Ги сакам и подебелите и потенките ама преферирам златна средина, а ми се допаѓаат девојки и со подебели и со послаби
здраво сакам да прашам нешто. значи јас имам дебели и темни веѓи, како темно кафеави се..е сега дали некој знае како можам да ги направам посветли пошто ми се дебели и ептен темни нејќам толку да ми се познаваат. дали има некој да ми препорача молив или гел нешто каков било совет во врска со ова? фала однапред
Тенки веѓи, дефинитивно! Инаку, имам потемна боја на веѓите, да не има некој идеја како можат да се осветлат?
Кај носот ( на почетокот на вегите ) дебели, понаму се потенки и потенки... Ова е единствената форма која ми одговора имам пробано и тенки и дебели ама баш секакви и вака ми е супер, сама си ги кубам оти козметичарката ми ги прави тенки
Моите природно си се потенки, не многу тенки де, средни се. Сакам да кажам дека си ја одржувам природната форма, само ги кубам влакненцата што се идвојуваат под или над природната линија. Инаку ми се допаѓаат девојки со средни и подебели веѓи. Воопшто не сакам тенки веѓи. Не знам зошто
Супер бев задоволна од обликот на моите веѓи,ама не знам што ми текна и почнав сама да ги средувам. И погодувате ги направив партал. Ги истенчив и некако што знам не ми се како што беа убави. Има ли шанса да ги чекам да пораснат и да ми ги средат на козметичар и да си бидат со ист облик како порано?
Јас имам подебели веѓи и ми ги ''чупат'' (кубат) на козметичар. И мислам дека подебелите веѓи се по впечатливи од слабите и поубави.
Секако дека ќе ти пораснат, но ќе треба да истрпиш еден период со и не толку убави веѓи. Инаку моите веѓи се темни но никогш не сум имала многу плус влакна. Помеѓу веѓите не сум имала, над веѓите исто така никогаш не сум имала, само по некое влакно под веѓата. Темни се, но не густи. Така да долго ми трае чупањето и за мене не претставува кој знае колку страшна работа да излезам со влакно плус на мене Сакам да кажам дека ми ги чупаат само тие неколку влакна под веѓата, и ми се многу природни. Средни.
Претходно бев многу задоволна од формата на моите веѓи. Средни веѓи. Чупето убаво чупаше, ама сега никако неможам да ја најдам каде е, така да во план ми е да ја сменам козметичарката.
Jaс сметам дека на оние со крупни очи им одговараат подебели веѓи, а оние со ситни очи тенки веѓи. Инаку моите се нешто измеѓу