Дебели дефинитивно. Еднаш само сум одела на козметичар да ми ги среди вегите, едната моја веѓа е како на половина очупана и неможеше да направи убава форма а јас дома со моливче си ги исцртувам изгледаат поубаво подебели.
Тенки. Козметичарката кај што одев не сакаше да ми ги направи тенки колку што сакам (не биле во мода, пфф глупости) и неодамна почнав сама да си ги чупам. Сега ми се ептен тенки ама мене битно ми се допаѓаат.
Ни тенки, ни дебели. Премногу дебели ми се машки некако, не фала, нејќам да изгледам ко трева некосена цела година. А ептен тенките, исто ти е ко да си ги цртала. Ако погрешка скинеш влакно повеќе, ти отиде веѓната фризура.
Мене ми се ни дебели ни тенκи. Баш κаκо што тρеба дебелината, и фоρмата не ми е лоша, ама можело и подобρа. Сепаκ во споρедба со неκои дρуги, супеρ ми се
Јас на почетокот имав убави веѓи и пред некое време така стоев пред огледало и видов така ново влакно израснало и сама си го искубав и така почнав несвесно сама да се чупам и сега имам тенки веѓи а сакам подебели ама не ми раснат веќе. Има 3 недели од кога почнав да ги чувам и ништо не се како што беа.
Дефинитивно подебели веѓи. На козметичар идев и ми ги правеа ем кратки ем текни, и никако не си ги сакав веѓите. Ги исчував околу 1 месец, и сама ги средив, и секое наредо чупање се сликам и гледам само разлика сега колку ми се подебели и подолги за разлика од пред 1 година што мн пати ме имаа утнато
Сакам некој убаво да ме исчупа, си ги чував не се чупав цели 2-3 месеци и сакам сега да отидам кај некоја што ке ми направи форма и после така ке си ја чувам..
Единствена козметичарка што знае да чупа во Скопјево според мене е онаа на Бит пазар - Амели или така некако се викаше салонот. Баш на станицата за 2ка, има слики од Меган Фокс, Анџелина... Бев скептик баш поради локацијата, се додека не видов на една подалечна другарка како и ги има средено веѓите. Е сеа малку скапо работи, околу 200 зема, ама ако сакаш поприродни веѓи, што ќе ти одговараат на обликот на лицето топло ја препорачувам. Босанка е ама алал да и е, досега од ниедна ама баш од ниедна не сум била задоволна во поглед на чупање Коа ке размислам албанкиве и босанкиве најмногу ги бива за оваа работа во поглед на шминка фризура, почнувајќи од Фиторе, Мина сега и Амели
Како за чудо, истото го приметив и јас. Имам многу добра другарка албанка и има благо речено совршени веѓи. Знам еднаш завлековме муабет околу тоа и ми рече дека средува веѓи кај албанка. Јас следен пат одам кај неа, не знам за која девојка или жена станува збор, ама ете имам доволен доказ за да не се откажам овој пат. Доволно ми е само еднаш да ми ги среди за да личат на нешто, па потоа јас ќе си ги средувам сама. Моите на толку чекање и растење, вчера ги утнав на непланирано и сега пак ќе дремам цел месец. Ако не ги потсредам малку со мат сенка, како без веѓи сум. Не ми се воопшто тенки, ама премногу ми се светли и сами од себе изгледаат тенки. Мислам дека жената што ја спомнав погоре работи во Радишани, ама не сум сигурна. Ќе прашам и кога ќе одам ќе дадам рапорт.
Природно имам дебели веѓи, кои кога почнав да ги средувам се' повеќе и повеќе ги тенчев, а со тоа ги упропастував. Никако не успевав да ги израстам, затоа што кога ќе почнев да вадам влакненца се заборавав, се' додека не ги оставив убаво да израснат (бев во неколку дневен карантин ) и одново ги обликував. И сега не ми се "совршени" ама барам личат на нешто. Не ми се ниту ептен дебели, ниту ептен тенки.
Хаааа веѓиии... најмногу што мразам е форсирање дека требало дебели да бидат. Најтрагично е што не му стојат на секој дебели, разберете не му стојат на секоооој и изгледа како буф. Иначе ми растат за една недела многу брзо и сама си ги кубам. Преферирам средни кон слаби. Дебели нененене Си ги имам и во козметички салон средувано, еднаш козметичарката ми ја згреши формата, а прв пат каде што се правев без презадоволна, но сега немам време кога си одам дома да одам на козметичар за веѓи
Имам плави очи , темна костенлива долга коса и дебели (не многу) веѓи. И многу убаво ми стојат. И на форма на лице , и на изглед.. Сама се чупам..