранување на таа мала површина на влакна на секоја (во просек) недела и пол. Башка, никој не знае какви ги сакам па може и по некој лошичок (who am I kidding, лом ќе ги направам ) коментар да испуштам ако не ми ги направат како што очекувам. Вака и 300(во просек) денари сум во ќар, а и нервите ми се мирни и неповредени
10-20 дена Секако на козметичар Средни се наубави не мора да значи дека оние со подебели жени се посекси и со позаводлив изглед сепак тоа зависи и до женственоста ....
Моите се дебели и со прородната големина само вишокот влакнена ми го отсрануваат на козметичар и да сакам потенки до сега никоја козметичарка не сака да ми ги чепка сите викаат преубави вака така да големо Да за подебели веѓи а и слабите и плус исцртани многу грозно ми изгледаат
Јас сум за подебели E како оваа од Крај И јас сакам такви.. и устата http://www.flickr.com/photos/aysel_z/68 ... otostream/
Моиве не се тенки, али не се ни дебели ептен, некоја златна средина. Порано одев на козметичар, али сега јас си ги средувам.
Воопшто не се ми убави претенки веѓи ниту пак предебели, средни се најубави еве например како на Megan Fox
Имам дебели црни веѓи, а многу светол тен и мала фаца И ич не ми одговараат на цртите на лицето ги мразам и многу брзо ми растат немам спас, секој ден си се чупкам така кога ќе видам некое пошо мнооооггу ми се густи