АЈ пак да прашам, некој салон или козметичко студио на територија Аеродром, бисер, веро стара стела за средување веги (меѓудругото).
И јас сум за средни, барем да одговараат на формата на окото... Стварно ми се одвратни овие со уметничко-здебелените веги кои се прават италиански убавици... а се како дебели теткици само... Сакат да изгледат вака А всушност, изгледат вака
незнаев каде да прашам ама зашто сепак е тема за веѓи може ке ми помогне некоја http://www.youtube.com/watch?v=Q449N-usvvU во видеово на почетокот девојкава претставува некое куферче нешто како сет за веѓи и има едни ленти со разни форми на веѓи..си ги ставаш на лице и според која форма сакаш си ги обликуваш веѓите. има некоја видено вакви ленти кај нас?
Девојка со тенки веѓи одма ме асоцира на бугарскине певаљки, а дебели веѓи ми се ко на машко. Златна средина е најдобро + исцртани со моливче = совршени. Јас моите веѓи сама си ги средувам, со чупалица. Уште не сум отишла во салон.. мислам дека таму со восок ги прават, па затоа нејќам.
Лелеее многу јака ствар! Ако некој знае дали има одма нека каже... стварно ќе ни бидат од корист. Иновативно.
Моите веѓи секогаш ги средувам кај козметичар и тоа со восок...последните неколку пати се случи со чупалица.Иначе треба да откриеш кој тип на веѓи најмногу ти одговарат според твоето лице,твојата фаца...Лично јас немам ни тенки ни дебели...