Здраво. Би сакала ако може да ми препорачате некоја добра козметичарка за оформување на веѓи и да е во Скопје, многу мака си имам поради осетливата кожа и ептен ми е страв да одам било каде, меѓутоа тука со ваши искуства би сакала да ми препорачате некое добро место. Ви благодарам.
Dechki, daj kazhete iskustvo so microblading.. Tatijana nekako mi e skapa i za toa se mislam da odam kaj belisima Lenche. Imate li iskustvo?
Звучи чудно али ова со конец го прават. Бела Хадид, Кендал Џенер... https://www.cosmopolitan.com/style-... for the uninformed,on where they insert them.
Препорака за добро козметичко студио за веѓи во Скопје? @DojaCat Дали во VD може само да ми ги исчупаат и оформат веѓите? Мислам дека со оваа густина немам потреба за друго нешто.
Nemoj ,vrska nema , ke ti gi iscupa tvoite prirodni i ke ti nacrta novi, jas bev kaj nea i mnogu se kaam...
девојки помагајте!! веѓите ми се my biggest insecurity, природно ми се густи но не ми растат симетрично!! едната ми е подоле а другата подоле, и ниедем козметичар досега не успеал да ми ги направи еднакви. секако знам дека тоа не е нивна грешка, но јас сакам на ова да му најдам чаре! дали знаете некој козметичар кој би можел да ми ги направи веѓите пропорционални или да им направам microblading? цената не е проблем!
Која е цената кај Ленче? И некој искуство со пониска цена? Аа и да, конкретно ме интересира и за искуство во LBK academy?
Дали некој има искуство со микропигментација(пудра веѓи)?Имам читано дека не остава лузни како микроблејдингот,не мутира бојата и може да трае 3 4 години и не било воопшто болно а и мислам дека чини 150 евра што не е многу разлика во цена со микроблејдинг а звучи како подобра опција.Инаку имам густи веѓи ,но не ми се допаѓа тоа што се кратки па морам да ги доцртувам постојано..Доколку некој има некаква информација нека пише ,конкретно кај нас најдов само kaj kittynailart/kittyinkedbeauty на инстаграм и според сликите ми се допаѓа резултатот
јас правев, 100 евра ми зеде, но брзо ми избледе, а се појави коронава и ми беше страв да и одам на корекција дали знае некој дали за корекција се наплаќа?