Дали некој има искуство со јапонската метода за исцртивање на веѓи? Ако сака да сподели искуство, каде ги правевте веѓите и како се движат цените? Задоволна сум од обликот и густината на моите, конечно го добив тоа што го сакам, но на почеток се малку поретки и сакам да ги дополнам само на почетниот дел, па во дилема сум дали навистина ми треба. А немам многу информации околу методата и во кои салони ја прават, па вашите искуства би ми биле од помош. Не најдов соодветна тема за моето прашање па решив да го ставам овде
Девојки, дај предложете некој што навистина знае да средува веѓи? Не само онака да ме исчупа, сакам форма да ми даде... Имам добра форма, ама тешко ми е да ги одржавам сама...
Ни јас немам многу информации, знам само дека во „Афродита С“ цртаат веѓи со таа техника, ама не знам цената како им се движи. Можеш да провериш на нивната страна и ако има бројче да се јавиш.
Некој да ми препорача каде во Охрид ги средуваат убаво веѓите? До сега си ги средував сама, не ми се лоши, ама некое време ги растев и сакам некој стручен подобро да ми ги среди
Дечко сакам да одам кај таа на битпазар што ја зборат сите па ако имате искуство пишете . Зошто не сакам да ми ги истенчи
Мислам дека зборуваме за Студио Амели Нема да ти ги истенчи. И самата девојка има дебели веѓи и претендира на сите така да им ги направи. Освен ако некој не си сака сам потенки.
Дали кога одите за кубење на веѓи, како им кажувате какви сакате и колку да чупаат? До сега само еднаш имам одено и преферирам нешто меѓу тенко и дебело, ништо претерано. Додуша тоа ми беше прво и последно кубење веѓи, и прашање беше дали ќе ми останат веѓи воопшто зошто имам ретки влакна и со малку кубење не останва ништо. Дали имате некое место во Бт да ми предложите кај шо се многу внимателно и нема да излезам како вонземјанин?
Jas bi ti preporacala da si dojdes Struga kaj kozmetika Armena. Eptem e profesionalna i si ja zne rabotata. Ke ti napravi sovrsheno vegji.
Во Ива Студио има една девојка по име Ема, девојката е топ. Ги средува веѓите по желба на муштеривката се разбира, ама има око да ти предложи која е идеалната форма според твоето лице.
Фала ти, мене ми треба некоја која нема без веѓи да ме остај зошто тогаш морав да ги цртам за дел да не ми фали. Други желби за форма немам, само нека оди какви шо ми се, таман идат. А кај се наоѓа и колку пари е? И фала ти уште еднаш <3
Последниот пат кога бев кај Амели ми ги направи многу тенки(иако претходно 3 месеци се немав чупано),ми рече дека на моето лице не одговарале дебели што нема врска бидејќи претходно ми беа баш дебели и убави.Имаше многу гужва ме среди за 5 минути и чао пријатно.Знам дека ја фалев претходно тука ама за тие 200 денари што ги зема треба да посвети повеќе внимание. @Biodevojka ако може да ми препорачаш масло за раста на веѓи,дали навистина рицинусово помага?
Анести Пановски број 9. Горе кај Ружа Делчева 047/609-715 телефон за закажување. 100 денари земаат мислам за веѓи, а 600 денари ти е комплетна депилација, сега имаат промоција.